Ga naar inhoud

Marcelbis

Lid
 • Aantal items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Marcelbis

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

771 profielweergaven
 1. Dag, Aan de header is niets te zien (een hele rij cijfers en tekens). Het is al geminderd, nog drie tot nu toe. Het zal zichzelf wel oplossen. Groetjes,
 2. Beste porrelaar, Bedankt voor de reactie. Eerst een antwoord op uw vraag hoe ik weet dat het spammails zijn: Die mails komen in mijn map "junk" toe! Ik zal straks nog uw links bekijken en proberen. Alvast bedankt, PS. Ik heb inderdaad twee formulieren ingevuld op websites van winkels. Dat kan al genoeg zijn.
 3. Hallo, Sinds een paar dagen krijg ik veel lege junkmails binnen. Geen tekst, geen afzender. Inmiddels al een twintigtal. Ik heb ook geen idee van een of ander aanleiding. Mvg,
 4. Hallo, Dat zit inderdaad ook in de winkel. Daar had ik geen flauw benul van. En ik was juist bezig met een andere download op internet. Die lukte wel. Dat is dan ok, dank u.
 5. Hallo, Op internet vind ik een manier om Stellarium ook te downloaden op mij Ubuntu pc. Dit moest in in de Terminal brengen: Root@linuxhelp1:/home/user1# add-apt-repository ppa:stellarium/stellarium-releases Het antwoord is; Bestand of map bestaat niet. Kan ik daar nog iets mee?
 6. RechterMuisKnop: Zo wordt dat toch aangegeven in school, op internet, Rechter muis knop op Postvak in en ...
 7. Dag, Alles verwijderen lukte niet. Maar RMK en markeren en opschonen lukt wel! Dat is gelijk opgelost. Weer iets bijgeleerd. Dank u,
 8. Dag, Er komen er van andere mailadressen maar die zijn ook leeg en tonen dan ook (1)
 9. In mijn Outlook 2019 toont Postvak in 1 item, terwijl er in feite niets meer in zit. Het is te zeggen: Postvak in (1), dat is dan de lege situatie. Sinds een week blijft die 1 item tonen. Dat is niet zo erg maar wel een beetje raar toch.
 10. Ja, dat is in orde. Ik heb zo al begrepen hoe mee te gaan in het systeem. dank u,
 11. OK, bedankt. Wat voor boek met die commando regels kan je aanraden?
 12. Ik heb dat gedownload en uitgepakt. Er zit daar een map "install' in. Maar daar gebeurt er dan niets mee. Hoe doe je dat?
 13. Hi, Ik heb een pc omgeschakeld naar Ubuntu. Dat is wel een een zoektocht en aanpassing. Welke software voor het maken van een back up kan ik daarvoor gebruiken? Mvg,
 14. Ik heb een lichte laptop Lenovo W10. Bij een reeks updates blokkeerde alles. Bij navraag bij Microsoft kreeg ik te horen dat sommige lichte laptops Die W10 niet aankunnen! (er ging een oplossing komen binnen enkele maanden)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...