Beste bezoeker,
Welkom op PC Helpforum!

Ben je op zoek naar GRATIS hulp voor je computerprobleem?

Word vandaag lid, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt je graag verder.
Je kan lid worden als je hier klikt. Meer dan 40.000 leden deden reeds beroep op onze expertise. PC HELPFORUM vzw HELPT JE GRATIS !

Bent u reeds lid, en u ziet dit bericht? Klik dan rechtsbovenaan op inloggen of klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 12

Meerdere tabbladen openen

Dit is een discussie over Meerdere tabbladen openen in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Hallo, ik weet niet hoe 't komt maar ik kan maar één site openen, eerst kon ik als ik surfte ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    7 december 2008
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7

    Standaard Meerdere tabbladen openen

    Hallo, ik weet niet hoe 't komt maar ik kan maar één site openen, eerst kon ik als ik surfte meerdere sites laten open staan, maar nu als ik een nieuwe site open valt de vorige volledig weg, help dit is héél vervelend !!!
    Ik gebruik IE7

  2. #2
    Nieuweling
    Geregistreerd
    7 december 2008
    Leeftijd
    25
    Berichten
    8

    Standaard

    Wordt het tabblad volledig afgesloten? Of wordt de inhoud van het andere tabblad gewist (Zo ja: wat zie je: een foutmelding? Een witte pagina?)

    Misschien kan een herinstallatie van IE7 helpen. :)

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    7 december 2008
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7

    Standaard

    Tabblad word volledig afgesloten en vervangen door t nieuwe wat ik aan klik. Ik gebruik bv Bedrockplace, om muziek op te zoeken, om te downloaden gaat het via Rapidshare, dus als ik een link aanklik dan gaat Rapidshare open en verdwijnt Bedrockplace volledig, stom want dan moet ik voor de volgende link bedrockplace weer opnieuw openen en zoeken waar ik ergens zat, en vroeger kon ik wel 10 veschillende sites tegelijk laten openstaan. Nu nog maar ene want bij de volgende klik is de vorige weer weggesprongen. geen foutmeldingen. Ik heb IE7 nu ook al opnieuw geïnstalleerd maar helaas... :-( HELP !

  4. #4
    Lid
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Waasmunster
    Leeftijd
    23
    Berichten
    28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door quinten Bekijk bericht
    Tabblad word volledig afgesloten en vervangen door t nieuwe wat ik aan klik. Ik gebruik bv Bedrockplace, om muziek op te zoeken, om te downloaden gaat het via Rapidshare, dus als ik een link aanklik dan gaat Rapidshare open en verdwijnt Bedrockplace volledig, stom want dan moet ik voor de volgende link bedrockplace weer opnieuw openen en zoeken waar ik ergens zat, en vroeger kon ik wel 10 veschillende sites tegelijk laten openstaan. Nu nog maar ene want bij de volgende klik is de vorige weer weggesprongen. geen foutmeldingen. Ik heb IE7 nu ook al opnieuw geïnstalleerd maar helaas... :-( HELP !

    bekijk je instellingen eerst eens dan kijken wat je heb ingestelt met je tabblaaden of paginas je kan ze naamelijk overvoeilend laaten instellen en dan heb je dat probleem dat je nu hebt
    het probleem licht waarschijlijk bij je pagina instelling
    hoopelijk werkt dit en is je probleem opgelost

    grtz

  5. #5
    Nieuweling
    Geregistreerd
    7 december 2008
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7

    Standaard

    Hey bedankt voor reactie,
    maar hoe stel ik dat in?

    mvg

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Waasmunster
    Leeftijd
    23
    Berichten
    28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door quinten Bekijk bericht
    Hey bedankt voor reactie,
    maar hoe stel ik dat in?

    mvg

    ofwel bij bestand pagina instelling in de explore
    ofwel bij confugratie scherm

    grtz als je nog vraagen heb of als het niet werkt laat het me dan weeten

    grtz

  7. #7
    Nieuweling
    Geregistreerd
    7 december 2008
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7

    Standaard

    Wil niet lukken...
    Extra - internetopties - de weergave van webpagina's op tabbladen wijzigen...

  8. #8
    Lid
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Waasmunster
    Leeftijd
    23
    Berichten
    28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door quinten Bekijk bericht
    Wil niet lukken...
    Extra - internetopties - de weergave van webpagina's op tabbladen wijzigen...

    kan je het niet wijzigen of wil het niet werken .?

  9. #9
    Nieuweling
    Geregistreerd
    7 december 2008
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7

    Standaard

    ik denk dat ik niet weet wat precies gewijzigd of aan/uit gevinkt moet worden...

  10. #10
    Lid
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Waasmunster
    Leeftijd
    23
    Berichten
    28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door quinten Bekijk bericht
    ik denk dat ik niet weet wat precies gewijzigd of aan/uit gevinkt moet worden...

    oke geef me eerst dan eens wat info doe eens op de explore

    bestand
    - eigenschapen
    -en geef me de info wat daar staat bij u
    dan kan ik waarschijnlijk het probleem oplossen heb namelijk bij mij gecheckt dat daar staat dat ik meervoudige tabbladen kan opene

    grtz

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Meerdere emailadressen in 1 programma
    door wietske in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 23
    Laatste bericht: 11 juni 2008, 06:50
  2. tabbladen
    door Robra in forum Archief Windows
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 27 mei 2008, 20:04
  3. [OPGELOST] Tabbladen tegelijk openen en sluiten
    door irene in forum Archief Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 2 februari 2008, 19:45
  4. EXCEL - Tekst over meerdere regels
    door Thomas in forum Tips Excel
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 29 mei 2007, 15:16

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •