Ga naar inhoud

Validate

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Validate

  1. @kweezie rabbit, Ik was er ook van overtuigd dat een installatie in safe mode niet kan werken omwille van de windows installer, maar één van de google resultaten was er 1 van Microsoft en daar was het een voorstel om de installer vanuit safe mode met netwerkmogelijkheden te proberen...
  2. Welke versie van Vista heb je? x86 of x64? Probeer anders eens op de SP1 te installeren vanuit safe mode: - herstarten en op F8 drukken. - Kies voor Safe mode with networking - SP1 proberen te installeren
  3. dit al eens geprobeerd: Foutcode 0x80000FF bij het downloaden van updates op een computer waarop Windows Vista wordt uitgevoerd bij gebruik van Windows Update of Microsoft Update ofwel SP1 via de Microsoft site downloaden en afzonderlijk uitvoeren?
  4. Probeer eens je Internet Explorer opnieuw in te stellen: Extra - internetopties - tabblad geavanceerd - instellingen voor IE opnieuw instellen. daarna nog eens proberen?
  5. zijn er zaken gewijzigd tov vroeger? hoe staan de instellingen op je laptop? (netwerkcentrum - draadloze verbinding - eigenschappen van InternetProtocol versie 4?
  6. Misschien dit nog even lezen/volgen: Windows 7 wil niet windows update uitvoeren. Update server niet actief - Microsoft Answers patch ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp48501-49000/sp48922.exe proberen?
  7. Als uw pc opgestart is, druk dan start - uitvoeren en typ: eventvwr. Zoek bij Application en System naar errormeldingen en vermeld dze hier. Welk OS heb je?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.