Ga naar inhoud

PCStudent76

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

325 profielweergaven

PCStudent76's prestaties

  1. geen speciale voorkeur voor Intel of AMD. Blijkbaar kan je Windows 10 Pro bij Bol.com al kopen voor 33 € als digitale versie (of elders misschien nog goedkoper (tips betrouwbare sites welkom). Als ik dat op een usb-stick krijg en zo Windows op de nieuwe computer kan zetten, dan kan ik dat zelf. ook al Youtube filmpjes gekeken over zelf samenstellen computer maar schrik dat statische elektriciteit iets zou kapotmaken.
  2. Mijn huidige pc en laptop zijn al wat jaartjes oud (resp. 9 en 5 jaar) en dus totaal niet meer in staat om de huidige spellen te spelen of het is op een heel laag niveau. we willen dus graag een nieuwe game pc kopen, oa voor het spelen van spellen als Star wars fallen order, of battlefront II en misschien wat racegames. Waarvoor heb ik een PC nodig? Gaming Wat is mijn budget? - 800 à 900 euro, 1000 als het mag van de vrouw 😉 Een merkcomputer of een samenstelling? - Samenstelling Ga ik overklokken? - van gehoord, maar ken er niets van, maar als de pc dat automatisch doet ... Ga ik later upgraden? - nadien nog wat ram bijsteken of zo, later wat beter beeldscherm of zo Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? -Gangbare functies Ga ik zelf assembleren? lijkt leuk, maar bang iets te mollen, dus laten assembleren Heb ik een besturingssysteem nodig? - Windows 10 Ga ik zelf installeren? - Neen Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - dvd-brander, hoeft niet noodzakelijk intern te zijn, maar zijn we zo wel gewoon Heb ik nog randapparatuur nodig? Neen, eventueel wel ingebouwde wifi-kaart met voldoende snelheid Heb ik specifieke wensen? - niet te luidruchtig Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Woon in België. welke webshop of winkel (buurt Oostende) raden jullie aan?
  3. oke, het is gelukt. ik heb de schijf terug aan de praat gekregen. hartelijk bedankt.
  4. geen idee. zie inderdaad wel een aantal onderverdelingen op mijn C-schijf, maar daar ken ik niet zo veel van en hoe of wanneer die zijn ontstaan. het gaat hem om die schijf 1. dat is de externe harde schijf die ik terug aan de praat wil krijgen. De gegevens die erop staan kunnen vervangen worden indien de schijf eerst geformateerd moet worden of zo. maar in schijfbeheer kan ik niets doen als ik daar rechtsklik. Als ik rechtsklik in het rechtse gebied en op eigenschappen klik, dan zegt hij dat het apparaat correct werkt.
  5. http://imgur.com/NEFXqSa <a href="http://imgur.com/NEFXqSa"><img src="http://i.imgur.com/NEFXqSa.png" title="source: imgur.com" /></a> Hopelijk lukt het met een van de bovenstaande links gr Glenn
  6. Hallo, ik heb een WD Elements externe harde schijf (500 GB) die niet meer herkent wordt door mijn laptop. Laptop werkt met windows 8 Als ik ga naar Apparaatbeheer, dan zie ik onder schijfstations 2 lijntjes, namelijk WD Elements 10B8 USB Device en WDC WD5000BPVT-55HXZT3 ik heb al geprobeerd de stuurprogramma's bij te werken, heb stuurprogramma al gewist en computer opnieuw opgestart, maar heeft hem nog altijd niet weer. ik heb ook al geprobeerd om een letter toe te voegen (maar vind nu even niet meer terug hoe dat moet), maar als je in dat scherm rechtsklikt, dan krijg je niet de optie daarvoor (is uitgeschakeld of grijs) ook al verschillende usb poorten geprobeerd. Anders usb sticks doen het wel nog. Graag advies.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.