Ga naar inhoud

Highlander

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Highlander

  1. Een man verlaat 's ochtends zijn huis en ziet tot zijn grote schrik dat de hele achterkant van zijn nieuwe Mercedes is gehavend. Maar hij haalt weer opgelucht adem als hij onder de ruitenwisser een briefje ontwaart. Hij neemt het weg en leest :'BESTE MERCEDES-EIGENAAR. TERWIJL IK DIT SCHRIJF STAAN ER IN DEZE STRAAT 50 MENSEN NAAR MIJ TE KIJKEN. ZIJ DENKEN DAT IK MIJN NAAM, ADRES, KENTEKEN EN POLISNUMMER OPGEEF. DAT IS DUS NIET ZO!'
  2. Een vriend van mij werkt voor een groot webdesigner. Wat nu natuurlijk erg hip is; grote (zoom)afbeeldingen op de homepage, weinig tekst en allerlei leuke schuif en spring pagina's. Persoonlijk ben ik daar niet zo een voorstander van, geef mij maar lekker ouderwetse/simpele websites waarbij de inhoud in 1 oogopslag duidelijk is (zoals falstring het ook al benoemde). Een mooie voorbeeld van wat ik bedoel; http://www.online-wedden-bookmakers.nl/ Kan je ook meteen wat inhoudelijke informatie uit halen, aangezien dit ook om voetbal gaat.
  3. Highlander

    Muziektopic

    Ik ben vandaag 10 jaar teruggegaan in de tijd. Toen was ik gek op de nummers van Yves Larock. Volgens mij heeft hij na 2008 niets meer uitgebracht.. Nou, dit was een van mijn favorieten: https://www.youtube.com/watch?v=k3RssIpVNbw
  4. De tweede optie lijkt mij idd ook beter vanwege de videokaart.
  5. Een vraagje; meestal krijg je een tijdje na het downloaden van gratis beveiligingssoftware een melding: stap nu over, want zo ben je beter beveiligd, etc. Is gratis beveiligingssoftware altijd voldoende om je pc goed te beschermen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.