+ Reageren op discussie
Resultaten: 1 t/m 6 van 6

Voeding HDD

Dit is een discussie over Voeding HDD in het forum Archief Hardware algemeen , en maakt deel van de Hardware algemeen categorie; Hoi, ik kocht een Maxtor one touch 4 500GB en eentje van 750GB. Opeens flikkert het lampje continu en vind ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    5 juli 2009
    Berichten
    2

    Standaard Voeding HDD

    Hoi, ik kocht een Maxtor one touch 4 500GB en eentje van 750GB. Opeens flikkert het lampje continu en vind mijn PC de HDD 500GB niet meer. Als ik ze op een andere PC insteek, valt deze PC uit, dus ik dacht dat het aan de voeding van de HDD lag. Eerst eens de data kabel ingestoken, geen probleem maar toen ik de voeding instak, viel de PC uit. Dus heb ik de behuizing van deze HDD opengemaakt en de print vervangen met eentje van een andere maxtor van 750GB die ik nog had liggen. Nu werkt de HDD terug want ik voel dat ze terug draait, maar geen enkele PC vind ze nog. Kan het zijn dat er een verschil in de print zit (500GB - 750GB) en dat daar het probleem zit?

  2. #2
    Lid
    Geregistreerd
    30 juni 2009
    Berichten
    52

    Standaard

    dat zou goed kunnen ja.
    wat ook goed zou kunnen is dat alleen de behuizing kapot is.
    gebeurt ook best vaak.

    behuizingen voor hdds zijn ook los te koop.

    probeer de schijf is gewoon in de computer te zetten zonder behuizing weet je gelijk of de behuizing kapot is of de hdd.

  3. #3
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.461

    Standaard

    Hebt je wel opgelet dat je de juiste harddisk type hebt genomen voor uw moederbord.
    Als uw moederbord sata harddisk 150 aan kan dan mag je geen 300 inzetten.
    Voor de rest kan het kortsluiting zijn.

  4. #4
    Nieuweling
    Geregistreerd
    12 juli 2009
    Berichten
    1

    Standaard

    heb vandaag het zelfde probleem

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    22 november 2007
    Leeftijd
    20
    Berichten
    2.494

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stegisoft Bekijk bericht
    Hebt je wel opgelet dat je de juiste harddisk type hebt genomen voor uw moederbord.
    Als uw moederbord sata harddisk 150 aan kan dan mag je geen 300 inzetten.
    Voor de rest kan het kortsluiting zijn.
    Is dat niet backwars compatibel met elkaar?

    Volgens mij gaat dat wel, maar ik ben niet zeker

  6. #6
    Nieuweling
    Geregistreerd
    5 juli 2009
    Berichten
    2

    Standaard

    Print is beschadigd en is niks mis met de schijf zelf. Volgens een data recovery company, moet de print net dezelfde zijn. Ze zeggen er wel bij dat wat ik heb gedaan mijn data kan beschadigen...

+ Reageren op discussie

Soortgelijke discussies

  1. voeding en processor
    door Wizardhead in forum Archief Aan- en verkoopadvies
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 11 juni 2009, 18:35
  2. Beste voeding
    door _Joris_ in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 8 augustus 2008, 20:29
  3. Welke voeding..
    door robe187 in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 16 april 2008, 20:11
  4. voeding EC
    door _Joris_ in forum Archief Aan- en verkoopadvies
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 22 september 2007, 14:02
  5. Voeding
    door _Joris_ in forum Archief Aan- en verkoopadvies
    Reacties: 12
    Laatste bericht: 20 september 2007, 21:48

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •