Ga naar inhoud

edc

Lid
  • Items

    321
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door edc

  1. Zonet de proefversie van office 365 geïnstalleerd. Ik slaag er niet in om mijn Telenet mailadres in te stellen in outlook 2016. Na ingave van het paswoord voor de imap.telenet.be server krijg ik telkens: "Er is iets misgegaan en uw account is niet ingesteld in Outlook. Probeer het opnieuw. Neem contact op met de e-mailbeheerder als het probleem zich blijft voordoen." Met windows live mail werkt alles nochtans perfect. Help
  2. edc

    taal

    Volgens mij kun je dit aanmeldscherm niet wijzigen naar het Nederlands. Het taalpakket dient namelijk per gebruiker ingesteld te worden. Je dient dus eerst aan te melden vooraleer hij het taalpakket kan kiezen. Het aanmeldscherm blijft dus in de standaardversie van het OS (in jou geval het Engels).
  3. Heb zelf al sinds ongeveer een 9-tal maand een lumia 820. Zeer tevreden over. Super gebruiksvriendelijk. Alhoewel met iets minder keuze, zijn alle nodige apps beschikbaar. Navigatie van Nokia met bijhorende kaarten en toepassingen is zeker een niet de onderschatten meerwaarde. De ingebouwde gps werkt heel goed (ook zonder wifi of 3g verbinding).
  4. Ik gebruik windows live mail. Sinds de upgrade naar Windows 8.1 heb ik het volgende probleem. Wanneer ik een tekst met een hyperlink kopieer en vervolgens plak in een nieuwe mail, werkt de hyperlink niet meer (hyperlink achter de tekst is niet mee gekopieerd). Voordien werkte dit zonder problemen. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen.
  5. Werkt bij mij zelfs nog onder windows 8.1. Ik hoef niet eens de comptabiliteitsmodus aan te zetten. Andere goeie gratis HTML-editor is Kompozer. Maar persoonlijk werkt ik nog steeds liever met Frontpage 2003. (Waarschijnlijk omdat ik het gewoon ben)
  6. Uit laten staan. Ik zie wel niet goed in waarom je een nieuwe windows moest installeren.
  7. * Computer van de netspanning halen. * Jumper verzetten (dit is een zogenaamde 'cmos clear') * 5-tal minuutjes wachten * Jumper terug in de oorspronkelijke positie plaatsen Verder dient er niets meer te worden aangepast. Gewoon de computer opstarten. mvg
  8. Heb identiek hetzelfde moederbord. Na een bios upgrade moet je eventjes het moederbord resetten door ter hoogte van de batterij een jumpertje te versteken en nadien uiteraard terug te plaatsen - zie handleiding. Normaal zul je dan die boodschap niet meer krijgen. Ik had trouwens geen probleem om na de upgrade opnieuw in de bios te komen. (delete-toets indrukken tijdens opstart).
  9. Het is belangrijk dat je NoLockScreen typt en ook niet vergeten de waarde op 1 te plaatsen. Volg dus letterlijk de aangegeven stappen.
  10. Nochtans heb ik de aanpassing van het register al 3 keer met succes toegepast op laptops met windows 8 home editie. Ben je zeker dat je de instructies exact hebt toegepast?
  11. Heb je al systeemherstel geprobeerd vanuit veilige modus? Indien dit niet lukt zul je verplicht zijn om een nieuw account aan te maken vanuit veilige modus. Het probleem heeft te maken met een beschadigd gebruiksprofiel.
  12. Bovenstaande oplossing kan enkel gebruikt wordt voor windows 8 pro. Voor windows 8 Home kan je deze instructie volgen.
  13. Dit kan ik je jammergenoeg niet vertellen omdat het type bios verschilt naargelang het moederbord. Veelal geraak je in de bios, door tijdens het opstarten de 'DEL' -toest in te drukken. Bij de 'Advanced Settings' vind je meestal de optie om sneller op starten. (Memory-test disablen)
  14. Kun je afzetten in de opties. Ik zit hier wel momenteel op een Engelstalige versie. Kies Proofing -> AutoCorrect Options... -> Verwijder het vinkje bij Correct TWo INitial CApitals.
  15. Plaats in de cel 'AKs. Dan zal het lukken. Je kun ook eerst Aks typen en dan vervolgens de k vervangen door een K.
  16. Probleem is uiteindelijk opgelost na het vervangen van de grafisch kaart door een recenter type.
  17. Kijk ik volgende week voor. Ik hou je op hoogte indien dit het probleem heeft opgelost. Bedankt voor de moeite.
  18. Had ik reeds eerder geprobeerd. Hij herkent echter geen kaart (waarschijnlijk te oud).
  19. De link in je voorgaande post staat er volgens mij niet.
  20. Heb ik onlangs nog gedaan naar aanleiding van een andere draad. http://speccy.piriform.com/results/4l6kFHHdE0YzezYKkC5b5eM
  21. Probleem is als volgt: Na upgrade windows 8.0 pro naar windows 8.1 op mijn desktop doet zich het volgende voor. Bij normale opstart krijg ik heel kortstondig het windows logo te zien. Vervolgens krijg ik een zwart scherm. (In de achtergrond wordt de opstartprocedure verdergezet). Het zwart scherm blijft. De witte muispijl is echter wel zichtbaar. Wanneer ik deze beweeg naar de plaats waar ik normaal mijn pincode invul verandert deze zelfs in een I-beam. Wanneer ik de computer afleg door kortstondig op de startknop te drukken en vervolgens de computer opnieuw opstart, blijft het probleem. Wanneer ik echter de computer afleg door de startknop een 10-tal seconden ingedrukt te houden en vervolgens de computer opnieuw opstart, werkt alles normaal en krijg ik dus wel beeld.
  22. Hartelijk dank voor de moeite. Het is mij gelukt om de volledige procedure uit te voeren. Helaas heeft dit het probleem met mijn zwart scherm niet opgelost. Het zal dus toch waarschijnlijk een nieuwe grafische kaart worden.
  23. Kan er mij iemand een iso bezorgen van een windows 8.1 pro recovery-disk? Ik zit namelijk geplaagd met het bekende zwarte-scherm probleem en ik zou het volgende willen proberen, vooraleer ik eventueel een nieuwe grafische kaart aanschaf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.