Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

DaBa951

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over DaBa951

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zou fotoshop kiezen voor mijn foto's.
 2. Dank je wel voor jouw tip. De doelgroep heb ik nu al bepaald en nu wordt het misschien ook iets makkelijker. Ik persoonlijk vind ook dat simpele websites die goed gestructureerd zijn ook veel aantrekkelijker. Bedankt ook voor het voorbeeld!
 3. Dank je wel voor de informatie! Een heel leuke samenvatting volgens mij.
 4. Hoi iedereen, Ik heb de opdracht gekregen een website voor mijn studie op te stellen. Het onderwerp mag ik zelf kiezen en ik heb voor een informatiepagina over sport gekozen. De technische aspecten zijn niet het probleem maar ik wil echt dat de opbouw aantrekkelijk voor bezoekers is. Hebben jullie tips voor mij? Wat vinden jullie persoonlijk heel belangrijk met betrekking tot de structuur van een website? Alvast bedankt voor jullie antwoorden!
 5. Hallo iedereen, misschien kan me iemand helpen. Mijn mobieltje werkt heel traag (Samsung S4/Android 5) - waaraan kan dit liggen of wat kan ik doen om het weer sneller te maken? Alvast bedankt!
 6. Bedankt voor het plaatsen van de link naar het artikel!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...