Ga naar inhoud

spike666

Lid
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

983 profielweergaven

spike666's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

 • Eerste post
 • Actief
 • Gespreksstarter
 • Week één klaar
 • Een maand later

Recente badges

2

Reputatie

 1. Hoi, ik wil een app gebruiken maar die is enkel beschikbaar voor ipad. Is er een manier om die op een pc met windows 10 te draaien?
 2. Hallo, Mijn pc is onlangs gecrasht. De harde schijf werkte totaal niet meer. Hij werkte met windows 7 en outlook2010. In outlook had ik een aantal archiefmappen waarin emails gesorteerd en bewaard werden. Ook de agenda werd ingevuld (en loopt terug tot 2003). Normaal maak je een pst bestand om te exporteren (backup) naar een externe harde schijf. Om een of andere reden is de laatste backup niet gemaakt en is de vorige verdwenen van de externe hd. Probleem dus. Na datarecuperatie heb ik een lijst aan bestanden van de gecrashte schijf. Kan ik daarmee iets aanvangen, hoe ga ik te werk, waarnaar ga ik op zoek?
 3. Opgelost, Nog maar eens 115 windows updates later. Nog een keer geprobeerd met die codes en tegen alle verwachtingen in werden ze nu plots aanvaard. Alles kunnen installeren. Bedankt en topic mag gesloten.
 4. Ik heb eerst eens de hele resem windows updates uitgevoerd Logjes in bijlage. autoruns.txt MTB.txt
 5. Had dit niet gedaan maar op de D:\ staat toch niets. Voor de zekerheid nog eens bijgevoegd alsook de externe backupschijf. zelfde resultaat. zie bijlage UltraSearch Results.txt
 6. in ultrasearch op alle mogelijke manieren setup,office laten zoeken: enkel setup of enkel office: massa resultaten. setup en office samen: geen resultaten.
 7. Dat gaat niet, office is al geistalleerd. Ik heb op het bureaublad wel een icoontje: zie bijlage 1 als ik daarop klik, verschijnt bijlage2. als ik excel wil openen, krijg ik bijlage 3. Daar worden mijn codes niet aanvaard.
 8. Beste, Ik heb onlangs mijn windows7 pc gereset, teruggezet naar fabrieksinstellingen. Deze pc was toen ik hem kocht microsoft office ready met office 2007 (evaluatieversie zonder outlook) voorgeinstalleerd. Deze licentiecode heb ik nog. Ik kocht toen ook een aansluitende licente van officebasic2007 (met outlook) (voor na de evaluatieperiode). Ook deze code heb ik nog. Kort daarna was een gratis update naar office2010 inbegrepen. Dus werkte ik sinsdien met office 2010. en dus ook met outlook2010 Vòòr de reset heb ik de email accounts, archiefmappen en agenda's omgezet in een pst- respectievelijk ics-bestand om na de reset terug te kunnen importeren. Die agenda's heb ik geimporteerd in google agenda maar dat lijkt nergens op (toch niet als je outlook gewend bent). Blijkbaar gaan er toch gegevens verloren. ( o.a. categoriën) MAAR: ik krijg office niet meer aan de praat. De evaluatieversie staat er terug op maar de (originele) codes werken niet meer. Voor de emails heb ik silverlight gedownload en mijn accounts ingesteld, maar ik weet niet hoe ik de bewaarde emails en archiefmappen van de outlook accounts daar geimporteerd krijg. Kan iemand mij helpen om die outlook weer werkend krijg of op zijn minst hoe ik mijn emails en archiefmappen en agenda's terugkrijg.
 9. Hallo, Na die migratie ben ik dit weekend van start gegaan. De pc is terug naar fabrieksinstellingen. pc en windows gaan weer loeihard. Ik heb ook al 't een en 't ander teruggezet. Voorheen werkte ik met outlook2010: 3 e-mail accounts + achiefmappen en 2 agenda's. Deze heb ik gebackupt in .pst voor de accounts en .ics voor de agenda's. De agenda's had ik ook geexporteerd naar google agenda: maar dat lijkt nergens op. Outlook heb ik nu dus echter niet meer. PC was indertijd microsoft office ready met een voorgeinstalleerde evaluatieversie. Ik heb nog steeds die licentiecode maar deze werkt precies niet meer. Ik heb ook nog een code van office2007basic (word, excel, outlook). Die had ik gekocht om na de evaluatieversie verder te kunnen werken. Kort daarop volgde een gratis upgrade naar office 2010 Hoe krijg ik dit terug in orde.
 10. Idd pech. Ik heb binnenkort een migratie van een softwarepakket. Ik zal nog even wachten met dat terugzetten, zodat ik daar niets verkeerd doe. Ik zal dan een nieuw topic opstarten als het zover is en dan kan deze afgesloten worden. Bedankt voor de hulp en tot ziens.
 11. Nee, geen geluk. Er valt niet veel meer te doen zeker?
 12. ziehier nieuw log Look_my_hardware.txt
 13. 1st link is van HP de 2de geprobeerd; geen resultaat, ik heb wel de icoontjes naast de startknop terug. kan het helpen om de pc, na de nodige backups, terug te zetten naar fabrieksinstellingen?
 14. het volgende rapport ik ga nu verder met stap3 AMD rapport.txt shit, terug naar af. na stap 2 zag alles er veelbelovend uit, ik kon aero thema weer kiezen en het marcheerde. schermresolutie was wel nog niet hoog genoeg. echter na stap 3 en heropstart was alles weer windows klassiek. en kan ik de andere niet meer kiezen. in bijlage nog een amd rapport van na de installatie AMD rapport2.txt
 15. Rapport in bijlage. OpenHardwareMonitor.Report.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...