Ga naar inhoud

james48

Lid
 • Aantal items

  734
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Microsoft Windows 10
 • Monitor
  1x Acer XB272 Predator 27" 1x Asus*MS238H 23"
 • Moederbord
  Moederbord Asus Rog Strix Z370-E Gaming
 • Processor
  Intel Core i7-8700K 4.7 Ghz
 • Geheugen
  Corsair: : D432GB 3600-18 Vengeance LPX bk K2 COR
 • Grafische Kaart
  Asus Rog Strix GeForge 1080 A8GB
 • Harde Schijf
  Samsung 840 EVO MZ-7TE1T0BW, 1 TB SSD(Zwart, SATA 600, TLC, Trim) + Hard disk 2x WD20EARS (2TB) AFBW14, CACHE 64MB (old)
 • Voeding
  Corsair RM750, 750 Watt
 • Geluidskaart
  Sound Blaster Z
 • Behuizing
  Corsair Obsidian 750D big tower

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.222 profielweergaven

james48's prestaties

 1. Dank je wel Porrelaar, ik heb het geprobeerd maar Disk Management werkt niet als de 5 TB Expansion drive aangesloten is. Ik heb wel een foto van de browser gemaakt. Ik kan helaas maandagmiddag weer reageren, ik moet nu weg 😞
 2. Sorry, mijn computer heeft Windows 10, en valt niet uit, hij kan alleen de 5TB niet meer lezen?
 3. Hallo, ik heb mijn Seagate Expansion Portable Drive 5TB meegenomen en in een computer met windows 7 gestopt. Daar werkte de schijf niet goed, verder is er niets meer mee gedaan. Toen heb ik hem weer meegenomen en nu thuis werkt hij ook niet meer, eigenlijk loopt mijn computer vast als ik de USB stekker in mijn computer stop. De schijf is nog niet vaak gebruikt, en er staan nog weinig bestanden op, en hij heeft het altijd goed gedaan? Verder zie ik nu geen informatie van deze schijf in mijn browser, is er misschien nog een oplossing voor?
 4. Dank je wel voor de goede medewerking, ik ga zodadelijk gelijk aan het werk. Ook veel dank aan PcHelpforum. James48
 5. Beste Abbs, ik heb zojuist de FireWire card in een ander slot gestoken, en nu werkt het wel. Het schoot me plotseling te binnen dat de monteur van het computerbedrijf vorig jaar iets verteld had over een kaart die hij in een ander slot gestoken had omdat deze kaart heel dicht tegen de grafische kaart stond. Nu werkt het gelukkig weer want ik heb hem echt snel nodig... Ik dank jullie hartelijk voor de medewerking, wel vervelend dat ik er niet eerder aan gedacht heb. 😞
 6. Kan het ook nog zo zijn dat hij op een andere plek plaatst zou kunnen worden in het moederbord, hij zit nu wel in een plaats met een passend slot die even breed is als als de contacten van de kaart.
 7. Hallo Abss, hartelijk bedankt. Ik heb met handschoentjes aan de procedure uitgevoerd. Volgens mij geen verschil, met en zonder 1394 kaart? Zelf denk ik eventueel aan speciale software om te installeren? Bijgaand wat afbeeldingen van alles. FireWire PCI Card DeLOCK FireWire PCIe Card 1394a.docx
 8. Hier het nieuwste Snapshot bestand, alsjeblieft.
 9. Beste Staff, dank je wel, sorry je hebt gelijk. ik hoop dat het nu goed gegaan is, hier de Link, deze mag wat mij betreft daarna weer verwijderd worden, alsjeblieft.
 10. Beste, bedankt, hier de uitgeklapte Other Devices, en de Speccy Report uitdraai svp.
 11. Geacht forum, ik heb achter in mijn computer een speciale firewire kaart zitten, dit om de ouderwetse DV video tape opnames op te nemen. ik heb deze al een tijd niet meer gebruikt maar nu wil ik oude DV-video content Capturen via mijn Sony Video camera die verbonden is met mijn FIREWIRE kabel. De Device Manager ziet volgens mij de FIREWIRE IEEE 1394 Host Controller niet. Kunt U mij misschien helpen om dit weer werkend te maken, ik gebruik nu Windows-10 Moet er misschien een geschikt stuurprogramma geïnstalleerd worden? James48
 12. Ik wacht een volgend screenshot van zo'n melding af. Dank je wel Porrelaar, het ziet er gelukkig niet verontrustend uit.
 13. Ik werk altijd met Google Chrome,. Nu jullie het over malware hebben. Ik werk thuis met videoprogramna Edius X, Vistitle en NewBlue Pro7 Nu heeft iemand mij een paar dagen geleden verteld dat er ook een Upscale programma bestaat, alvorens het te kopen heb ik een trailversie geïnstalleerd, en gisteravond, na het voor de 1e keer openen verscheen deze melding. Het kan dus inderdaad een toevallige detectie geweest zijn? Ik heb vanmorgen naar het programma gekeken en vind de upscale tijd veel te lang duren, en om te kopen vind ik het te duur. Ik heb gisteravond voor de installatie een herstelpunt gemaakt, dus gaat het een uninstall worden, en daarna een Windows System Recovery. Wel heb ik vorige week ook toevallig zo een type melding gehad, met daarbij dat mijn systeem niet geschikt zou zijn voor een eventuele update naar Windows 11, dat speelde ook nee om deze vraag eens voor te leggen. Als er nog eens een melding komt dan maak ik direct een omgevings screenshot.
 14. Bedankt, zelf was ik ook van mening dat mijn Windows 10 Up to Date zou zijn. Omdat er specifiek Windows 10 build 2004 bijstaat heb ik even een bericht naar PC Helpforum gestuurd, er stond ook een knop bij, deze melding niet meer tonen, die heb ik niet ingedrukt, ik heb op het kruisje geklikt. Als de melding weer verschijnt maakt ik een screenshot van het hele blad.
 15. Als je weer eens die waarschuwing krijgt, dan mag je er niet op klikken. Op dat moment moet je er een screenshot van maken. Daarna dat screenshot hier plaatsen. Ik had hier toevallig een screenshot van gemaakt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...