Ga naar inhoud

Marcelbis

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.048 profielweergaven

Marcelbis's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. Ubuntu stelt een opwaardering voor naar 20.4. OK dan maar. Alles blokkeert: "kan sommige niet downloaden", zegt het programma en geen van beide meer! Beter eerst formatteren en dan opwaarderen blijkbaar. Dat weet ik nu ook weer!
  2. Euh ja! Wel, sinds XP zijn het vooral de fabrieken die moeten blijven draaien. (Statement) Een vroegere informatica leraar zei over W7: De tabs op de taakbalk zijn een goede verbetering, maar voor de rest...Wel nog een nieuw zandlopertje! Vista? Laat maar draaien. Nooit gezien. Waardeloos. W8, W9? Nutteloos. Verder werk ik nog zeer veel meer met Excel 2003 dan met Excel 2019 omdat ik daarin veel en grote bestanden heb met programmatie in Visual Basic. En ieder keer probeert Microsoft dat te elimineren wegens "Niet meer mogelijk". Ik lach daarmee. Resultaat: "Mijn Excel en Access 2003 zal weer geviseerd worden en dat kan ik missen. aangezien dat er voor mij geen verbetering in zit zal ik er weer niet achter lopen. Meegaan om te verbeteren, ja. Maar meegaan om te moeten "meegaan met je tijd": Daar lach ik ook mee. Mijn stappen waren: W98-Millenium-XP-W7-W10. Zo was ik veruit het goedkoopst met het beste resultaat en veel tijd bespaart!
  3. Hallo, Sommige Windows 10-functies zijn niet beschikbaar in Windows 11. Welke zijn dat? Ik heb nog W10 en krijg nog veel te horen dat ik daar beter blijf!
  4. Op mijn vroegere Windows 7 heb ik Ubuntu gezet. En nu opeens na 2 jaar gaat die pc aan uit zichzelf en na seconden of minutjes terug uit. Ik heb dan een update gedaan, en dan begon het weer. Zijn dat gekende kuren of is die PC aan het sneuvelen?
  5. Dag, Aan de header is niets te zien (een hele rij cijfers en tekens). Het is al geminderd, nog drie tot nu toe. Het zal zichzelf wel oplossen. Groetjes,
  6. Beste porrelaar, Bedankt voor de reactie. Eerst een antwoord op uw vraag hoe ik weet dat het spammails zijn: Die mails komen in mijn map "junk" toe! Ik zal straks nog uw links bekijken en proberen. Alvast bedankt, PS. Ik heb inderdaad twee formulieren ingevuld op websites van winkels. Dat kan al genoeg zijn.
  7. Hallo, Sinds een paar dagen krijg ik veel lege junkmails binnen. Geen tekst, geen afzender. Inmiddels al een twintigtal. Ik heb ook geen idee van een of ander aanleiding. Mvg,
  8. Hallo, Dat zit inderdaad ook in de winkel. Daar had ik geen flauw benul van. En ik was juist bezig met een andere download op internet. Die lukte wel. Dat is dan ok, dank u.
  9. Hallo, Op internet vind ik een manier om Stellarium ook te downloaden op mij Ubuntu pc. Dit moest in in de Terminal brengen: Root@linuxhelp1:/home/user1# add-apt-repository ppa:stellarium/stellarium-releases Het antwoord is; Bestand of map bestaat niet. Kan ik daar nog iets mee?
  10. RechterMuisKnop: Zo wordt dat toch aangegeven in school, op internet, Rechter muis knop op Postvak in en ...
  11. Dag, Alles verwijderen lukte niet. Maar RMK en markeren en opschonen lukt wel! Dat is gelijk opgelost. Weer iets bijgeleerd. Dank u,
  12. Dag, Er komen er van andere mailadressen maar die zijn ook leeg en tonen dan ook (1)
  13. In mijn Outlook 2019 toont Postvak in 1 item, terwijl er in feite niets meer in zit. Het is te zeggen: Postvak in (1), dat is dan de lege situatie. Sinds een week blijft die 1 item tonen. Dat is niet zo erg maar wel een beetje raar toch.
  14. Ja, dat is in orde. Ik heb zo al begrepen hoe mee te gaan in het systeem. dank u,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.