Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.278
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stegisoft

 1. Dat is volgens mij geen reden want ieder TV heeft usb-poorten tenzij je een oude TV hebt. Voor de TV maak het niks uit. Je kan zelfs via wifi of netwerk doen.
 2. Ik gebruik zeker 10 jaar geen cd of dvd meer. Je kan ook perfect iso bestand plaatsen op usb-stick en met de rechtermuisknop kan je deze laten starten bij Windows 10 Dan lijkt het net zoals met cd doch je moet wel in de verkenner dat uitwerpen met de rechtermuisknop als je klaar bent.
 3. Je hebt een keycode maar dan van Windows 7 of 8 Mogelijk staat het op de etiket van de pc de keycode. Als je kies voor installeren met behoud van data dan hoeft je geen keycode te geven.
 4. Je kan perfect SSD plaatsen en de oude harddisk eruit halen. Daarna kan je Windows 10 installeren mits je een keycode hebt van Windows 7 of 8 of 10
 5. Staat er belangrijke data dat je eerst wilt redden alvorens Windows 10 opnieuw te installeren? Als dat zo is dan kan je met Ubuntu (klik) doen zonder te installeren en dus live gebruiken. Je kan dat ook op usb-stick zetten. Je moet wel zorgen dat usb-stick in de bios als eerst boot staat. Zodra je in Windows achtige bureelblad kom kan je uw data veilig overzetten naar een andere media zoals usb-stick
 6. Je kan perfect op usb-stick doen en naar oldpc gaan maar je moet die wel kunnen opstarten. In veilig modus mag ook. 0x000000f betekend dat je opstartprobleem (klik) hebt. Dit kan te wijten zijn aan slechte harddisk of SSD maar evengoed door een ander fout.
 7. Laat uw harddisk of SSD controleren zoals op deze pagina (klik) kan lezen. Gaat heel gemakkelijk en dan ben je zeker of de harddisk of SSD nog goed is.
 8. Je kan opmaak en bijlagen wel degelijk gebruiken in WhatsApps. Zowel op computer als op smartphones PC = 3 punten en dan instellingen en dan chatachtergrond Smartphones = 3 punten en dan instellingen en dan Chats en daar kan je lettergrootte en achtergrond bepalen. Bijlage kan je op deze pagina (klik) lezen. Je kan ook perfect een link door sturen voor uw bijlage in google drive (1.99 euro per maand voor 100 GB - gratis tot 15 GB) Misschien heb je al office drive en daar kan je ook documenten plaatsen. Het is gewoon creatief zijn met wat je al hebt.
 9. Had je bij verwijderen van outlook ook de volledige office verwijderen inclusief account? Staat Windows update aan want office update wordt ook meteen meegeleverd. Eigenlijk begrijp ik niet goed: Je bent internationaal chauffeur en gebruik gewone outlook? Waarom niet online zoals Gmail dat je overal kan gebruiken en bovendien ook nog met alle toestellen gelijktijdig? Ik noem Gmail maar er zijn nog andere providers zoals outlook.com (klik) Op die manier kan je met tablet, smartphones, laptop, pc enz. altijd en overal uw mails lezen en verzenden.
 10. Verward niet Msata SSD en gewone SSD Je liet gewone SSD zien en dat past op alle laptop. Er bestaan veel soorten SSD zoals M2 dat je rechtstreeks op de moederbord kan plaatsen. Dan heb je PCI-E SSD en zo kan ik blijven zeggen. Oude laptop heeft een harddisk dan kan je altijd gewone SSD gebruiken. SSD start sneller maar de snelheid heb je zelf in de hand. Hoe meer programma's starten hoe langzamer SSD wordt en dat is ook zo bij harddisk. Vooral: zoek niet te ver als iets simpel bestaat. https://www.alternate.be/Crucial/BX500-480-GB-SSD/html/product/1480227?lk=7953
 11. Ik vond dit: Of kijk hier eens na. Start opnieuw op Open Mail> Mailbox (in de kop)> Rebuild> Reboot
 12. Het kan zijn dat uw DVD brander stuk is, ook al draai hij nog. Een nieuwe kost amper 20 euro.
 13. ELPIDA China 4GB 1RX8 S-11-10-B2 is namelijk 1600 Mhz terwijl van de laptop 1333 Mhz is. Je kan het wel proberen maar dan zou je in de bios moeten verlagen vanwege uw processor. Uw laptop zal niet sneller werken als je 8 GB neemt want alles hangt af van de processor. Je hebt i3 en dat is nu eenmaal geen snelle processor. SSD past in alle laptop want het zijn 2.5 inch harddisk of SSD Wel heb ik de indruk dat nieuwe SSD minder goed is voor oude laptop. Maar dat kan ik niet bevestigen.
 14. Gratis is beperkte tijd. Kopen is veel te duur voor wat je krijgt tenzij je een bedrijf hebt maar daar zijn veel andere producten vergelijkbaar. Kopen is per maand betalen en daar hou ik niet echt van.
 15. Kan je outlook starten of niet? Ik vind het wel vreemd dat je 1 maand later antwoord.
 16. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 17. Zal het kunnen helpen als een extra wifi kastje haal? Als je met kabel werkt is dat totaal nutteloos. Als met wifi werkt zo het in principe weinig verschil mogen zijn. (tenminste als je de nieuwste wifi kaart hebt. Je zegt: 133 Mbps...…. weest realist....het is eerder 100,150,200 of meer en niet 112,133,144 enz. Welke abonnement heb je? Bij xs4all is dat vanaf 50 tot 500 Mbps Bovendien hangt het veel af of uw modem glasvezel of koper kabel is aangesloten.
 18. Ik werk niet met route. Gewoon locatie ingeven. Kom niet veel voor dat ik tussenpunt moet geven. Ik vind een rare methode om tussenpunt te geven tenzij je een reden hebt. Bovendien volg ik niet altijd wat Tomtom mij zegt. De reden ervan: het is eerder stomstom dan Tomtom want het rijd nooit de juiste weg. Ik rijd soms 30 km korter op de rit van zowat 50 km maar Tomtom laat veel verder rijden dat nodig is. Je moet echt realist zijn als je rijdt.
 19. Ik heb zelfs 2 tomtom in mijn auto. Oude en nieuwe voor het geval dat de ene de weg niet vindt.
 20. Zet uw virusscanner bij Oldpc eens uit en test eens of je wel uw andere computer ziet. Nota: je moet wel een map delen bij Newpc
 21. Zet herstelpunt terug van voor uw probleem. Naast start op vergrootglas en dan herstel typen en klik op hersteloptie en zet herstelpunt terug. (je kan ook configuratiescherm / herstel klikken) Waarom heb je niet de inhoud van mijn documenten verplaatst? Je verplaatst de map met de bestanden en dat mag niet. Maar persoonlijk vind ik de slechte eigenschappen dat men heeft. Als je al uw muziek, documenten enz. opslaat op een andere partitie dan kan je altijd blijven gebruiken. Ik zelf gebruik simpel een betere usb-stick en heb de gewoonte om alles wat ik moet opslaan naar mijn usb-stick te doen. Uiteraard wordt je voorgesteld om op te slaan in mijn documenten of download. Ik heb dan het voordeel dat ik met de usb-stick naar eender welke computer of laptop kan gaan of dat nu Windows of Linux is maak niks uit.
 22. Als je de IP adres van uw camera ken hoeft je gewoon uw browser openen en daar IP adres ingeven. Bij voorkeur Firefox of Chrome Je kan dat ook doen met de app denk ik. (in ieder geval kan je beelden zien) Ga naar deze webpagina (klik) en klik op uw camera en dan zie je google play en dan zie je welke app je moet installeren. Nota: als je camera op een andere plaatst in uw eigen huis doet hoeft je niks aan te passen. Je kan meestal ook via uw verkenner / netwerk op uw ip camera klikken.
 23. Je moet zo doen: Kies Download hulpprogramma nu en vervolgens Uitvoeren. Je moet beheerder zijn om dit hulpprogramma te kunnen uitvoeren. Kies Akkoord als je instemt met de licentievoorwaarden. Kies op de pagina Wat wilt u doen? achtereenvolgens Installatiemedia voor een andere pc maken en Volgende. Kies de taal, versie en architectuur (64- of 32-bits) voor Windows 10. Deze tabel helpt je vaststellen welke versie van Windows 10 je moet kiezen: Als je van OldPc naar NewPC gaat via netwerk wat zie je dan? Het kan zijn dat uw virusscanner de netwerk blokkeert. Ofwel doe je niet op een correcte manier uw map delen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.