Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

james48

Lid
 • Aantal items

  553
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over james48

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Microsoft Windows 10
 • Monitor
  1x Acer XB272 Predator 27" 1x Asus*MS238H 23"
 • Moederbord
  Moederbord Asus Rog Strix Z370-E Gaming
 • Processor
  Intel Core i7-8700K 4.7 Ghz
 • Geheugen
  G.Skill 16 GB DDR4-3200 Kit
 • Grafische Kaart
  Asus Rog Strix GeForge 1080 A8GB
 • Harde Schijf
  Samsung 840 EVO MZ-7TE1T0BW, 1 TB SSD(Zwart, SATA 600, TLC, Trim) + Hard disk 2x WD20EARS (2TB) AFBW14, CACHE 64MB (old)
 • Voeding
  Corsair RM750, 750 Watt
 • Geluidskaart
  Sound Blaster Z
 • Behuizing
  Corsair Obsidian 750D big tower

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. james48

  Acrobat Reader start niet op

  Dank je wel Stegisoft, het aanpassen van A naar R lukte bij mij niet maar ik heb nu in Windows 'Choose default apps by file type' gekozen voor 'Microsoft Edge' en dat werkt perfect en indien nodig kan ik het programma gewoon openen en er normaal mee werken. Voor mij kan dit Topic als opgelost beschouwd worden alsjeblieft en hartelijk bedankt voor de hulp. 😊 James48
 2. james48

  Acrobat Reader start niet op

  Hallo, als ik in het Operations Center van PMDG op een Tutorial file klik krijg ik plotseling de melding: Acrobat failed to connect to a DDE server? Als ik Acrobat Reader van tevoren opstart en daarna op de Tutorial file klik, dan werkt het wel. Is hier misschien iets aan te doen alstublieft? James48
 3. Beste iEscape, en alle anderen. Hartelijk bedankt voor de oplossing, het werkt gelukkig weer, Super. Topic is opgelost. James48
 4. Dank je wel Passer, maar is dat niet hetzelfde als helemaal bovenaan staat svp, dat vinkje is al uitgezet...
 5. Hallo Droske, dank je wel, ik heb ook een pincode maar ik heb zoals je kunt zien het vinkje uitgezet, maar toch moet ik steeds het WW invoeren, of straks de Pincode, is het ook mogelijk zoals hiervoor dat er helemaal niets gevraagd wordt svp?
 6. Hallo, ik moet tijdens het opstarten steeds mijn wachtwoord invoerden is het mogelijk om dit ongedaan te maken svp? (even je mailadressen onzichtbaar gemaakt - het is nooit aangewezen om mailadressen open en bloot op het net te zetten - dit trekt spam aan)
 7. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Bedankt, ik heb alles zo goed mogelijk ingesteld, maar ik heb gemerkt dat ik in mijn geval de druk even moet aanhouden tijdens het klikken.
 8. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Hallo Stegisoft, ik heb nu gemerkt dat ik tijdens een Enter-Klik de muisknop wat langer ingedrukt moet houden en dan gaat het wel goed merk ik.
 9. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Ik ben er mee bezig, ik had hem eerst op Slow ingesteld, probeer het nu op Fast...
 10. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Hallo Stegisoft, ik heb er eerst een paar dagen mee gewerkt en nu heb ik gemerkt dat de muis soms niet één maar ongemerkt twee klikken maakt, dit kun je niet horen maar wel constateren omdat een button soms aan en weer uitgezet wordt met een klik. Ik denk zomaar dat er een soort vertraging relais nodig is in de muis?
 11. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Ik heb het ook op deze manier gedaan.
 12. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Ha Stegisoft, ik heb opnieuw gekeken of er nog iets te vinden is in Apparatenbeheer, maar alles is nu verwijderd behalve "Logitech unifying-software 2,50"
 13. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Dank je wel Porrelaar, ik kan het eigenlijk nu al zeggen, alles werkt weer als tevoren. Maar over een paar dagen meld ik mij weer! Met vriendelijke groet, James48
 14. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Dank je wel Porrelaar, ik heb na de Uninstall van SetPoint de computer opnieuw opgestart, en de map "C:\Program Files\Logitech" is helemaal verdwenen. Zover het nu al te zien is lijkt het erop dat mijn muis nu weer normaal functioneert.
 15. james48

  Draadloze Marathon Mouse M705

  Ik heb nu Setpoint verwijderd en ga de PC opnieuw opstarten.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.