Ga naar inhoud

Laurens van Eijck

Lid
  • Items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Laurens van Eijck gaf reputatiepunten aan nokiaprox in comprimeren audio bestanden   
    Het filmpje is uit 2015 en is dus inderdaad gemaakt voor een oudere versie van EAC. De versie 1.6 dateert uit nov. 2020, maar de essentiële instellingen zijn uiteraard nog altijd bruikbaar. Het kan dus wel dat de opties die jij aangeeft niet meer te zien zijn in de nieuwe versie, maar dat betekent niet dat het programma daarom zijn werk niet naar behoren zal doen. Het belangrijkste in de 'Extraction tab' is dat je de 'Error recovery quality' op High zet.
     
    Iets anders dat je waarschijnlijk nog zal ontdekken is dat de standaard metadata provider niet meer freedb.org is. Freedb is ermee gestopt en werd nu vervangen door gnudb.org, die gebruik maakt van dezelfde database.

    Trouwens de instellingen die de maker van de instructievideo weergeeft, zijn die die volgens hem het beste zijn. Iemand anders kan daarover een andere mening hebben. Je kan het best ook eens vergelijken met de twee tekst-linken die in mijn post staan. Als de instellingen daar ongeveer overeenkomen, kan je eigenlijk niet veel verkeerd doen en kan je daarmee aan de slag. Er bestaat niet iets als "de optimale instelling", anders had de auteur van EAC al die mogelijke instellingen niet voorzien.

    Een voorbeeldje van wat ík zou wijzigen : in de tab 'Extraction' staat 'Lock drive tray during extraction' aangevinkt. Dit betekent dat je de CD niet per ongeluk kan uitwerpen, zolang EAC ermee bezig is. Mààr, als EAC tegen veel leesfouten aanloopt, zal het blijven proberen corrigeren en als dat niet lukt kan je het proces enkel stoppen door je PC uit te zetten. Als je die optie uitvinkt, kan je bij problemen de CD gewoon uitwerpen, en dan zal EAC gewoon stoppen.
  2. Bedankt
    Laurens van Eijck gaf reputatiepunten aan kweezie wabbit in windows code invoeren om codec te downloaden   
    Je kan inderdaad beter downloaden van codecguide.com
    De reden dat er 3 servers zijn opgegeven is omdat het bestand op drie lokaties (servers) beschikbaar is.
    Kwestie van een backup te hebben als een van de servers uitvalt.
    Succes.
  3. Vind ik leuk
    Laurens van Eijck ontving reputatiepunten van Broere69 in usb port en usb hub   
    snapte ik,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.