Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  31.678
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stegisoft

 1. De printer probleem is ondertussen opgelost via Teamviewer dat ik normaal gezien niet doe.
 2. Ik heb zo juist gelukkig en mogen testen. Teamviewer van Linux Mint en mogelijk ook andere Linux distro werken perfect met Windows 10 en 7 vanuit Linux Mint. Dus is het ook geen reden dat iemand die Linux heeft iemand kan helpen met teamviewer. Als je in Linux op deze pagina (klik) op download klikt kom je automatisch in een andere pagina geschikt voor Linux versie Voor Linux Mint krijgt je deb bestand en je hoeft gewoon op deb te dubbelklikken en dan zal bestandsbeheer voor jou installeren. Zo simpel is dat alsof je setup.exe klik bij Windows Geen Terminal nodig Je vind na installatie in start / internet ---> met de rechtermuisknop kan je ook op desktop of werkbalk snelkoppeling krijgen
 3. Als je een andere scherm had gebruikt en het werkt wel goed dan denk ik dat: uw voeding geen stabiele stroom doorvoer heeft. Videokaart vuil is geworden Videokaart aan het begeven is mits er geen ander scherm is aangesloten.
 4. Probeer eens met deze laatste update (klik) Typ bij serienummer uw 5A446610Q Dan Windows 10 kiezen. Dan PC Health Monitor op download klikken en uitpakken en installeren. Herstart de laptop Gaat het hier om Ziggo of KNP Uitzending Gemist. Normaal gezien zou alleen bij Linux een probleem mogen zijn doch ik kon niet testen voor andere.
 5. 5A446610Q is serienummer Welke Windows heb je?
 6. Ik die model niet direct vinden. Kan je op de etiket kijken naar serie nummer
 7. Zelf heb ik er geen kennis van maar op deze pagina (klik) vind je emulatoren. Je zal zelf moeten testen wat goed werkt tenzij iemand hier ook ervaring heeft.
 8. Zonder thunderbolt gaat het niet volgens mij.
 9. Kan je merk, model en type van uw laptop eens geven? Je ziet dat aan de onderkant op etiket. Voorkant ziet je allen model maar dat is niet voldoende. Als het Medion is dan MSN geven. Nota: wat is UG Is dat universiteit Gent?
 10. Nu snap ik dat. Kan je wel met uw browser bladwijzer exporteren naar uw usb-stick?
 11. Dus draadloos verbinding is nu in orde? Klik eens op de laatste delen en maak daar een screen van? Als uw oude verbinding er nog staat kan je die weg doen. Zorg wel dat uw huidige standaard signaal bovenaan staat in het vak. Ga naar Netwerkcentrum opent klikt u in de linkerkolom op: Draadloze netwerken beheren Dan daar uw oude signaal verwijderen en uw router bovenaan zetten.
 12. Laatste afbeelding. Zet daar IPv6 weer aan omdat je een nieuwe modem hebt. Klik bij laatste afbeelding op wifi
 13. Je waarschijnlijk gewone usb c poort zonder Thunderbolt mogelijkheid. Je kan op deze pagina (klik) lezen MSI vermeld dat ook niet: wel hdmi en mini-displayport
 14. Geef een beetje commentaar bij. Is de afbeelding voor of na mijn bericht ingesteld?
 15. Dat is wat ik de hele tijd vroeg. Staat bij u verborgen bestanden aan? Je hebt op uw usb-stick niks opstaan (buiten misschien verborgen bestanden) Verborgen bestanden zichtbaar maken: Open Verkenner vanaf de taakbalk. Selecteer Beeld > Opties > Map- en zoekopties wijzigen. Selecteer het tabblad Weergave en selecteer onder Geavanceerde instellingen de optie Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven en OK.
 16. Klik op uitvoeren of zoekopdracht en kopieer onderstaande tekst en plak het in zoekopdracht of uitvoeren. SystemPropertiesRemote.exe Daar kan je externe bureelblad uitzetten. Wifi signaal verwijderen en dan opnieuw aanmelden. Je hebt wel wifi paswoord nodig en dat vind je normaal zien aan de achterkant of onderkant van de router of handleiding Klik op start met rechtermuisknop of linkermuisknop. Open Windows PowerShell (admin) Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > netcfg -d Herstart de pc of laptop en nar opstart zal je wifi opnieuw paswoord moeten geven. Indien dan nog steeds niet werk zou ik SSID naam van de router een nieuwe naam geven.
 17. Ga je soms naar de winkel om een gaatje te vinden?😄 Ik zou een deur zoeken voor zo'n een groot mens als jij. Trouwens kruidvat is op de meeste plaatsen zondag open.
 18. Je hebt een laptop van duurder segment met betere onderdelen. Je moet wel opletten dat sommige ubs-c kabels niet voldoende baanbreedte geven. Kijk eens na of je usb-c kabel DisplayPort Alt Mode is.
 19. Let op dat je een speciale laptop hebt. Je zal uw videokaart moet kijken want het kan zijn dat je externe videokaart standaard moet zetten. Deed je zoals afbeelding? Instellingen en toepassingen Als je een beeldscherm aansluit op je laptop, wordt elk nieuw scherm automatisch door Windows herkend. Er zijn meerdere opties die je kunt kiezen, en het is zeker aan te raden om te kijken wat je zelf het prettigst vindt werken! Beeldschermen uitbreiden Hiermee wordt het bureaublad verspreid over beide schermen en kun je items tussen beide schermen heen en weer slepen. Beeldschermen dupliceren Hiermee wordt op beide beeldschermen hetzelfde bureaublad weergegeven. Voor een laptop is dit de standaardinstelling. De optie is handig als je een presentatie geeft met je laptop aangesloten op een projector of groot beeldscherm. Bureaublad op één beeldscherm weergeven Deze optie wordt meestal gebruikt op een laptop als je het scherm van de laptop leeg wilt houden nadat je een groot beeldscherm hebt aangesloten.
 20. Uw mobiel kan veel beter signaal vinden. Bij Tomtom is dat wat anders want die kan niet zover vinden. Dat is eigenlijk ook niet de bedoeling van TomTom want GPS is belangrijker. Wifi is puur voor update en het is stukken veiliger als je dat binnen doet want als wifi onderbroken is kan het zijn dat TomTom niet zal werken. Extra signaal bijzetten in de buurt kan helpen.
 21. Ik snap niet heel goed wat uw toestel is maar als dat ook bedoeld is om uw laptop aan te sluiten om zo ook stroom te hebben dan is het toestel met 130 watt te laag want uw laptop heeft blijkbaar 180 watt nodig wat erg hoog is. De meeste laptop hebben 80 tot 120 watt nodig.
 22. Remote Desktop uitzetten want dat is totaal iets anders. Dat is via internet en dan kan je niet afdrukken met een usb-printer. Je geeft wel deel van speccy maar ik weet niet om welke Windows het gaat. Geeft dan ook speccy van de andere Windows
 23. Je moet dat filmke niet letterlijk nemen. Of usb-stick dikke koe of mijnlief of remotable of intenso heet maak niks uit. Waarom is het voor u zo moeilijk op usb-stick te openen zoals filmke uitlegt? Het is super normale dingen wat je moet doen in uw verkenner. Hou jij mij voor de gek of wat? Ik kon dat vanaf dag 1 en dat in de moeilijk periode van msdos
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.