Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Meerdere tabbladen openen


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
11 reacties op dit onderwerp

#1 quinten

quinten

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 7 berichten

Geplaatst 07 december 2008 - 23:49


Hallo, ik weet niet hoe 't komt maar ik kan maar één site openen, eerst kon ik als ik surfte meerdere sites laten open staan, maar nu als ik een nieuwe site open valt de vorige volledig weg, help dit is héél vervelend !!!:stupid:
Ik gebruik IE7

#2 scythe

scythe

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 06:51



Wordt het tabblad volledig afgesloten? Of wordt de inhoud van het andere tabblad gewist (Zo ja: wat zie je: een foutmelding? Een witte pagina?)

Misschien kan een herinstallatie van IE7 helpen. :)

#3 quinten

quinten

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 7 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 09:55

Tabblad word volledig afgesloten en vervangen door t nieuwe wat ik aan klik. Ik gebruik bv Bedrockplace, om muziek op te zoeken, om te downloaden gaat het via Rapidshare, dus als ik een link aanklik dan gaat Rapidshare open en verdwijnt Bedrockplace volledig, stom want dan moet ik voor de volgende link bedrockplace weer opnieuw openen en zoeken waar ik ergens zat, en vroeger kon ik wel 10 veschillende sites tegelijk laten openstaan. Nu nog maar ene want bij de volgende klik is de vorige weer weggesprongen. geen foutmeldingen. Ik heb IE7 nu ook al opnieuw geïnstalleerd maar helaas... :-( HELP !

#4 #°13°overload°13°#

#°13°overload°13°#

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 10:44

Tabblad word volledig afgesloten en vervangen door t nieuwe wat ik aan klik. Ik gebruik bv Bedrockplace, om muziek op te zoeken, om te downloaden gaat het via Rapidshare, dus als ik een link aanklik dan gaat Rapidshare open en verdwijnt Bedrockplace volledig, stom want dan moet ik voor de volgende link bedrockplace weer opnieuw openen en zoeken waar ik ergens zat, en vroeger kon ik wel 10 veschillende sites tegelijk laten openstaan. Nu nog maar ene want bij de volgende klik is de vorige weer weggesprongen. geen foutmeldingen. Ik heb IE7 nu ook al opnieuw geïnstalleerd maar helaas... :-( HELP !



bekijk je instellingen eerst eens dan kijken wat je heb ingestelt met je tabblaaden of paginas je kan ze naamelijk overvoeilend laaten instellen en dan heb je dat probleem dat je nu hebt
het probleem licht waarschijlijk bij je pagina instelling
hoopelijk werkt dit en is je probleem opgelost

grtz

#5 quinten

quinten

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 7 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:01

Hey bedankt voor reactie,
maar hoe stel ik dat in?

mvg

#6 #°13°overload°13°#

#°13°overload°13°#

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:06

Hey bedankt voor reactie,
maar hoe stel ik dat in?

mvg



ofwel bij bestand pagina instelling in de explore
ofwel bij confugratie scherm

grtz als je nog vraagen heb of als het niet werkt laat het me dan weeten

grtz

#7 quinten

quinten

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 7 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:12

Wil niet lukken...
Extra - internetopties - de weergave van webpagina's op tabbladen wijzigen...

#8 #°13°overload°13°#

#°13°overload°13°#

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:18

Wil niet lukken...
Extra - internetopties - de weergave van webpagina's op tabbladen wijzigen...



kan je het niet wijzigen of wil het niet werken .?

#9 quinten

quinten

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 7 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:20

ik denk dat ik niet weet wat precies gewijzigd of aan/uit gevinkt moet worden...

#10 #°13°overload°13°#

#°13°overload°13°#

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:26

ik denk dat ik niet weet wat precies gewijzigd of aan/uit gevinkt moet worden...



oke geef me eerst dan eens wat info doe eens op de explore

bestand
- eigenschapen
-en geef me de info wat daar staat bij u
dan kan ik waarschijnlijk het probleem oplossen heb namelijk bij mij gecheckt dat daar staat dat ik meervoudige tabbladen kan opene

grtz

#11 quinten

quinten

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 7 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:42

Windows Xp Meerdere tabbladen openen, staat r bij mij ook,

#12 #°13°overload°13°#

#°13°overload°13°#

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 08 december 2008 - 11:46

Windows Xp Meerdere tabbladen openen, staat r bij mij ook,


raar :D

mmm ik zou nu niet meer weeten wat doen
-meschien bij extra
-daar dan internet optie
-dan ales trug op standaart instellingen zeten meschien

ik hoop dat dit werkt anders zou ik je niet kunnen voort helpen denk ik toch ik zal nog efeks kijken wat het probleem nog kan zijn laat me iets weeten

grtz




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!