Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 8 van 8

Beeldscherm => tv-scherm

Dit is een discussie over Beeldscherm => tv-scherm in het forum Archief Hardware algemeen , en maakt deel van de Hardware algemeen categorie; Hallo, Ik weet niet op mijn topic op de juiste plaats staat, maar men kan maar proberen ... Ik heb ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    23 oktober 2010
    Locatie
    Kortrijk
    Berichten
    279

    Standaard Beeldscherm => tv-scherm

    Hallo,

    Ik weet niet op mijn topic op de juiste plaats staat, maar men kan maar proberen ...

    Ik heb dus vanmiddag een HDMI kabel gekocht voor mijn laptop naar tv te verbinden. Maar wanneer ik dit doe verloopt alles correct maar de bovenste scherm en onderste taakbalk van windows 7 is maar half te zien op tv.

    Dit licht waarschijnlijk a/d tv instellingen, maar geen idee waar ik moet zoeken.

    Het is een Samsung LCD TV LE26R4

  2. #2
    Super Moderator superjona's schermafbeelding
    Geregistreerd
    17 mei 2009
    Locatie
    Oostende
    Leeftijd
    17
    Berichten
    3.444

    Standaard

    Heb je al eens geprobeerd om de resolutie van het beeld te wijzigen?
    Samenstelling bij Azerty.nl? Klik hier voor een unieke PCH-kortingsactie!
    Klik hier voor een overzicht van alle forumregels.

    GameTech7.net i.s.m. PCH: Alles over de nieuwste games, gadgets en technologie!

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    23 oktober 2010
    Locatie
    Kortrijk
    Berichten
    279

    Standaard

    Ja, maar dit helpt niet

  4. #4
    Nieuweling
    Geregistreerd
    2 mei 2012
    Berichten
    5

    Standaard

    Hey, wat mogelijk kan helpen is het downloaden van een Control Center voor je video kaart. Ik weet dat dit lukt voor Nvidia en AMD.

    Daarna zal je in dit Control Center een beetje kunnen "uitzoomen" zodat alles mooi zichtbaar is.

    Of dit mogelijk is bij andere video kaarten weet ik niet. Welke video kaart heb je ?

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    23 oktober 2010
    Locatie
    Kortrijk
    Berichten
    279

    Standaard

    Ik heb een NVIDIA 103M, waarschijnlijk zou dit mogelijk zijn...

  6. #6
    Nieuweling
    Geregistreerd
    2 mei 2012
    Berichten
    5

    Standaard

    Oke, dat zou moeten lukken.

    Als je op onderstaande link klikt kom je op de site van NVIDIA terecht. Daar zoek je naar GeForce 100M series (Notebooks).
    Drivers - Download NVIDIA Drivers

    Ik deed het eventjes voor jou en ik denk dat deze zou moeten werken. (Als je Windows 7-64 bit hebt).
    NVIDIA DRIVERS 296.10 WHQL

    Normaal gezien levert NVIDIA een Control Center bij hun drivers: dus als je deze hebt, sluit je het scherm/ tv aan en pas via het Control Center de extra beeldscherm opties aan.

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    23 oktober 2010
    Locatie
    Kortrijk
    Berichten
    279

    Standaard Beeldscherm => tv-scherm

    Ok dankje,zal eens uitproberen

  8. #8
    Lid
    Geregistreerd
    23 oktober 2010
    Locatie
    Kortrijk
    Berichten
    279

    Standaard

    gelukt dankje

Discussie gesloten

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Windows start continu opnieuw op na blauw scherm net voor het bureaublad scherm
    door Beunhaas in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 31 augustus 2011, 14:01
  2. Reacties: 0
    Laatste bericht: 6 januari 2011, 23:50
  3. beeldscherm
    door manderlay in forum Archief Multimedia
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 24 juni 2010, 18:44
  4. [OPGELOST] Scherm in Beeldscherm te groot.
    door naabje in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 7 april 2010, 10:52
  5. [OPGELOST] Privacy components scherm op hoofdaccount scherm
    door MidasP in forum Archief Bestrijding malware & virussen
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 5 januari 2010, 23:23

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •