Ga naar inhoud

DaBa951

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DaBa951

  1. Ik zou fotoshop kiezen voor mijn foto's.
  2. Dank je wel voor jouw tip. De doelgroep heb ik nu al bepaald en nu wordt het misschien ook iets makkelijker. Ik persoonlijk vind ook dat simpele websites die goed gestructureerd zijn ook veel aantrekkelijker. Bedankt ook voor het voorbeeld!
  3. Dank je wel voor de informatie! Een heel leuke samenvatting volgens mij.
  4. Hoi iedereen, Ik heb de opdracht gekregen een website voor mijn studie op te stellen. Het onderwerp mag ik zelf kiezen en ik heb voor een informatiepagina over sport gekozen. De technische aspecten zijn niet het probleem maar ik wil echt dat de opbouw aantrekkelijk voor bezoekers is. Hebben jullie tips voor mij? Wat vinden jullie persoonlijk heel belangrijk met betrekking tot de structuur van een website? Alvast bedankt voor jullie antwoorden!
  5. Hallo iedereen, misschien kan me iemand helpen. Mijn mobieltje werkt heel traag (Samsung S4/Android 5) - waaraan kan dit liggen of wat kan ik doen om het weer sneller te maken? Alvast bedankt!
  6. Bedankt voor het plaatsen van de link naar het artikel!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.