spike666

Lid
 • Aantal items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over spike666

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

205 profielweergaven
 1. Idd pech. Ik heb binnenkort een migratie van een softwarepakket. Ik zal nog even wachten met dat terugzetten, zodat ik daar niets verkeerd doe. Ik zal dan een nieuw topic opstarten als het zover is en dan kan deze afgesloten worden. Bedankt voor de hulp en tot ziens.
 2. Nee, geen geluk. Er valt niet veel meer te doen zeker?
 3. ziehier nieuw log Look_my_hardware.txt
 4. 1st link is van HP de 2de geprobeerd; geen resultaat, ik heb wel de icoontjes naast de startknop terug. kan het helpen om de pc, na de nodige backups, terug te zetten naar fabrieksinstellingen?
 5. het volgende rapport ik ga nu verder met stap3 AMD rapport.txt
 6. Rapport in bijlage. OpenHardwareMonitor.Report.txt
 7. Hoi, ziehier het bestandje. sfcdetails.txt
 8. dorado, da's hetzelfde kader dat ik krijg zoals ik eerst bijgevoegd heb.
 9. Nog eens proberen, mét bijlage 1 en 2
 10. Over de visuals van windows 7 ben ik een andere topic gestart. Hoe krijg ik nu mijn bluetooth dongle terug aan de praat. Bij eigenschappen staat dat hij correct werkt. zie bijlage 1 Ga ik echter naar bluetooth instellingen of bluetooth assistent, dan komt het volgende op: zie bijlage 2 Nog een andere vraag, ik deed mijn backups met seagate dashboard, maar dat zorgde voor problemen. Hoe zou ik nu mijn backups best maken? Indien deze vragen hier niet meer op hun plaats zijn, kan je me dan doorverwijzen naar het juiste forum?
 11. Ik kan bureaubladthema's niet meer aanpassen. enkel nog windows klassiek Op bureablad, rechtsklik en kies "aan persoonlijke voorkeur aanpassen" Dan kom je op een blad waar je thema's kan kiezen. Daar kan ik enkel nog windows klassiek en oudere thema's kiezen, de andere (windows7 en aero-themas) staan er nog maar in grijswaarden en kan ik niet meer selecteren. Als ik onderaan op problemen oplossen klik krijg ik volgend bericht. Zie bijlage. Verder worden snelkoppelingen die vastgemaakt zijn aan de taakbalk niet meer getoont( enkel als ze actief zijn) En ook kan ik de pictogrammen op het bureaublad niet meer schikken zoals ik wil, bij iedere opstart staan ze terug waar de pc het wil. Iemand enig idee wat er aan de hand is?
 12. automatisch schikken staat niet aangevinkt, enkel uitlijnen op raster Heb pinprogrmmaas uitgevoerd: direct verschenen twee snelkoppelingen naast startknop Heb ddan enkele icoontjes aan de rechterkant gezet En heropgestart. Het heeft echter niet mogen baten. Ik heb ook gemerkt dat jullie site niet goed laad in google chrome (standaardbrowser). zie bijlage. In Explorer echter wel daarmee bedoel je de programma's sneller doen opstarten, sneller zoeken, taken in programma's sneller uitvoeren en zo? wat bepaalt dan de snelheid van de opstart van pc? de processor? zou die dan versleten zijn? pc is toch al 8 jaar
 13. Het uiterlijk van windows ziet er al beter (meer windows 7) uit. De icoontjes op het bureablad zet hij wel nog altijd allemaal aan de linker kant. Ook al zet ik er een groep naar rechts. De snelkoppelingen in de taakbalk naast "start"knop zijn ook nog niet terug.
 14. Ok, alles gedaan wat je zei (logjes in bijlage) bluesoleil er ook af (dat zou ik wel terug willen omdat ik daarmee internetradio naar bluetooth box verstuur en foto's van smartphone overzet) het is software van bij zo'n usb bluetooth dongle of kan dat ook met andere software? hetzelfde met seagate: is software van bij mijn externe harde schijf of kan ik backups met andere software naar die schijf schrijven? groeten MTB.txt autoruns.txt
 15. Ziezo, logje MTB en Autoruns in bijlage. Ik had daarnet bij de heropstart terug het windows 7 bureaublad en ik denk een toename in opstartsnelheid. Het opstarten was via opnieuw opstarten, misschien was het daardoor? Zal zien als ik hem van 0 opstart. Hoe verder met bitdefender?