Discussie gesloten
Pagina 2 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
Resultaten: 11 t/m 20 van 32
Overzicht bedankjes3Bedankjes

[OPGELOST] Moeilijkeheden bij streamen

Dit is een discussie over [OPGELOST] Moeilijkeheden bij streamen in het forum Archief Multimedia , en maakt deel van de Multimedia categorie; trouwens, mijn Windows Media Player werkt wel als ik mijn muziek (die gewoon op mijn laptop staat) afspeel en ook ...

  1. #11
    Yunzhu
    Guest

    Standaard

    trouwens, mijn Windows Media Player werkt wel als ik mijn muziek (die gewoon op mijn laptop staat) afspeel en ook als ik een kort filmpje laat afspelen. Dus ik veronderstel dat het vooral met de webplayer of met internet iets te maken moet hebben... Het is maar een gedachte...

  2. #12
    Yunzhu
    Guest

    Standaard

    en nog iets (ja sorry hoor ^^,)
    Ik heb op een andere site een kleinere Media Player wél perfect kunnen afspelen (op de site van JIM). De ene keer ging het perfect en een andere keer ging het goed, zolang ik niet naar beneden scrollde (om dus het hele beeld te kunnen zien, want dat staat mooi in het midden van de pagina). Dan werd het beeld zwart, maar bleef het geluid gewoon gaan. Als ik op de pagina kom en niet scroll, gaat alles zoals het hoort.

    Maar bij de grotere media player gaat het dus niet. Mss ligt het aan mijn beeld-iets? Dat grotere players te zwaar zijn? Maa-aar, dat ging altijd goed, tot dat ik besloot op te ruimen... En op andere pc's spelen die ook af (dus het ligt niet aan hun site).
    Youtube gaat ook perfect btw, en ninjavideo en youku en al die dingen ook (ook als ik ze op groot scherm zet).

  3. #13
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.356

    Standaard

    Als je zo drastisch je software opkuist, doe je best ook grote schoonmaak in het register. Bij verwijderen van software blijft er altijd wel iets achter in het register dat later voor onaangename verassingen kan zorgen.
    Je zoekt hier tussen de downloads maar naar een programma voor registeropkuis (CCleaner bvb) als je er zelf nog geen hebt.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  4. #14
    Yunzhu
    Guest

    Standaard

    Ik gebruik CCleaner al...

  5. #15
    Yunzhu
    Guest

    Standaard

    ik heb CCleaner nog eens laten gaan. En bij de 'Register' afdeling komt maar 1 fout die ik zelf moet oplossen


    Probleem
    ActiveX/COM Fout

    Data
    InProcServer32\c:\windows\system32\macromed\flash\flash9b.ocx

    Register sleutel
    HKCR\CLSID\{1171A62F-05D2-11D1-83FC-00A0C9089C5A}


    Als ik deze wil herstellen, volgt de volgende boodschap:


    "Het COM component CLSID\{1171A62F-05D2-11D1-83FC-00A0C9089C5A} refereert een foutief CLSID. Deze worden vaak achter gelaten nah et verwijderen van software van uw system

    Oplossing: Verwijder de registerwaarde"

    Dan herstel ik de fout, maar toch blijft deze altijd staan. Ik kan niet naar de desbetreffende map, want die is beveiligd door Windows zelf (met de melding dat ik in die map niet moet komen, want dat gaat over het goed verloop van programma's van Windows zelf)

  6. #16
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.356

    Standaard

    Die fout gaat over de flash-player. Probeer eens om flash-player opnieuw te installeren.
    De kans is groot dat nadien alles wel werkt.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  7. #17
    Yunzhu
    Guest

    Standaard

    Maar allé... ik krijg het maar niet in orde.
    Ik heb m'n Adobe Flash Player eraf gehaald en opnieuw geďnstalleerd. Helaas zonder succes. Alles is exact hetzelfde gebleven...

  8. #18
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.356

    Standaard

    Om zeker te zijn dat bij het verwijderen van een programma alles weg is, doe best dit best in 3 stappen.
    1. programma verwijderen.
    2. register opkuisen (met CCleaner bvb)
    3. pc herstarten.
    4. eventueel het programma opnieuw installeren.

    Als je het register niet opkuist, blijven er meestal enkel sleutels staan met oude (foute) waarden die bij een nieuwe installatie niet overschreven worden en waardoor je dus dezelfde fouten blijft houden.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  9. #19
    Yunzhu
    Guest

    Standaard

    Ik heb het programma verwijderd, CCleaner laten lopen, pc herstart en op nieuw geďnstalleerd. Weer geen verschil.
    Kan het zijn dat ik echt iets van Windows zelf heb weg gedaan. Een flash-aspect van Windows zelf...al zou dat niet voor Youtube en dergelijke gelden. Eerder voor de Windows-achtige Media Players online...?

    Toen ik CCleaner heb laten scannen en zo, was er weer een fout die hij niet zelf kon oplossen... Altijd ActiveX blablabla.
    Active X/COM Fout
    InProcServer32\c:\windows\system32\macromedia\flash\flash9b.ocx
    HKCR\CLSID\{1171A62F-05D2-11D1-83FC-00A0C9089C5A}

    Maar ik kan die niet zélf verwijderen, mits het in map system 32 zit, een map van Windows die vergrendeld zit, voor eigen bestwil. Daarin zitten de dingen die voor goed verloop zorgen. Maar op een of andere manier moet ik daar toch een deel van hebben geschrapt, denk ik... Of is dat echt onmogelijk?

  10. #20
    Yunzhu
    Guest

    Standaard

    Mijn computerproblemen lijken zich uit te breiden. 100% zeker dat ik veeeel te veeeel het opgeruimd. Volgens mij heb ik echt wel belangrijke Windows/Microsoft-aspecten verwijderd.
    Ik heb geen ontspanningsspelletjes meer (zoals patience, mijnenveger), maar nu is ook mijn programma (van Windows zelf) om iets te bewerken verdwenen! Ik bedoel het programma: als je in de map Afbeeldingen met de rechtermuisknop op een afbeelding klinkt, kun je "bewerken" kiezen...bij mij komt nu de melding:

    "Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Mapoties van het Configuratiescherm"

    Ik vervloek de gedachte van computerkuis, nooit zal ik nog zoiets doms doen!

    Is er een mogelijkheid om dingen zoals 'Ontspanning' terug te installeren. Nu staat er een lege map. Ook Rekenmachine is verdwenen, gezien ik die nogal vaak gebruikte, ben ik op zoek naar een oplossing...als die er is?



    Het wordt steeds erger. Straks komt het nog zover dat ik een nieuwe laptop moet kopen!
    Bestaat er niet een soort scan, waardoor ik kan zien wat ik nu precies nog heb staan, en daaruit misschien kan afleiden wat er ontbreekt?


    En nog een klein vraagje: naast de startknop op het scherm kun je icoontjes plaatsen in de balk. Ook dat heb ik laten verdwijnen, ik wil graag weer een snelkoppeling van Firefox, Media Player en msn daar staan hebben. Hoe doe ik dat precies, want 'een snelkoppeling maken' komt terecht op mijn bureaublad en niet op de balk...

    Trouwens al erg bedankt om mee te denken met deze problemen. Ik hoop dat er een oplossing zal zijn en ik hoop dat die niet te radicaal gaat zijn ...
    Laatst gewijzigd door Yunzhu; 20 september 2008 om 23:36

Discussie gesloten
Pagina 2 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. kabel TV over netwerk streamen?
    door stefaandr in forum Archief Multimedia
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 4 april 2008, 02:29

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •