Ga naar inhoud

edc

Lid
 • Aantal items

  321
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over edc

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-06-1958

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate 64bit
 • Monitor
  Samsung 24"
 • Moederbord
  MSI 770-C45
 • Processor
  Amd Athlon II
 • Geheugen
  4GB

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zonet de proefversie van office 365 geïnstalleerd. Ik slaag er niet in om mijn Telenet mailadres in te stellen in outlook 2016. Na ingave van het paswoord voor de imap.telenet.be server krijg ik telkens: "Er is iets misgegaan en uw account is niet ingesteld in Outlook. Probeer het opnieuw. Neem contact op met de e-mailbeheerder als het probleem zich blijft voordoen." Met windows live mail werkt alles nochtans perfect. Help
 2. Beste edc,

   

  Ik las zojuist het volgende topic uit 2011:

  Ik heb momenteel precies hetzelfde probleem met mijn Micro SD kaart. Ik heb Recuva geprobeerd voordat ik dit topic las.

  Voordat ik Recuva over de SD kaart liet gaan stond er op mijn kaart nog een DCIM map, ondanks dat ie leeg was. Nadat Recuva de scan had uitgevoerd was die hele map leeg.

  Nou heb ik jouw tip uitgevoerd via opdrachtpromt, maar hier krijg ik het volgende beeld.

   

  Er staat 9 GB aan foto's op mijn SD kaart, dat geeft de opslagruimte ook aan.

   

  Kun jij me misschien verder helpen?

   

  Groetjes

   

  Opdrachtprompt.jpg

 3. edc

  taal

  Volgens mij kun je dit aanmeldscherm niet wijzigen naar het Nederlands. Het taalpakket dient namelijk per gebruiker ingesteld te worden. Je dient dus eerst aan te melden vooraleer hij het taalpakket kan kiezen. Het aanmeldscherm blijft dus in de standaardversie van het OS (in jou geval het Engels).
 4. Heb zelf al sinds ongeveer een 9-tal maand een lumia 820. Zeer tevreden over. Super gebruiksvriendelijk. Alhoewel met iets minder keuze, zijn alle nodige apps beschikbaar. Navigatie van Nokia met bijhorende kaarten en toepassingen is zeker een niet de onderschatten meerwaarde. De ingebouwde gps werkt heel goed (ook zonder wifi of 3g verbinding).
 5. Ik gebruik windows live mail. Sinds de upgrade naar Windows 8.1 heb ik het volgende probleem. Wanneer ik een tekst met een hyperlink kopieer en vervolgens plak in een nieuwe mail, werkt de hyperlink niet meer (hyperlink achter de tekst is niet mee gekopieerd). Voordien werkte dit zonder problemen. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen.
 6. Werkt bij mij zelfs nog onder windows 8.1. Ik hoef niet eens de comptabiliteitsmodus aan te zetten. Andere goeie gratis HTML-editor is Kompozer. Maar persoonlijk werkt ik nog steeds liever met Frontpage 2003. (Waarschijnlijk omdat ik het gewoon ben)
 7. Uit laten staan. Ik zie wel niet goed in waarom je een nieuwe windows moest installeren.
 8. * Computer van de netspanning halen. * Jumper verzetten (dit is een zogenaamde 'cmos clear') * 5-tal minuutjes wachten * Jumper terug in de oorspronkelijke positie plaatsen Verder dient er niets meer te worden aangepast. Gewoon de computer opstarten. mvg
 9. Heb identiek hetzelfde moederbord. Na een bios upgrade moet je eventjes het moederbord resetten door ter hoogte van de batterij een jumpertje te versteken en nadien uiteraard terug te plaatsen - zie handleiding. Normaal zul je dan die boodschap niet meer krijgen. Ik had trouwens geen probleem om na de upgrade opnieuw in de bios te komen. (delete-toets indrukken tijdens opstart).
 10. Het is belangrijk dat je NoLockScreen typt en ook niet vergeten de waarde op 1 te plaatsen. Volg dus letterlijk de aangegeven stappen.
 11. Nochtans heb ik de aanpassing van het register al 3 keer met succes toegepast op laptops met windows 8 home editie. Ben je zeker dat je de instructies exact hebt toegepast?
 12. Heb je al systeemherstel geprobeerd vanuit veilige modus? Indien dit niet lukt zul je verplicht zijn om een nieuw account aan te maken vanuit veilige modus. Het probleem heeft te maken met een beschadigd gebruiksprofiel.
 13. Bovenstaande oplossing kan enkel gebruikt wordt voor windows 8 pro. Voor windows 8 Home kan je deze instructie volgen.
 14. Dit kan ik je jammergenoeg niet vertellen omdat het type bios verschilt naargelang het moederbord. Veelal geraak je in de bios, door tijdens het opstarten de 'DEL' -toest in te drukken. Bij de 'Advanced Settings' vind je meestal de optie om sneller op starten. (Memory-test disablen)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...