Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

james48

Lid
 • Aantal items

  547
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over james48

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Microsoft Windows 10
 • Monitor
  1x Acer XB272 Predator 27" 1x Asus*MS238H 23"
 • Moederbord
  Moederbord Asus Rog Strix Z370-E Gaming
 • Processor
  Intel Core i7-8700K 4.7 Ghz
 • Geheugen
  G.Skill 16 GB DDR4-3200 Kit
 • Grafische Kaart
  Asus Rog Strix GeForge 1080 A8GB
 • Harde Schijf
  Samsung 840 EVO MZ-7TE1T0BW, 1 TB SSD(Zwart, SATA 600, TLC, Trim) + Hard disk 2x WD20EARS (2TB) AFBW14, CACHE 64MB (old)
 • Voeding
  Corsair RM750, 750 Watt
 • Geluidskaart
  Sound Blaster Z
 • Behuizing
  Corsair Obsidian 750D big tower

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Draadloze Marathon Mouse M705

  Bedankt, ik heb alles zo goed mogelijk ingesteld, maar ik heb gemerkt dat ik in mijn geval de druk even moet aanhouden tijdens het klikken.
 2. Draadloze Marathon Mouse M705

  Hallo Stegisoft, ik heb nu gemerkt dat ik tijdens een Enter-Klik de muisknop wat langer ingedrukt moet houden en dan gaat het wel goed merk ik.
 3. Draadloze Marathon Mouse M705

  Ik ben er mee bezig, ik had hem eerst op Slow ingesteld, probeer het nu op Fast...
 4. Draadloze Marathon Mouse M705

  Hallo Stegisoft, ik heb er eerst een paar dagen mee gewerkt en nu heb ik gemerkt dat de muis soms niet één maar ongemerkt twee klikken maakt, dit kun je niet horen maar wel constateren omdat een button soms aan en weer uitgezet wordt met een klik. Ik denk zomaar dat er een soort vertraging relais nodig is in de muis?
 5. Draadloze Marathon Mouse M705

  Ik heb het ook op deze manier gedaan.
 6. Draadloze Marathon Mouse M705

  Ha Stegisoft, ik heb opnieuw gekeken of er nog iets te vinden is in Apparatenbeheer, maar alles is nu verwijderd behalve "Logitech unifying-software 2,50"
 7. Draadloze Marathon Mouse M705

  Dank je wel Porrelaar, ik kan het eigenlijk nu al zeggen, alles werkt weer als tevoren. Maar over een paar dagen meld ik mij weer! Met vriendelijke groet, James48
 8. Draadloze Marathon Mouse M705

  Dank je wel Porrelaar, ik heb na de Uninstall van SetPoint de computer opnieuw opgestart, en de map "C:\Program Files\Logitech" is helemaal verdwenen. Zover het nu al te zien is lijkt het erop dat mijn muis nu weer normaal functioneert.
 9. Draadloze Marathon Mouse M705

  Ik heb nu Setpoint verwijderd en ga de PC opnieuw opstarten.
 10. Draadloze Marathon Mouse M705

  Dank je wel, als ik de software van Logitech verwijder, werkt Unifying dan nog?
 11. Draadloze Marathon Mouse M705

  Ik heb de muis op maximaal slow gezet.
 12. Draadloze Marathon Mouse M705

  Wat je misschien ook eens kan proberen: - de software eens vernieuwen / updaten (tabblad extra, links het hamertje/schroevendraaier openklikken (softwaretoegang) en daar webupdates controleren - kan je toevallig je usb-slot 'verlengen' door er een usb-kabel in te pluggen, een kabel waar je dan achteraan je ontvanger kan insteken om op die manier de ontvanger wat verder weg te leggen van je kast ?
 13. Draadloze Marathon Mouse M705

  Hallo Falstring en Passer, bedankt voor jullie reactie. Ik heb inderdaad een nieuwe update gevonden en geïnstalleerd, het lijkt erop dat het nu beter gaat, maar dan moet ik er eerst even mee werken om te controleren. Verder heb ik na de installatie de computer opnieuw opgestart, maar wat wordt bedoelt met "Setpoint is niet geïnstalleerd"
 14. Draadloze Marathon Mouse M705

  Ja, pas nieuwe batterijen… Ik heb inderdaad ook met de muisinstellingen onder configuratiescherm geëxperimenteerd, maar dat werkte niet... De muis klikt te snel lijkt het wel...
 15. Draadloze Marathon Mouse M705

  Hallo, ik heb in half mei mijn computer vervangen voor een 8e Intel generatie, maar nu heb ik een probleem met mijn muis omdat hij niet goed aanpast aan de snelheid van de computer, nu moet ik vaak extra klikken maar dan verdwijnt er daardoor weer iets... Ik heb ook de aanwijzersnelheid veranderd, maar het geeft niets.. Moet ik misschien denken aan een geschiktere muis?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×