Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ledar

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ledar

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

391 profielweergaven
 1. In de winkel wordt eerst enkel een recovery gedaan. Dus alle bestanden eerst veilig stellen. Maar een recovery kan u zelf doen.
 2. In die speccy staan twee antivirusscanners ingeschakeld, MSE en AVG. Kan dat de oorzaak niet zijn? De autopatische update van windows is uitgeschakeld en de updates van MSE zijn steeds mislukt. Is dat wel een legale win7.
 3. Een koptelefoon ligt toch bij de hand aan de computer en niet aan het strijkijzer of stofzuiger.
 4. Laat je koptelefoon ingeplugd en doe het geluid dempen. Dan is er geen probleem, ook niet met je verwarwarmingsketel
 5. In je eerste bericht(screenshot) is te lezen dat er een probleem is. Je internetverbinding is hier het probleem. Te traag. Dit heeft niks te maken met een koptelefoon of eventuele luidsprekers verbonden met de comp. Youtube werkt ook zonder aangesloten geluidsapparaten.
 6. Ga naar Start en in het venster "Zoekopdracht intikken", typ je dit: msconfig Druk op Enter. Bevestig de melding die je kijgt van Gebruikersaccountbeheer, door op "Doorgaan" te klikken. Kies het tabblad Computer Opstarten. Bij Opstartopties plaatst je een vinkje bij "Opstarten in veilige modus". Zorg dat Minimaal geselecteerd is. Klik op Toepassen en dan op OK. Om terug te starten in normale windowsmodus, haal je in veilige modus het vinkje weer weg bij "Opstarten in veilige modus".
 7. Met pdf-A2 bedoel je toch A2 formaat, dus 42cm op 59,4cm, zo te lezen wat clarkie aan links plaatst is dit niks voor Word/open office, maar eerder voor InDesign, illustrator, photoshop en van daaruit pdf's maken, dus meer naar de proffessionele grafische opmaakprogramma's. Of ben ik fout
 8. Ik gebruik de cute pdf writer om documenten simpel af te drukken als pdf, gelijk in welke afmeting. Of Adobe Acrobat 8 Professional in combinatie met de Enfocus pitstop, om eventuele veranderingen nog aan te brengen in het pdf document.
 9. Die functie heb je toch enkel nodig om een mail te zoeken als je er honderden hebt mvg ledar
 10. Ik heb de vraag, nog eens duidelijker gelezen en we zijn een beetje op een verkeerd spoor bezig. Het ging over de zoekfunctie in postvak in, zie screenshot Dit was ooit een spammail die ik kreeg, en dan wordt die automatisch opgeslagen in java, en daar wijzigingen in aanbrengen moet je wel een zeer ervaren pc expert zijn. daar zou ik niet aankomen en veranderingen doorvoeren. Het kan trouwens nog van pas komen een email op te zoeken van iemand die je ooit kreeg. Eventueel om te beantwoorden of te blokkeren. Het gaat je hotmail-MSN, noch computer niet belasten met eventuele spyware, en ook geen nare gevolgen hebben voor je systeem. Dat is mijn mening. mvg ledar
 11. er is gereageerd, identiek wat asus schreef in zijn bericht zie screenshot mvg ledar
 12. Hopelijk doet de schoonzoon van Bert niet mee, en Kuyt mag er in hoor, die kan inderdaad het verschil maken op rechts, en niet de linksvoetige Robben.
 13. Ik zeg 1-3 voor Nederland met 2 doelpunten van Klaas Jan Huntelaar en 1 van Robin Van Persie
 14. Open je hotmail, links bijna onderaan zie je contactpersonen, klik daar op. Dan zie je een venster met al je contactpersonen, diegene die je eruit wil hebben, zet er een vinkje voor. en dan klik je bovenaan op verwijderen. en nu zouden ze weg moeten zijn samen met de werkwijze van Asus mvg ledar
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...