Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Darthia

Lid
 • Aantal items

  541
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Darthia

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 31-07-1986

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows Vista
 • Monitor
  Samsung 20 inch Syncmaster
 • Processor
  Intel Dual Core E6600
 • Grafische Kaart
  Asus 9500 GT
 • Harde Schijf
  Seagate Barracuda 720 gb + Seagate Barracuda 320 Gb
 • Geluidskaart
  Creative Sound Blaster X-FI
 • Behuizing
  Antec Titan

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik weet dat ze op tweakers.net altijd een budget-pc per maand maken. Gebaseerd op verschillende doeleinden worden er pc's samengesteld waar je uit kunt kiezen. best buy guide | Tag | Tweakers.net Archieven Link gehaald van : Tweakers.net - 2.957 pageviews per minuut!
 2. Hoe kwam ik hier terecht... Volgens mij omdat ik en Yannick game-freaks waren en hij een keer mijn pc ging pimpen. Hij was heel blij met mijn kapotte 8800 gtx en die heeft hij aan zijn muur gehangen. Toen ben ik Gamezone-moderator geworden. Helaas had ik er geen tijd meer voor !! En nu zijn het allemaal nieuwe gezichten, maar dezelfde kwaliteit die mensen zoeken voor hun computer-problemen!!
 3. Op welke schijf is de driver geinstalleerd?
 4. Beste, stegisoft had u al gevraagd wat voor type notebook/desktop u heeft. Kunt u misschien hier even naar kijken, dan kunnen we eventueel even voor u meezoeken! MVG, Darthia
 5. Bij 4gb zal je XP op 32bit ongeveer 3.4 gb (max) gebruiken en de rest omleiden in processen van Windows. Even ter informatie ;-)
 6. stegisoft, misschien kun je vragen wat hiermee bedoelt word, zodat we er wat wijzer van worden. Ten slotten kunnen we hier allemaal van leren! Nejmi, ik ga er vanuit dat je met spatie de tik van de spatiebalk bedoelt ? En "ongultige laufwerk angabe", staat dit zo op je scherm? Even om het duidelijk te krijgen : Je hebt de update voor je BIOS gedownload, maar je kunt deze niet installeren? Of je weet niet hoe deze geinstalleerd moet worden? MVG,
 7. Heeft het toetsenbord geen optie om het geluid uit te schakelen door middel van een Fn knop?
 8. Het is ook afhankelijk met wat je overklokt. Vroeger was dat allemaal stuk risicovoller, maar tegenwoordig is alles gemaakt om te overklokken en dan ook best ver!
 9. Graag gedaan ! Vdownloader werkt erg fijn inderdaad, blij dat het opgelost is !
 10. Probeer Vdownloader eens. Hier vind je de link! Erg makkelijk in gebruik, ik heb het zelf ook.
 11. Verplaatst naar Overige Tips & Trucs. Er komt veel kijken bij overklokken, maar het belangrijkste is in de gaten te houden dat je niet te ver gaat. Je kunt er vaak meer aan overhouden ( je pc) dan dat je er baat bij hebt.
 12. Heeft u nog de Vista-installatie DVD? Als u deze in de dvdlader doet, dan kunt u ook een systeemherstel doen vanaf de dvd. Let er wel op : In de BIOS moet de BOOT (waar de computer zijn besturingssysteem vanaf moet starten) op CD/DVD staan. MVG, Darthia
 13. Als het om een desktop gaat, staat op dezelfde pagina aangegeven waar je je serienummer kunt vinden, en invoeren. Dan zul je de desbetreffende (BIOS-)updates vinden. Waar vind ik het Serienummer (alleen bij PC’s) of modelnummer (bij notebooks of andere apparaten) ZO staat het aangegeven. MVG,
 14. Beste, Als je een externe harde schijf hebt aangekoppeld, wordt er niets afgeinstalleerd. De ext. hdd van tegenwoordig werken via een USB Plug & Play, en zou met XP en Vista geen driver of besturing nodig hebben. Heb je in je BIOS wel eens instellingen veranderd? Zoals je BOOT veranderd? Deze stelt in vanaf waar jeje besturingsprogramma, in dit geval XP, opstart. En is er met die externe harde schijf een backup al gemaakt? Of staat deze hier eventueel klaar voor?
 15. Als je de schijf aansluit op je kabels inje pc (niet USB), kun je uitsluiten of dat het aan de externe behuizing en aansluitingen ligt of niet. En je kunt zo ook eventueel je data nog redden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...