Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

stegisoft

Lid
 • Aantal items

  30.957
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stegisoft

 1. stegisoft

  paswoord access verwijderen

  Vrij simpel en waarschijnlijk ook zoals vroeger het geval was zoals vermeld op deze pagina (klik)
 2. stegisoft

  Uitvallende en vastlopende ASUS-laptop

  Zet uw laptop eens onderste boven en ergens ziet je langs de kant luchtgaten. Daar in de buurt ziet je een deksel en met een aangepaste kruisschroevendraaier los draaien en dan ziet je de processor koeler. Maar die eens proper. Wel best stroom + batterij eerst uithalen.
 3. stegisoft

  Moppen tappen

  Er was eens een boer die een kameel wilt zitten. De boer vroeg aan de man hoe hij moet rijden. De man zei zo: Amen = stoppen Amai = vertrekken Amai amai = sneller. Och dat is gemakkelijk zei de boer. Hij klimt op de kameel en zei amai Dan zei hij amai amai Dat gaat goed zei de boer. Maar na een tijdje zag de boer in de verte dat er een heel diepe dal is. Oef zei de boer: hoe moet ik nu stoppen. Hij begon te bidden en te bidden en net voor de diepe dal zei hij amen en de kameel stopte. Amai zei de boer.
 4. stegisoft

  Muis delay

  Als hier om een Logitech muis gaat moet je in apps en onderdelen Logitech driver verwijderen. Herstart de pc en als zal opnieuw werken. Nota: het is niet duidelijk waarom muis stil valt maar het heeft niks met update te maken.
 5. stegisoft

  Email wachtwoord vergeten

  Ga naar Mijn Telenet en log je daar in. Voeg daar tijdelijk de oude emailadres dat je gaf bij twitter. Ik heb hier wel over een oude Telenet emailadres. Nota: als je oude mailadres toevoegt aan Telenet account dan hoeft je outlook niet aan te passen. Bij Telenet kan je 5 adressen gebruiken op één account Outlook aanpassen Klik Bestand / accountinstellingen / accountinstellingen Klik daar op mailadres en dan wijzigen klikken als je iets wilt veranderen. Ofwel Klik je op nieuw en maak een nieuwe account voor de oude mailadres indien dat nodig is.
 6. stegisoft

  Blijkbaar is er een netwerk probeem.

  Het is helemaal niet opgelost. Je hebt alles opnieuw terug gezet naar fabriek instellingen. Zoiets noem ik nooit een oplossing maar dat is iets wat iedereen kan doen. Zelf zou ik zoeken naar de probleem want als je opnieuw dat probleem gaat krijgen? Opnieuw naar fabriek instellingen? Spijtig genoeg antwoord jij niet op vragen hier. Op die manier kunnen we nooit helpen. Dus gaat je zonder ons te zeggen naar een andere forum om gewoon terug naar fabriek instelling te brengen. Zoiets kunnen we ook zeggen maar dan moeten we bij iedereen zo zeggen?
 7. stegisoft

  Email wachtwoord vergeten

  Wie is uw provider?
 8. stegisoft

  Uitvallende en vastlopende ASUS-laptop

  Er is niks aan de hand met uw cpu want die kan tot 3100 Mhz gaan bij turbo. Geheugen is ook OK. Kan je eens uitvoeren wat op deze pagina (klik) staat vermeld.
 9. stegisoft

  Zo gaat Windows 10 1903 er uitzien

  Nee, ik denk zelfs dat Windows zoals we kennen over 10 jaar niet eens bestaat. De toekomst zal denk ik Chromebook of iets in die zin wordt als die ook Android app aanvaard wat nu nog niet het geval is. Mensen hebben niks meer aan Windows zelf. Ik heb hier niet over professionals. Je hebt bijvoorbeeld geen Windows nodig voor YouTube en in die zin denk ik dat het verder gaat. Zelf zal ik waarschijnlijk ook in die richting gaan want ik vind Windows steeds meer nutteloos en vooral een verspilling van energie. Alles wat bij ons moet werken kan perfect zonder Windows zoals rolluik, Nas, Camera instellen enz. Ik denk zelfs dat je later geen toestel meer nodig hebt om iets te doen maar gewoon door te spreken zal alles werken inclusief TV of wat er van over blijft. Je spreek en op scherm ziet je YouTube als voorbeeld. Of je zegt: hoeveel is 10 x 5 en de luidspreker zal jou zeggen hoeveel het is.
 10. stegisoft

  Zo gaat Windows 10 1903 er uitzien

  Persoonlijk vind ik dat Windows 10 ons de keuze moet geven of we wel willen updaten naar nieuwe versie. Wat mij betreft: totaal nutteloos iets want nu is het eigenlijk gemakkelijk. Volgens mij wordt het nog ingewikkelder voor mensen die niet goed met Windows 10 om kunnen of nog moeten doen. Vreemd dat Edge wordt vermeld terwijl Windows 10 een nieuwe browser zal maken.
 11. stegisoft

  Uitvallende en vastlopende ASUS-laptop

  Klik met de rechtermuisknop op start en dan op schijfbeheer klikken. Kan je daar een screen van maken?
 12. Maak eens een screen waar je geen + zie Screen kan je maken door op ALT + prtscr of printscreen te klikken en dan in tekenprogramma opslaan zoals paint dat standaard in Windows 10 staat. Nota: zelf ben ik geen voorstaander van Windows Mail maar dat is uw keuze.
 13. Microsoft store is geen mailprogramma. Het is een website waar je app kan downloaden en installeren hetzij gratis hetzij betalend. Met wel mailprogramma bedoeld je?
 14. stegisoft

  Uitvallende en vastlopende ASUS-laptop

  Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 15. stegisoft

  geen toegang tot het internet

  Kijk eerst of je niet per ongeluk internet had uitgeschakeld. Dat kan met een knopje of schuifbalkje zijn als het hier om een laptop gaat anders onderstaande doen: Ga naar netwerkcentrum en klik op uw router die je ziet. Klik dan op eigenschappen van draadloos netwerk en klik dan op tab beveiliging en klik dan op tekens weergeven en nu ziet je de wifi paswoord en schrijf dat op. Open Windows PowerShell (admin) Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > netcfg -d Herstart de pc of laptop en nar opstart zal je wifi opnieuw paswoord moeten geven. Indien dan nog steeds niet werk zou ik SSID naam van de router een nieuwe naam geven.
 16. stegisoft

  Email wachtwoord vergeten

  Om welke mailprogramma gaat het hier? Normaal gezien kan je altijd met uw browser naar de provider van uw mail gaan en daar uw wachtwoord opnieuw vragen.
 17. stegisoft

  VPN router vraag.

  Denk dat Reinigen en reparaties uitvoeren weinig zullen uithalen. Doe dat eens. Doe ik een VPN verbinding vanaf mijn tel/pc dan haal ik wel zga de volle snelheid. Is dat met TP-link of Box?
 18. stegisoft

  Error code 0x80070715

  Probeer eens zoals op video wordt vermeld: https://www.youtube.com/watch?v=UKOrUILcW4M
 19. stegisoft

  VPN router vraag.

  Dat is veel te weinig en bovendien veel te traag, zelfs voor de traagste router die er bestaat. 10 Mbps is zelfs supertraag. Tegenwoordig spreek men vanaf 100 Mbps (zelfs draadloos zoals bij mij) en zelfs veel hoger in Nederland. Heb je buiten TP-link nog een router van uw provider? Doe onderstaande eens voor extra controle: Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 20. Dat zou handig zijn om mijn verschillende toestel op te laden in mijn auto maar ook elders zoals smartphones, navigatiesysteem (2 stuks) enz.
 21. stegisoft

  VPN router vraag.

  Het merk grandstream ken ik niet maar de prijs vind ik wel aan de goedkope kant terwijl dergelijk kwaliteit router zowat 3 à 400 euro kost. Maar ondanks dat is het blijkbaar een zeer goede router dat je zelfs een aparte netwerk kan maken. Maar ik ben wel verbaasd dat je met TP-link slechts 10 Mbit haalt wat aan de lage kant is. Kan je een screen maken van de snelheid?
 22. stegisoft

  VPN router vraag.

  De maximale snelheid is maximaal 10 Mbit Wat bedoeld je hier mee? Uw eerste link is foutief ingevuld. TP-link kan maximaal 1 Gbps halen of 1000 Mbps De voorgesteld nieuwe router kan 10 Gbps halen maar in praktijk is dat alleen de verbinding snelheid. Niet verwarrend met download snelheid. In België zal je die verbindingsnelheid niet halen Of het in Nederland wel kan denk ik ook niet want dat is zeer snel hoor. Maar download hetzij gewoon of via bijvoorbeeld VPN wordt bepaald door de tegenstander VPN pc of server. Bovendien wordt dit ook nog bepaald oor pakket dat je wilt downloaden. Hoe groter het bestand is het sneller je download. Maar uw provider zal niet zomaar toelaten dat je constant hoge snelheden downloaden want dan zal hij u op lager download limiet zetten. (Ook al zegt uw provider: onbeperkt downloaden) Nota: je kan super snelle router kopen maar als uw netwerkkaart maximaal 1 Gbps haalt dan zal uw nieuwe router ook automatisch op 1 Gbps zetten. Bovendien moet u processor van de pc of nas ook die snelheid kunnen halen want uw virusscanner komt ook tussen enz. Ook uw netwerkkabels moeten ook tegen zulke hoge verbinding snelheid aan kunnen.
 23. stegisoft

  Vanaf smartphone print opdracht geven

  Het is perfect mogelijk om vanaf uw Smartphones afdrukken met Android-app (klik) maar ik weet niet of uw printer dat ondersteund. De app is geldig voor smartphones, tablet enz. met android doch je kan ook ios app downloaden. Zelf doe ik dat ook maar dan bij Canon.
 24. stegisoft

  Vraah i.v.m Hz van monitor

  Het is zo dat bij laptop altijd eerst de videokaart (intel) van de processor wordt gebruikt in verband met energie-verbruikt. Wanneer je bijvoorbeeld gaat gamen dat zal de Nvidiakaart starten. Nota:120hz is meestal is nep om uw laptop of TV iets extra te geven. 60 Hz is meest standaard dat meestal ook het beste werkt. Het is pas bij snelle beelden dat het iets nuttig is zoals voetbal.
 25. stegisoft

  Hoe los ik dit op???

  Download eens Treesize (klik) Klik met de rechtermuisknop op Treesize en dan als administrator klikken. Kies bij Directory uw partitie en maak daar een screen van zodat we duidelijk kunnen zien wat hier aan de hand is.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.