Ga naar inhoud

advbru

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

879 profielweergaven

advbru's prestaties

  1. Ik heb nu bovenstaande uitgevoerd en hoop dat daarmee het probleem opgelost is. Indien dit niet het geval is, meld ik me opnieuw
  2. - bij gebruik van camera of mic in andere programma's heb ik geen problemen - nazicht leert dat er geen 2 verschillende versies op de pc staan - de app werd gedownload uit de microsoft store. Ik moet wel opmerken dat het logo van skype linksboven staat alhoewel volgens de aangegeven pagina dit niet het geval zou moeten zijn.
  3. windows 11 met alle updates laptop gerbuik van mic en camera van laptop
  4. advbru

    Skype

    Tijdens het gebruik van skype (dus tijdens een gesprek) krijg ik regelmatig plots een blauw scherm met de melding : er is een probleem met de computer en deze moet opnieuw worden opgestart. Waarna het gesprek effectief wordt onderbroken en de computer wordt heropgestart. Dit fenomeen doet zich enkel en alleen voor tijdens het gebruik van skype. Ik heb al geprobeerd skype te verwijderen van de computer en terug te installeren, maar het probleem blijft bestaan. Wat zou de oorzaak hiervan zijn en wat ka er eventueel aan gedaan worden?
  5. Bedankt voor de reactie. Hopelijk levert het iets op.
  6. Als ik met de camera van mijn laptop een video wil opnemen, krijg ik volgende foutcode : xA00F425C<VideoCaptureFileCreationFailed> (0x80270200) Als ik met de camera een foto wil maken, krijg ik volgende foutcode : 0xA00F424F<PhotoCaptureCreationFailed> (0x80270200) Hoe kan ik dit oplossen?
  7. heb accu laten nakijken. Is inderdaad stuk en aan vervanging toe. Topic mag afgesloten worden
  8. het uitvallen van de laptop gebeurt enkel wanneer hij op batterij werkt, niet als hij aangesloten is aan het nat. Dus waarschijnlijk een accuprobleem
  9. Nee, de laptop valt volledig uit, gaat niet in slaapstand.
  10. de batterij is dan nog voor 80 à 85% geladen, daarom vind ik het zo raar dat de laptop uit valt
  11. Mijn acer laptop valt, bij gebruik op batterij, uit na een tiental minuten alhoewel de batterij voor 100% opgeladen is. Heropstarten kan dan enkel als de netstroomkabel is aangesloten. Wel heel ambetant wanneer geen netstroom voorhanden is. Wat kan de oorzaak hiervan zijn?
  12. Als er niets anders is dat helpt, dan moeten wel drastische maatregelen genomen worden. Toch bedankt aan iedereen die geprobeerd heeft mijn probleem op te lossen.
  13. Ik bedoel dat ik mijn computer volledig opnieuw heb ingesteld (terug gestart vanaf nul) en daarmee is het probleem opgelost. Ik kan nu terug normaal inloggen op mijn eigen netwerk. Het heeft wel wat moeite gekost, tijd en werk gevraagd, maar het heeft geloond.
  14. Laten we dan maar hopen op een goede afloop en dit topic afsluiten
  15. als het om een hik gaat, zou dit probleem zichzelf moeten oplossen? of heb ik het mis? maar in dat geval duurt het wel heel lang vooraleer de hik ophoudt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.