Ga naar inhoud

carfran

Lid
  • Items

    135
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

carfran's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Met die DVD kan je een systeemkopie terugzetten, als je regelmatig een systeemkopie gemaakt hebt. Een systeemkopie terugzetten op de computer - Microsoft Windows Help
  2. Of als je dit werkblaadje maakt in Calc (Libre office) ,vul de antwoorden in en je klikt dan bij bestand > sluiten word er gevraagd. Opslaan of afsluiten zonder opslaan.
  3. Van zodra een (excel) bestand geopend word , en je sluit het bestand af , krijg je in de verkenner , zoals voorbeeld in #2 onder gewijzigd op , de datum te lezen wanneer het bestand het laatst geopend werd, of er nu wijzigingen aangebracht zijn of niet.
  4. Zijn er nog andere ontvangers ? Ondervinden ze hetzelfde probleem. De mogelijkheid bestaat ook dat het bericht al word onderschept bij het verzenden.
  5. Ik zie twee mogelijke oorzaken. 1. Berichten werden je niet toegestuurd. 2. Berichten worden onderschept. In dit geval zou ik onmiddelijk het wachtwoord van je telenet account veranderen . Daarom niet helemaal zeker , maar je computer zou dan ook mogelijk met een keylogger kunnen besmet zijn.
  6. Heel ver moet je het niet gaan zoeken hé , als ik in #7 de afbeelding zie wie je internet provider is.
  7. Ofwel heb je de niet de nodige machtigingen, of heb je opdrachtprompt niet uitgevoerd als administrator. Het kan ook anders, lees hier meer.
  8. Oplossing staat hier te lezen. #6 http://www.pc-helpforum.be/f182/administrator-account-verwijderen-windows-7-a-26450/
  9. Wat wil je juist bereiken? Een game site of een game server?
  10. Als je op de windows knop klikt en kiest voor apparaten en printers, krijg je dan de printers te zien.
  11. Ik vrees dat de harde schijf overleden is. Ken je het merk en serienummer. Welke aansluiting heeft deze schijf . IDE of SATA
  12. Patricatje heeft een standaard gebruikersaccount. Haar man heeft een account met administratorsrechten dat met een wachtwoord beveiligd is. Wil patriciatje nieuwe software installeren, moet ze het wachtwoord invoeren van een account met administratorsrechten. Haar man speelt dus op zeer veilig, zodat er geen ongewenste software kan geïnstalleerd worden. Haar man is zijn wachtwoord vergeten , en niet aan gedacht toen het wachtwoord werd ingevoerd, ook een wachtwoordherstel diskette of een wachtwoordherstel USB stick te maken.
  13. Een laserprinter maakt gebruik van een tonercartridge, dus geen inktcartridges. De toner zit gevuld met een soort inktpoeder. Als je een nieuwe toner in een laserprinter plaatst, moet je daar eerst eens met schudden. Haal eens de toner uit de printer en schud er eens mee. Plaats de toner dan terug. Krijg je dan de waarschuwing nog te lezen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.