Ga naar inhoud

leolassie

Lid
  • Items

    114
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door leolassie

  1. Beste Dasl , alles geprobeerd met de 2 ramkaarten maar niets veranderde , alle aansluitingen nagekeken enz niets gevonden, laptop weer dicht en starten weer. Nog steeds zonder de grafische driver. Na ong 1uur valt de laptop uit en niet meer aan de praat te krijgen. Ik was er klaar mee en heb uiteindelijk een andere laptop gekocht. Vandaar deze late reactie. Ik wil iedereen bedanken voor de tijd en moeite en tot een volgend probleem?😅 (dus deze topic kan gesloten worden)
  2. Klopt, heb deze laptop zo:n 2 jaar geleden gekocht ,zat toen 4 Gb in , een half jaar geleden deze 2x4 GB gekocht en werkte prima , opeens tijdens gebruik viel het scherm weg enz. Ik ga deze tip (zodra ik tijd heb) uitvoeren. (een hele klus dat openmaken!) wordt vervolgd! PS alvast weer bedankt!
  3. Beste Dasle , Hierbij nog een keer Speccy http://speccy.piriform.com/results/iabGYKGRz5ED308bMBXZK7s
  4. Beste abbs , als ik deze driver aanzet dan gaat mijn beeld op zwart en flikkert enorm , eens in de 10 sec zie ik in een flits een beeld , als ik dan apparaatbeheer open heb staan (ivm aanzetten) dan lukt het ,als ik geluk heb , om de driver uit te zetten. Dit kan wel 10 minuten duren ! Via Intel krijg ik automatisch driver-update. Resumee: backup gemaakt van Win10 pro , nieuwe Win 10 pro geinstalleerd , alles bijgewerkt , probleem blijf , backup van Win10 teruggezet. Het lijkt wel of er iets met het geheugen is (ik heb een videochip die gebruikt maakt van ram-geheugen) Via Google filmpjes gezien van moederbord even in de oven of fohn erop maar dat vind ik erg drastisch. Groet Leo ps 2x4 Gb ram er een half jaar geleden ingezet en toen geen probleem , kloksnelheid?
  5. Bij deze de bestanden, sorry voor de late reactie maar BBHH onderbreken nog wel eens de activiteit.
  6. Hier zit geen grafische kaart in maar een video-chip, deze gebruikt ram-geheugen (daarom denk ik of de chip of het geheugen) deze heb ik er een half jaar ingedaan en gaf geen problemen )het enige wat ik aangesloten heb is een draadloze muis. Als ik een externe hd aansluit kan ik deze gewoon goed gebruiken. Internet gaat prima ,lekker snel maar uitpakken met winrar gaat erg traag.
  7. Nee, dit probleem is spontaan gekomen , van windows had ik een backup gemaakt , toen de nieuwe windows geen verandering bracht heb ik de backup teruggezet
  8. Goedemiddag, ik heb een enorm probleem ! Sinds enige tijd werkt van mijn laptop mijn beeldschermdriver niet meer. Eerst dacht ik dat het aan een Windows-update lag maar dat is niet zo? Windows 10 pro opnieuw geínstalleerd maar helpt niet. Laptop helemaal stofvrij gemaakt ,nieuwe koelpasta maar niets helpt. Na veel pijn en moeite via apparaatbeheer de driver uitgeschakeld en dan kan ik de laptop wel gebruiken maar de video-prestatie is dan waardeloos. Alle drivers verder up-to-date. Extern beeldscherm aangesloten maar wordt niet herkend. Opstarten duurt nu zo'n 5 minuten en soms doet mijn toetsenbord het niet meer, driver van toetsenbord verwijderd , opnieuw opstarten en dan doet hij het weer. (ik heb een vermoeden dat mijn geheugen niet goed is? maar geeft na testen geen probleem) Gegevens: Acer Extensa 2511 375 G , windows 10 PRO , 2x 4 Gb DDR3 , HD Graphics 5500 video chip Tevens sluit ik een Speccy-bestand bij. Graag expertise en/of raad Alvast bedankt Groetjes Leo http://speccy.piriform.com/results/3X0SDVCMiNwKU1j4Q5TXjX7
  9. Beste vxvk , Essential wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Dus ook niet meer te downloaden. Ik heb het installatie-pakket op mijn computer staan maar daar heb jij niets aan, suggestie? Leolassie
  10. Beste helsara , zo zijn er vele wegen naar Rome maar hartstikke goed dat je iig een manier hebt gevonden! ps. je mag deze topic evt als opgelost afdoen!
  11. falstring, jouw "kort door de bocht" klopt niet, zoals jij het uitlegt, het is simpel rechts klikken, snelkoppeling maken en dan komt er een popup scherm die vraagt: wilt u een snelkoppeling naar deze website op uw bureaublad plaatsen. Jouw optie lukt mij niet:dong:
  12. Als je de pagina "in beeld" hebt klik je met je rechter muisknop ( op een leeg plekje) op snelkoppeling maken en zie.......suc6
  13. oost, kijk eens hier http://www.pc-helpforum.be/f182/computer-start-niet-meer-op-na-29547/?highlight=ntdlr
  14. Goede tip van kweezie wabbit, ik zie trouwens op de donkere foto geen iconen op her bureaublad, klopt dit? Je kunt op de meeste computers/laptops met de FUNCTIE TOETS EN HET ZONNETJE UP/DOWN de helderheid instellen, al naar gekeken? ps al geprobeerd de instellingen van het beelscherm zelf aan te passen?
  15. Hey leono , in mijn geval druk ik tijden de computer opstarten op F2 en kom in de bios instellingen. Dan zie ik oa de knop VIDEO , als ik deze open dan zie ik de knop LCD BRIGTNESS , hier kan ik dan de helderheid op accu en voeding instellen , ik hoop dat je hier wat aan hebt , ik weet niet of dat voor alle laptops/computers geldt , suc6
  16. Ik neem aan dat je dit in energiebeheer hebt gedaan, heb je óók al eens in de bios gekeken? in mijn LAPTOP kan ik dit daar óók instellen.
  17. Je kunt eerst nog naar configuratiescherm - map opties - weergave gaan en verborgen bestanden mappen gaan en deze aanklikken en OK klikken , misschien zie je dan wat meer?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.