Ga naar inhoud

PVEENDEN

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PVEENDEN's prestaties

  1. Graag gedaan. Nee, het betrof alleen Word 2016. De andere office toepassingen werkten prima.
  2. Ik ben er uit! Het bleek iets heel anders te zijn. Ik moest bij mijn virusscanner "Bitdefender" een vinkje zetten bij Word 2016 als zijnde een veilige toepassing. Voor degene die hier ook tegenaan loopt: Ga naar het programma Bitdefender, dan naar "Beveiliging", "Functies bekijken", Onder de titel "Veilige bestanden" zit een knopje "Toegang Toepassing". Daar staat het programma "Word 2016" bij. Zet het 'schuifje' naar rechts (toestaan) en het probleem is verholpen. Iedereen bedankt voor de aangeboden hulp!
  3. Dank wederom, even gecontroleerd: de machtiging staat reeds op volledig beheer. Ik ben overigens de enige gebruiker en bij Excel gaat het wel goed binnen dezelfde map.
  4. Beste Passer, Heel erg bedankt voor je reactie, maar als ik het probeer gebeurt hetzelfde. Zelfs als ik een nieuw Word document aanmaak in een nieuwe map krijg ik precies dezelfde melding. Peter
  5. Ik heb een vraag. Sinds een week heb ik een nieuwe laptop. Windows10 draait erop alsmede een officiële Office 2016. Het gekke is dat als ik een Word document wil opslaan ik de melding krijg dat ik voor deze map niet genoeg machtigingen heb. Ik zou dit moeten overleggen met de administrator, maar dat ben ik gewoon zelf. Ik kan het document ook niet in andere mappen opslaan, steeds hetzelfde probleem. Met andere documenten (bv Excel) heb ik dit probleem niet. Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.