Ga naar inhoud

tbettin

Lid
  • Items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tbettin

  1. wat ik gelezen heb werkt windows 7 niet met boot.ini wat er in stond (had ik ook naar gekeken) klopt niet. volgens mijn windows 7 boot ini had ik alleen windows xp.
  2. bedankt voor het bericht. heb het al anders gedaan gewoon windows xp opnieuw geinstalleerd en daarna windows 7. heb uren gezocht maar kon niks vinden wat werkte.
  3. hallo iedereen, ik heb het volgende probleem. ik heb eerst windows 7 geïnstalleerd en daarna windows xp. op c:\ staat windows 7 en op N:\ staat windows xp. het vreemde vond ik dat ik tijdens het opstarten niet kon kiezen tussen de os'en hij start nu op met windows 7. ik heb het al geprobeerd in windows 7 met bcdedit.exe. daarna kwam er wel een keuzelijst tijdens het opstarten maar als ik windows xp kies dan geeft de computer een error dat is het volgende: ntldr missing. heb al nieuwe boot sector proberen aan te maken met xp herstel maar dit werkt ook niet. mijn boot.txt ziet er nu zo uit: There is currently 3 OS(s) installed on your system. The current boot timeout is: 30 Default OS: Windows 7 Entry 1 ---------------------------------------------------------------------------- Name: Windows 7 BCD ID: {current} Boot Drive: C: Windows Drive: C: System Bootloader: \Windows\system32\winload.exe Windows Directory: \Windows Entry 2 ---------------------------------------------------------------------------- Name: Windows Recovery Environment BCD ID: {b90ae50b-9ff6-11de-a790-de8dc177d827} Boot Drive: :]\Recovery\b90ae50b-9ff6-11de-a790-de8dc177d827\Winre.wim,{b90ae50c-9ff6-11de-a790-de8dc177d827} Windows Drive: :]\Recovery\b90ae50b-9ff6-11de-a790-de8dc177d827\Winre.wim,{b90ae50c-9ff6-11de-a790-de8dc177d827} System Bootloader: \windows\system32\winload.exe Windows Directory: \windows Entry 3 ---------------------------------------------------------------------------- Name: Windows xp BCD ID: {ntldr} Boot Drive: N: System Bootloader: \ntldr kan iemand mij helpen aub. mvg, Tom
  4. ook geprobeerd als je in de map zit waar het probleem is ?
  5. ga bovenin naar beeld en klik dan op miniatuur weergave of tegels.
  6. is het een ps2 toestenbord dus een rondje met 5 gaatjes of een usb toetsenbord? als het een usb toetsenbord is probeer is een andere usb ingang. is het een ps2 aansluiting probeer dan is de kabel eruit en er weer in te doen.
  7. coolermaster staat bekend om de goede stille koeling dus dat zou geen probleem mogen zijn. computer scherm gebruiken als tv wordt lastig omdat er meestal geen "antenne" aansluiting op zit. andersom kan wel de tv op je computer aansluiten. de pc ziet er goed uit en moet je 3 jaar wel mee kunnen doen. heb zelf een quad core dit is dan van intel meer cache geheugen maar dan wordt het wel wat duurder. verder ik kan niet in je portemonnee kijken natuurlijk maar misschien is kijken naar ddr3? en een goed scherm merk samsung.
  8. wat je ook kan proberen is de router tweaken. als je er andere firmware opzet kan je namelijk output signaal versterken. deze staat namelijk niet op maximaal. echter moet je hier wel wat tijd insteken om te kijken hoe het allemaal werkt. en volgens mij is dit mogelijk met de wrt54g
  9. druk tijdens het opstarten herhaaldelijk op f8 en kies dan met vga modus opstarten (iets wat erop lijkt.
  10. ik zou hem ook terug brengen klinkt als een warmte probleem.
  11. dit komt door een cardreader. koppel de cardreader af bij het installeren en het wordt gewoon c:\. ik zou hem gewoon opnieuw installeren (windows xp).
  12. dat zou goed kunnen ja. wat ook goed zou kunnen is dat alleen de behuizing kapot is. gebeurt ook best vaak. behuizingen voor hdds zijn ook los te koop. probeer de schijf is gewoon in de computer te zetten zonder behuizing weet je gelijk of de behuizing kapot is of de hdd.
  13. dit kan via software dat op de computer kan staan. maar misschien ook in je router ingesteld zijn. kijk in het boekje van je router of het daar in te stellen is. klein begin om in de router te komen. 1) ga naar start. 2) druk op uitvoeren (in vista gewoon op zoekopdracht klikken). 3) type daar cmd. 4) nu krijg je een zwart scherm waar je in kan type. type hier ipconfig. 5) kijk naar de standaard gateway bijv 192.168.1.1. 6) open internet explorer of firefox. 7) type dat nummer wat er achter gateway staat in in je browser. als er een wachtwoord op staat probeer: gebruiker: admin wachtwoord: admin gebruiker: wachtwoord: admin gebruiker: admin wachtwoord: gebruiker: user wachtwoord: user gebruiker: administrator wachtwoord: administrator
  14. heb je office erbij gekocht? of zat het er gratis op? want soms krijg je office erbij. alleen is dit een proef pakket van 3 maanden.
  15. probeer deze link is: download.conceptronic.net - /Wireless/C54RU/ en je kan het best de 5de van boven pakken (v3)
  16. even norton removal tool downloaden die verwijderd alles van norton. Download and run the Norton Removal Tool
  17. heb je deze site al geprobeerd? Herrie's NEC DVD-RW Firmware Page</div> gewoon de firmware uitpakken met winrar en het exe bestand openen. wat je ook even kan doen is in apparaat beheer kijken of er misschien een uitroepteken bij de speler staat. je kan ook altijd een nieuwe kopen kosten van dvd brander dual layer 15 a 16 euro.
  18. hier kan je het programma downloaden helemaal onderaan de pagina.MessenPass: Instant Messenger Password Recovery Tool let wel op dat je virus scanner een virus kan vinden okal denk de virus scanner dat alleen.
  19. nee dit is niet mogelijk. die usb aansluiting is alleen om je internet via een usb kabel aan je pc aan te sluiten. ipv utp. wat je wel kan doen is de hdd aansluiten op een pc die vaak aan staat en die dan op die manier delen in je netwerk. zo kan je er toch bij (maar dan moet die pc wel aan staan). Tom
  20. soms moet je het uitpakken met winrar en soms moet je gewoon de naam even veranderen in .exe of .rar
  21. is dit met een voor geinstalleerde versie met windows vista? waar je alleen de taal hoeft te kiezen? zo ja dan kan dat niet nieuwe installatie nodig. misschien bestaat het wel maar dat moet je niet willen. net een schone installatie en gelijk troep erbij. zo niet ook beter even opnieuw installeren. als het toch een laptop is die net nieuw is en de verkeerde taal is geselecteerd kan je de backup die op de partitie staat verborgen terug zetten en de taal opnieuw kiezen. laat even weten wat ik hier boven vraag dan kan ik wat specifieker erop in gaan.
  22. heb je norton of mcafee? deze virus scanners kunnen namelijk er voor zorgen dat je de bestanden in je prullenbak niet meer ziet. kijk even bij opties of verwijder desnoods even de virusscanner om te zien of dat het probleem oplost. daarna kijken we dan verder.
  23. heb even de site bij mijn stukje gezet was ik vergeten:s. maar nu nog is http://www.pc-helpforum.be/f39/sorry-15879/#post80692
  24. gelukkig dat we tegenwoordig geen MB geheugen modules meer hebben maar GB modules . maar goed ontopic wat je ook even kan doen is wat ik hier beschreven heb (het stuk met de plaatjes). http://www.pc-helpforum.be/f39/sorry-15879/#post80692
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.