Ga naar inhoud

nokiaprox

Lid
 • Aantal items

  732
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over nokiaprox

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

2.866 profielweergaven
 1. Hou er wel rekening mee dat die licentie voor de Pro-versie slechts geldt voor één jaar. Daarna zal teruggeschakeld worden naar de gratis versie, en zullen sommige onderdelen niet meer werken. Op deze site kan je de verschillen bekijken (een beetje naar beneden scrollen): https://www.aomeitech.com/ab/standard.html Basic Sync zal blijven werken; Mirror Sync, Real-time Sync en Two-way Sync niet. Ik ben geen gebruiker van AOMEI, ik weet dus niet wat die precies doen.
 2. Formatteren kan met de gratis versie van AOMEI Partition Assistant, daarvoor het je geen pro versie nodig : ( https://www.diskpart.com/compare-edition.html ) Het werkt op dezelfde manier als Minitool Partition Wizard. Dat probeerde je al en het lukte daarmee niet. Verwacht daarom niet te veel van AOMEI. Trouwens een schijf/stick met zelfs maar een paar slechte sectoren is onbetrouwbaar, je kan beter investeren in een nieuwe.
 3. Volgens mij toont Read-only : No aan dat de stick niet softwarematig beschermd is tegen schrijven. Current Read-only State : Yes wijst dan op een beveiliging tegen overschrijven door de hardware zelf om dataverlies te voorkomen . Dit kan door een evt. schakelaar (maar die is er niet), of door de controller van de USB-stick die dit regelt omwille van een mechanisch (intern ?) probleem. Dit zal je dus met geen enkel programma kunnen herstellen, die USB-stick is fysiek beschadigd. Er zit niets anders op dan hem te vervangen. Jammer.
 4. Geef in Diskpart voor die usb-stick eens de opdracht attributes disk . Wat is daarvan het resultaat ?
 5. Dat heeft volgens mij geen belang, Windows kan daarmee overweg. Ik zie in je laatste screenshot dat je na de selectie van het kaartje onmiddellijk gaat proberen formatteren. Als je het doet volgens die website (zie mijn vorige post), moet je eerst nog een paar andere stappen ondernemen : clean (om alle data te verwijderen, inclusief systeembestanden) create partition primary (om een nieuwe primaire partitie te maken) select partition 1 (om verder te werken op die partitie) active (om die nieuwe partitie actief te maken) Daarna pas (proberen) forma
 6. Heb je tussendoor de computer ook eens herstart, via Aan/uit -> opnieuw opstarten ( niet gewoon afsluiten) ? Wat je nu nog kan proberen is de stick formatteren met diskpart. Volg daartoe de stappen in punt 4 van deze site (<klik) Opm. ipv van format fs=fat32 quick kan je ook kiezen voor format fs=ntfs quick Indien ook dit niet helpt is de laatste optie in het register duiken of een nieuwe stick, zoals Passer aangaf. Ik denk sowieso aan een hardwarefout, aangezien alle commando's die je al uitvoerde geen foutmelding gaven.
 7. Mag ik hier even inbreken? In de eerste afbeelding van Minitool (geplaatst donderdag om 16:58), wordt een virtuele schijf van 8 Gb weergegeven : Zou het kunnen dat die USB gebruikt is/werd op een systeem waar Windows sandbox ingeschakeld is? Misschien is dat de oorzaak dat die USB Read Only geworden is. Probeer met Diskpart die schrijfbescherming te verwijderen: Selecteer in Diskpart die schijf, zoals je eerder deed: list disk select disk # (met # het nummer van de USB) Geef daarna het commando attributes disk clear readonly
 8. Misschien kan je hier iets mee : https://support.microsoft.com/nl-nl/office/onedrive-uitschakelen-of-verwijderen-f32a17ce-3336-40fe-9c38-6efb09f944b0 Probeer eerst "OneDrive ontkoppelen"
 9. Ik meen te begrijpen dat TS de nieuw gemaakte bibliotheek wil toevoegen aan de mappen onder 'Deze PC' in verkenner, bij 'Afbeeldingen', 'Documenten', ... Helaas lijkt zoiets niet eenvoudig mogelijk binnen Windows 10. Hier (<klik) worden 2 methodes aangegeven waarop dit wel zou lukken. De eerste (handmatige) methode zou ik niet gebruiken, wegens te complex en gevaarlijk. Met de 3rd party tool Winaero Tweaker heb ik geen ervaring, maar die kan blijkbaar wel doen wat TS wenst te bereiken.
 10. Die dode toets staat op een AZERTY-klavier rechts van de letter P. Enkel die toets indrukken en daarna de E geeft een accent circonflexe ( "dakje" : ê ). Die toets samen met SHIFT geeft een trema (ë). Overigens kan je andere exotische tekens ook invoegen zonder Word. In Windows 10 hebben ze daarvoor de app 'speciale tekens' uitgevonden, te vinden onder accessoires in het startmenu. Werkt ongeveer zoals in Word.
 11. Zeer mooi speurwerk van porrelaar 👍 Geen enkele standaard-app in Windows 10 kan een DVD (dat zijn .vob-bestanden) afspelen. Daarom zal je bij rechtsklikken op een .vob-bestand nooit 'films en tv' of een andere microsoft-app zien: Windows 10 kan er niet mee overweg. Klik hier voor een lijst van de ondersteunde indelingen van die app. Om diezelfde reden kan je dus ook vanuit 'films en tv' geen .vob-bestanden openen. Daarom is het een goede tip om de gratis VLC media speler te gebruiken.
 12. Misschien even ter verduidelijking: De stekkers met aanduiding P3 en P5 zorgen voor de stroomvoorziening. De dataverbinding gaat via de SATA-kabel. droske gaf reeds aan welke kabel je hiervoor nodig hebt : Aan jouw foto te zien ben je best met een haakse stekker, dan is het zoals deze: https://www.itmediastore.nl/sata-data-kabel-xxl-50cm-(1x-90º-hoek)-(sataxl50) Verdere hulp laat ik aan droske.
 13. Die aangepaste getalnotatie staat correct. Je kan ook een voorbeeldbestandje (A1:D15) met de formules als bijlage bij je volgende post plaatsen, dan kunnen anderen meekijken. Ik ben geen grote Excel-kenner, er zijn hier op het forum wel echte specialisten op dat vlak. Ik zie alvast de oorzaak van dit probleem: het zit in de verwerking van datums/tijden, als die over middernacht (0:00) gaan. Ik voer deze gegevens in : Als ik nu als getalnotatie datum/tijd kies krijg ik dit : Kies ik nu terug de getalno
 14. De oorspronkelijke vraag was om de opgenomen beelden via de pc te kunnen bekijken. Dit zou mogelijk moeten zijn met die eerste link. Nu wil je de beelden van de bandjes verwijderen via de PC. Dat zal onmogelijk zijn. Het wissen van een bandje zal real-time moeten gebeuren, net zoals bij een gewone video-cassette-recorder, dat lukt niet vanuit Windows.
 15. Nochtans doet hij het bij mij juist : Bij jou wordt er 48:00 u (= 2 dagen) afgetrokken. Misschien moet je alle formules eens nakijken of er niet ongewild ergens iets met de datums in rekening gebracht wordt (al zou dat dan wel zichtbaar moeten zijn in de kolom D )?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...