Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

spike666

Lid
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over spike666

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

265 profielweergaven
 1. na pc reset kan ik office niet meer installeren

  Opgelost, Nog maar eens 115 windows updates later. Nog een keer geprobeerd met die codes en tegen alle verwachtingen in werden ze nu plots aanvaard. Alles kunnen installeren. Bedankt en topic mag gesloten.
 2. na pc reset kan ik office niet meer installeren

  Ik heb eerst eens de hele resem windows updates uitgevoerd Logjes in bijlage. autoruns.txt MTB.txt
 3. na pc reset kan ik office niet meer installeren

  Had dit niet gedaan maar op de D:\ staat toch niets. Voor de zekerheid nog eens bijgevoegd alsook de externe backupschijf. zelfde resultaat. zie bijlage UltraSearch Results.txt
 4. na pc reset kan ik office niet meer installeren

  in ultrasearch op alle mogelijke manieren setup,office laten zoeken: enkel setup of enkel office: massa resultaten. setup en office samen: geen resultaten.
 5. na pc reset kan ik office niet meer installeren

  Dat gaat niet, office is al geistalleerd. Ik heb op het bureaublad wel een icoontje: zie bijlage 1 als ik daarop klik, verschijnt bijlage2. als ik excel wil openen, krijg ik bijlage 3. Daar worden mijn codes niet aanvaard.
 6. Beste, Ik heb onlangs mijn windows7 pc gereset, teruggezet naar fabrieksinstellingen. Deze pc was toen ik hem kocht microsoft office ready met office 2007 (evaluatieversie zonder outlook) voorgeinstalleerd. Deze licentiecode heb ik nog. Ik kocht toen ook een aansluitende licente van officebasic2007 (met outlook) (voor na de evaluatieperiode). Ook deze code heb ik nog. Kort daarna was een gratis update naar office2010 inbegrepen. Dus werkte ik sinsdien met office 2010. en dus ook met outlook2010 Vòòr de reset heb ik de email accounts, archiefmappen en agenda's omgezet in een pst- respectievelijk ics-bestand om na de reset terug te kunnen importeren. Die agenda's heb ik geimporteerd in google agenda maar dat lijkt nergens op (toch niet als je outlook gewend bent). Blijkbaar gaan er toch gegevens verloren. ( o.a. categoriën) MAAR: ik krijg office niet meer aan de praat. De evaluatieversie staat er terug op maar de (originele) codes werken niet meer. Voor de emails heb ik silverlight gedownload en mijn accounts ingesteld, maar ik weet niet hoe ik de bewaarde emails en archiefmappen van de outlook accounts daar geimporteerd krijg. Kan iemand mij helpen om die outlook weer werkend krijg of op zijn minst hoe ik mijn emails en archiefmappen en agenda's terugkrijg.
 7. W7 enkel klassiek thema

  Hallo, Na die migratie ben ik dit weekend van start gegaan. De pc is terug naar fabrieksinstellingen. pc en windows gaan weer loeihard. Ik heb ook al 't een en 't ander teruggezet. Voorheen werkte ik met outlook2010: 3 e-mail accounts + achiefmappen en 2 agenda's. Deze heb ik gebackupt in .pst voor de accounts en .ics voor de agenda's. De agenda's had ik ook geexporteerd naar google agenda: maar dat lijkt nergens op. Outlook heb ik nu dus echter niet meer. PC was indertijd microsoft office ready met een voorgeinstalleerde evaluatieversie. Ik heb nog steeds die licentiecode maar deze werkt precies niet meer. Ik heb ook nog een code van office2007basic (word, excel, outlook). Die had ik gekocht om na de evaluatieversie verder te kunnen werken. Kort daarop volgde een gratis upgrade naar office 2010 Hoe krijg ik dit terug in orde.
 8. W7 enkel klassiek thema

  Idd pech. Ik heb binnenkort een migratie van een softwarepakket. Ik zal nog even wachten met dat terugzetten, zodat ik daar niets verkeerd doe. Ik zal dan een nieuw topic opstarten als het zover is en dan kan deze afgesloten worden. Bedankt voor de hulp en tot ziens.
 9. W7 enkel klassiek thema

  Nee, geen geluk. Er valt niet veel meer te doen zeker?
 10. W7 enkel klassiek thema

  ziehier nieuw log Look_my_hardware.txt
 11. W7 enkel klassiek thema

  1st link is van HP de 2de geprobeerd; geen resultaat, ik heb wel de icoontjes naast de startknop terug. kan het helpen om de pc, na de nodige backups, terug te zetten naar fabrieksinstellingen?
 12. W7 enkel klassiek thema

  het volgende rapport ik ga nu verder met stap3 AMD rapport.txt shit, terug naar af. na stap 2 zag alles er veelbelovend uit, ik kon aero thema weer kiezen en het marcheerde. schermresolutie was wel nog niet hoog genoeg. echter na stap 3 en heropstart was alles weer windows klassiek. en kan ik de andere niet meer kiezen. in bijlage nog een amd rapport van na de installatie AMD rapport2.txt
 13. W7 enkel klassiek thema

  Rapport in bijlage. OpenHardwareMonitor.Report.txt
 14. W7 enkel klassiek thema

  Hoi, ziehier het bestandje. sfcdetails.txt
 15. W7 enkel klassiek thema

  dorado, da's hetzelfde kader dat ik krijg zoals ik eerst bijgevoegd heb.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×