Ga naar inhoud

paulsiemons

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

377 profielweergaven

paulsiemons's prestaties

  1. Raar fenomeen: PC (desktop) Win10 Een paar uur geleden even geen internetverbinding Vroeger al eens ne keer sporadisch voorgehad en dan via " Opnieuw Opstarten" was dat verholpen. Nu vandaag hetzelfde gedaan : PC start terug op vraagt wachtwoord en dan verschijnt de melding: "Windows wordt geconfigureerd" dat duurt een paar minuten... (ik dacht aan een update?) PC start verder door maar "Startscherm" is veranderd en een aantal programma's zijn niet meer te vinden, alle wachtwoorden terug moeten ingeven . Outlook ook terug moeten instellen. Nu is het wel heel raar en vervelend maar ik was uit aan het geraken maar moest de PC toch nog eens een keer terug "Opnieuw Opstarten"'.......... Ja en wat gebeurt er : krijg terug de melding dat "Windows wordt geconfigureerd" en na de doorstart kan ik weer helemaal opnieuw gaan beginnen!! Wat is hier de oorzaak van en hoe op te lossen? Bij voorbaat dank aan alle helpers.
  2. De reden; mijn dochter en ik zijn voor mijn echtgenote een feestje (als de coronatoestanden wat voorbij zijn) in elkaar aan het steken en tot dan mag mijn echtgenote er niks van weten. De communicatie gaat regelmatig via Whats App en omdat ik mijn telefoon, als ik thuis ben, op tafel of op een kast leg en mijn echtgenote, als er een melding wordt gegeven , al eens op mijn telefoon gaat kijken .... dus daarom. Mocht het niet mogelijk zijn met WA misschien dan met andere app(s) die wel die mogelijkheid hebben (Instagram... ik zeg maar wat?)
  3. Zoals in de titel vermeld : als ik een bericht via Whats App naar iemand verstuur is er dan een mogelijkheid/instelling voorhanden dat er geen melding op het scherm van de ontvanger getoond word?
  4. Krijg een popup van twee vensters : zogezegd van Microsoft: "Server hiwebnetycomient57 vraagt om Uw gebruikersnaam en wachtwoord. De server geeft warning: Windows has detected a Malicious virus on your system!! Call tel nr blabla bla etc." Op het WWW eens rondgestruind en blijkt malware of zoiets te zijn? Heb zo'n popupvensters met ongeveer dezelfde tekst bijna een jaar geleden ook eens gekregen en toen met "Malwarebytes" scan laten lopen en het onding was verdwenen. Nu ook het programma laten lopen maar die vind geen fout en de melding komt steeds terug. Heb geen idee hoe dat mormel is binnengeslipt? Iemand enig wat daar aan te verhelpen is? Is enkel "actief" in Edge ..... in Chrome/FF/Opera geen last van.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.