Ga naar inhoud

Liesbeth*

Lid
  • Items

    442
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Liesbeth*

  1. Ik heb nu sinds 2 maand een nieuw email adres de oude is verwijderd. Maar nu kan ik bij Microsoft nergens mijn goede email aanpassen of er moet een code naar mijn oude email worden verstuurd. Hoe kan ik mijn email wijzigen zonder dat er naar mijn oude een mail word verstuurd met de code.

     

    Ook een vraag over de mappen. Mijn mappen moeten overal grote pictogrammen zijn. Maar bij de map ''mijn documenten'' moet het dus tegels zijn. Maar iedere keer verspringt het weer naar grote pictogrammen hoe kan ik dis oplossen.

     

    Ook wil ik jullie allemaal hele fijne kerstdagen toewensen en dat 2024 vol mag staan van liefde geluk en een goede gezondheid.

  2. Ik ben overgestapt naar Thunderbird omdat de mail van Microsoft niet echt meer werkte. Kreeg te vaak melding dat de instellingen voor mijn Ziggo mailadressen verouderd waren/zijn wat dus niet klopt. En Thunderbird werkt goed al mijn mailadressen staan er nu in. Maar krijg geen bericht wanneer er mail is. Als ik op het Thunderbird icoontje klik op het programma te openen krijg ik wel bericht dat er 3 of 4 mail binnen zijn gekomen. Hoe kan ik het instellen dan ik die meldingen gelijk krijg??

  3. Sinds de update gisteren heb ik mappen die ik nooit had op mijn E schijf.

    Kan ze verwijderen maar ze komen zo weer terug het zijn de mappen $.RECYCLE.BIN en Systeem Volume Information.

    Hoe kan ik ze definitief verwijderen??

  4. Dat heeft niks geholpen het gekke is kan op alle actieforums komen nergens last heb er zelf ook 1. Maar alleen specifiek op dat forum dus wel net alsof iemand een hekel aan mij heeft en iets met mijn account heeft gedaan of te jennen. Want als ik mijn Opera met VPN opstart en log me in heb ik geen last van die blokken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.