Ga naar inhoud

nokiaprox

Lid
 • Aantal items

  770
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

3.309 profielweergaven
 1. Heb je voor Firefox ook de add-on geïnstalleerd (zie https://eid.belgium.be/nl , kadertje linksonder) ? Je vindt deze add-on hier : https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/belgium-eid/
 2. Om het nog eenvoudiger te maken : Als je hier klikt zal het bestand WindowsPCHealthCheckSetup.msi meteen gedownload worden. Daarna kan je verder met de uitleg van porrelaar : dubbelklik enz...
 3. Probeer eens het e-mailadres op jouw PC manueel toe te voegen in Outlook : Zet een vinkje bij 'Ik wil mijn account handmatig instellen' en kies in het volgende scherm voor IMAP. Vul dan deze gegevens in: Inkomende e-mail Server : imap.skynet.be Poort : 993 Versleutelingsmethode : SSL/TLS Uitgaande e-mail Server : relay.skynet.be Poort 587 Versleutelingsmethode : STARTTLS Hierbij 'Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen' aanvinken In het volgende scherm geef je het wachtwoord op dat bij dat e-mailadres hoort. Als alles goed verlopen is wordt door Outlook een test-mail verstuurd. Indien je hierbij geen foutmeldingen krijgt , dan weet je dat de ingevoerde gegevens juist zijn en kan je daarmee proberen op de smartphone.
 4. Off topic, maar misschien nuttig voor later: Bij YouTube-video's kan je (automatisch gegenereerde) ondertitels te voorschijn toveren. Dit doe je het eenvoudigst door op het toetsenbord-icoon onderaan de video te klikken (of via instellingen)
 5. Waarschijnlijk heb je inderdaad niet genoeg ruimte vrij op je smartphone. Probeer eens te optimaliseren, zie daarover https://www.samsung.com/nl/support/mobile-devices/wat-kan-ik-met-de-functie-apparaatonderhoud/(< klik). Na optimaliseren zie je onder het icoontje 'Opslag' onderaan het scherm de vrije ruimte. Als het nu nog niet lukt om een nieuwe app te installeren, probeer dan een oude app die je niet of weinig gebruikt te verwijderen, om zo ruimte vrij te maken.
 6. Ik heb ook geen ervaring met ingebouwde kaartlezers, maar aangezien het werkt met Chrome, denk ik niet dat het probleem daar zit.
 7. Gelukkig werkt het met Chrome. Ik kan je doorverwijzen naar de helppagina's van eID, maar die zijn niet aangepast aan de recentste versie van Firefox. Er staat zelfs : Bij de meest recente versie van Firefox heeft, kunnen er aanmeldingsproblemen optreden. (compleet met taalfout) : https://eid.belgium.be/nl/faq/firefox-ik-kan-mij-niet-aanmelden-hoe-los-ik-dat-op#7496 Het ziet er dus naar uit dat je zal moeten wachten tot de overheid haar software aanpast. Overigens, bij mij werkt het wel feilloos met FF.
 8. De knop 'Verwijderen' wijst erop dat die add-on al is geïnstalleerd. Dat is dus in orde, je hoeft daar niets meer mee te doen. Heb je ook de nieuwste versie van de software geïnstalleerd? Op https://eid.belgium.be/nl staat Probeer misschien van daaruit eens de nieuwe versie te downloaden (Groene knop 'Gratis download') en installeren.
 9. @Theo2602 Heb je voor Firefox ook de add-on geïnstalleerd (zie https://eid.belgium.be/nl) ? add-on voor Firefox : https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/belgium-eid/ Probeer eens de eID-kaartlezer aan te sluiten vooraleer de PC op te starten.
 10. nokiaprox

  Download

  Ik kan die video zonder problemen downloaden op deze manier (online, zonder een programma te moeten installeren): Ga naar de website https://www.y2mate.com/en13/youtube Kopiëer de link van de video ( https://www.youtube.com/watch?v=AHsH7iqs0mw ) in het rood omkaderde vak Je krijgt onmiddellijk een lijst met de mogelijke kwaliteiten van die video Klik op de groene knop Download naast de bovenste regel (360p - bestandsgrootte 9.3 MB) Je krijgt een pop-up met (na even wachten) een groene knop Download .mp4 Klik daarop en kies voor bestand opslaan Het bestand komt in je downloadmap, met als naam y2mate.com - vicky leandros o kaimos2002_360p.mp4
 11. Ik vrees dat @droske een instructie vergeten is: Sluit Outlook. Druk op de Windowstoets + r Typ in dat venster : control inetcpl.cpl,,6 Je komt nu in Eigenschappen van Internet. Onder de beveiligingssectie vink je Versleutelde pagina's niet op schijf opslaan uit indien dat aangevinkt zou staan. Open Outlook. Probeer dit eens.
 12. Dan zit je hier voorlopig vast. Maar met een beetje geluk blijft die code ook de volgende dagen gewoon werken. Ik had op mijn PC al lang versie 20.0 van dat programma (ook ooit via zo'n eendagsaanbieding). Ik heb die versie verwijderd en de nieuwe geïnstalleerd: die was meteen geactiveerd, zonder die nieuwe code. Blijkbaar werd versie 22.1 geactiveerd met de oude code, die nog ergens in het register stond. Dus duimen maar, misschien lukt het alsnog.
 13. Lukt het om hd-video-converter-pro.exe te downloaden, rechtstreeks van de site van de uitgever ( https://www.videoconverterfactory.com/hd-video-converter/ )? Klik op 'Free Download'. Het is hetzelfde bestand, je zou dàt kunnen gebruiken met de code van thesoftwareshop. (Maar waarschijnlijk zal Norton dat ook tegenhouden) Opm.: Ik gebruik Malwarebytes, samen met Microsoft Defender Firewall. Noch bij het downloaden, noch bij het installeren geven die een waarschuwing. Een scan van hd-video-converter-pro.exe met virustotal geeft: https://www.virustotal.com/gui/file/60ad9fae6829fa5754bb0db8bb9a5a382fd497743b09e277eeafac8ad197855e/detection Slechts 1 op 58 programma's geeft een waarschuwing. Mocht het bestand écht onveilig zijn, zouden dat er veel meer zijn. Maar goed, als het niet lukt of als je het niet vertrouwt hoef je het niet te installeren! Dan kan je verdergaan met VSDC.
 14. De URL scannen met Virustotal geeft dit resultaat: https://www.virustotal.com/gui/url/e7ba635c9311da3f5d30ed0201e326e54d7a01512741e9f33ba69eb456a70ab4/detection , veilig dus. Een alternatieve downloadlink voor HD Video Converter: https://thesoftware.shop/wonderfox-hd-video-converter-factory-pro-review-coupon/ Scroll na beneden en klik op het tabblab 'Software Giveaway' , geef daar een fake e-mailadres op (of wacht enkele minuten). Je krijgt dan een uitleg, met de code en een knop 'BUY NOW'. Daarop klikken gaat het installatiebestand downloaden. ⚠️ Enkel nog vandaag geldig. Ter info, de website van de producent: https://www.videoconverterfactory.com/hd-video-converter/
 15. Net ontdekt : Een ander conversieprogramma, dat veel eenvoudiger is in gebruik en volgens mij nog beter werkt dan de VSDC converter is WonderFox HD Video Converter Factory Pro ⚠️ Een volledige licentie is momenteel gratis te verkrijgen, maar je moet het binnen de 2 dagen installeren en registreren. ⚠️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...