Ga naar inhoud

yordi4

Lid
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over yordi4

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oke als ik jou was zou ik gewoon bij de provider wifi aanvragen en dan krijg je zo'n speciaal kastje waarop wifi zit dat moeten hun activeren en dan heb jij draadloos internet.
 2. Misschien heb je dan teveel programma's openstaan.
 3. Printscreen maken moet toch lukken? Een schermopname maken (met print screen) - Microsoft Windows Help Misschien helpt dit je wel mee.
 4. Volgensmij bedoel jij gewoon de website van hotmail. Als je een concept hebt dan moet je daar gewoon op klikken. En dan kan je een e-mail versturen. Als dit niet lukt moet je contact opnemen met windows.
 5. 10 Gratis Backup Software Downloads Anders even proberen om hier even een back-up programma te downloaden. Misschien doet die het dan wel!
 6. Nee klopt maar als je een tablet koopt dan is die ook niet gerooted. Dit moet je helemaal zelf doen want als je het koopt is het je eigendom! Jij mag er alles meedoen wat je zelf wil. Stel je hebt een smartphone dan is die ook niet gerooted uit de verpakking.Alles over het rooten van Android - Computerworld
 7. Heb je dan niet een speciale USB-stick daarvoor nodig? Of heb je hoger dan windows XP?
 8. Dan moet je het mapje selecteren en dan gelijk verzenden! Dan verzend die alle foto's!
 9. Dat komt misschien omdat je dat zo ingesteld hebt. Om wat voor besturingssysteem hebben we het?
 10. Internet Explorer optimaal afstellen Alsjeblieft!
 11. Anders moet je even proberen om Defraggler - File and Disk Defragmentation - Free Download Te downloaden en hem even te defragmenteren.
 12. Hallo Kelfson, Waarom ga je niet langs bij een van de pandjeshuizen hier in Nederland! Hun hebben veel verstand van hoeveel ze voor een PC willen geven. Hier is een site waar alle pandjeshuizen opstaan! Pandjeshuis in uw buurt? | Pandjeshuis 24.nl Je voert je woonplaats in en kijken of er een pandjeshuis is in je woonplaats!
 13. Hallo allemaal! Ik heb een vraag hoe ik mijn e-mail moet instellen op windows live mail. Mijn provider is KPN.
 14. Ik heb ook een keer een probleem gehad toen ik nieuwe windows vista moest installeren. Hij zei toen dat die de schijf niet kon lezen. En heb toen een hele nieuwe schijf moeten kopen. Het kan zijn dat als hij de software opnieuw installeert dat die dan de schijf niet kan lezen.
 15. Hoi, En om wat voor documenten gaat het? Gaat het over PDF bestandjes of gaat het over Office. Graag even er bij vermelden. Groeten, Yordi
×
×
 • Nieuwe aanmaken...