Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

james48

Lid
 • Aantal items

  649
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over james48

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Microsoft Windows 10
 • Monitor
  1x Acer XB272 Predator 27" 1x Asus*MS238H 23"
 • Moederbord
  Moederbord Asus Rog Strix Z370-E Gaming
 • Processor
  Intel Core i7-8700K 4.7 Ghz
 • Geheugen
  G.Skill 16 GB DDR4-3200 Kit
 • Grafische Kaart
  Asus Rog Strix GeForge 1080 A8GB
 • Harde Schijf
  Samsung 840 EVO MZ-7TE1T0BW, 1 TB SSD(Zwart, SATA 600, TLC, Trim) + Hard disk 2x WD20EARS (2TB) AFBW14, CACHE 64MB (old)
 • Voeding
  Corsair RM750, 750 Watt
 • Geluidskaart
  Sound Blaster Z
 • Behuizing
  Corsair Obsidian 750D big tower

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beste Falsring bedankt voor je bericht. Ik heb een uur geleden mijn computer bij de reparateur gebracht. De C schijf is een Samsung 1 TB SSD schijf die al 4 jaar oud is, we hebben deze keer besloten om de hele schijf opnieuw met Windows 10 te installeren zodat de schijf weer eens helemaal schoon is. Ook de reparateur heeft jouw wenken uitgeprobeerd maar zelfs een veilige modus lukt niet meer. De grafische kaart en drivers moeten ook nagezien worden. Dus ik hoop dat wat later alles weer voor elkaar is. James48
 2. Geachte heren, na het opstarten van mijn computer gisteravond verscheen een blauw scherm met de Stopcode: CRITCAL PROCESS DIED Ik heb alles geprobeerd, mar gen succes. Ik heb een Ashanpoo resque disk gemaakt, daarna met geavanceerd, Systeem herstel geprobeerd maar dan kan ik het selectie vakje niet aanvinken. Ik kan ook niet bij de Ashampoo Recover file komen Ik hoop dat er nog een mogelijkheid is?
 3. Goed om te lezen, nu begrijp ik het... Hartelijk bedankt.
 4. james48

  Drivers Updater

  Dank je wel Droske, ik weet genoeg en ga het dus niet gebruiken. Topic kan wat mij betreft gesloten worden.
 5. james48

  Drivers Updater

  Heren, ik denk dat het handig is om een Driver Updater Programma in de PC te hebben. Is dit misschien af te raden, zo nee, is er misschien een geschikt Freeware programma te verkrijgen. Ik wilde het kopen bij Ashampoo maar dan is het nog weer eens voor 1 jaar :-I James48
 6. james48

  Google drive

  Ha Porrelaar, ik wil toch nog even het eindresultaat laten zien. ik ben gisteravond en vandaag erg lang bezig geweest om in Google Drive files en in Gmail Beste Porrelaar, toch nog even dit. Ik ben gisteravond en vandaag erg lang bezig geweest om in Google Drive alle files en in Gmail erg veel oude berichten op te ruimen, tenslotte heb in een goed resultaat bereikt. zie bijlage. Veel dank allen.
 7. james48

  Google drive

  Hopelijk kunnen de slechte afbeeldingen verwijderd worden?
 8. james48

  Google drive

  Nu de synchronisatie is uitgeschakeld, moet je naar jouw Google Drive gaan: https://drive.google.com/drive/my-drive Met de toetsencombinatie Ctrl-A selecteer je in één keer alle bestanden in jouw Google Drive. Daarna klik je op het pictogram van de Prullenbak om al die bestanden in een keer te laten verwijderen: Hartelijk bedankt Porrelaar. Ik wist niet dat er zoveel files in Google Drive opgeslagen waren, ik heb de drive helemaal leeggemaakt, ik heb zelf ook Ashampoo Backup Pro 11 die periodiek een backup van de computer maakt. De melding is nu verdwenen en morgen ga ik verder met het verwijderen van de inderdaad, héél veel oude Gmail berichten. Met veel dank aan Porrelaar en PC-Helpforum James48
 9. Hallo Porrelaar, hartelijk bedankt. Ik heb KB4532695 geïnstalleerd en voorlopig lijkt alles goed te werken, Ik heb expres vele malen de Verkenner laten zoeken uitgezet en weer aan etc, ook met meerdere stations. Tot nu toe nog geen zoekvak blokkering. Voorlopig dank ik je ten zeerste en hopelijk blijft alles goed weken. James48
 10. Ik heb al een tijd problemen met het niet werkende zoekvak in de Windows Explorer. Na een paar keer gebruiken wordt het zoekvak geblokkeerd. Ik heb een aantal oplossingen uitgeprobeerd via het internet, maar het lukt me niet om het op te lossen, dus nu telkens een herstart maken. 😞 Ik hoop dat PC-Helpforum misschien een oplossing weet?
 11. james48

  Google drive

  Beste medewerker, ik heb een vervelend probleem, ik dacht dat het handig zou zijn om Google Drive te installeren zodat ik bijvoorbeeld een foto in de Drive kan plaatsen en daarna kan ik hem dan ook op de Laptop gebruiken. Na het installeren ging hij ook Google Sync instellen. Als ik nu Gmail inschakel krijg ik een melding dat Gmail vol zit. (zie bijlage) Nu heb ik een systeem recovery gedaan en nu zie ik niets meer in de computer staan, maar wel als ik Gmail weer opstart. Is er een mogelijkheid om Google Sync en Google Drive te verwijderen svp? James48
 12. Bedankt voor deze wenken Dasle. Tot mijn heb ik zojuist geconstateerd dat het het voor mij goed werkende 'Reg Organizer' weer werkt, dus kan ik het nu gelukkig weer gebruiken. Over een paar maanden betaal ik de nieuwe update en dan blijf ik zo doorwerken. Ik vind het wel belangrijk dat er een goed programma blijft waken over je computer, onderhoud is volgens mij belangrijk in een kwetsbare computer. Deze Topic kan nu als opgelost beschouwd worden svp. Uw allen bedankt voor de medewerking.
 13. Ha Droske, ik ben tot nu toe alleen maar nieuwsgierig geweest en heb even wat geleerd over een portable mogelijkheid, iets wat ik zelf niet voorsta. Het vervelende met die pc schoonmaak- programma's is dat ze allemaal voor 1 jaar actief zijn en dan moet je weer een verlenging betalen. Ik had in wel onder andere in Tweakers een negatief artikel over CCleaner gelezen. Ik neem eerst nog even de tijd voor ik een keuze ga maken.
 14. Dank je wel Dotchiejack, dit wist ik nog niet. James48
 15. Hartelijk bedankt, ik ga er eerst even naar kijken. Ik lees Wise Disk Cleaner Free is volledig gratis. Iedereen kan het gratis downloaden en genieten van gratis automatische update en technische ondersteuning via e-mail. beter nog, Wise Disk Cleaner is een klein en absoluut virusvrij programma dat verbruikt zeer weinig systeembronnen. Het ziet er goed uit. Er bestaat ook een portable versie. Is dit voor een NoteBook of Laptop? Met vriendelijke groeten, James48
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.