Ga naar inhoud

nokiaprox

Lid
 • Aantal items

  734
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over nokiaprox

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

2.808 profielweergaven
 1. Misschien kan je hier iets mee : https://support.microsoft.com/nl-nl/office/onedrive-uitschakelen-of-verwijderen-f32a17ce-3336-40fe-9c38-6efb09f944b0 Probeer eerst "OneDrive ontkoppelen"
 2. Ik meen te begrijpen dat TS de nieuw gemaakte bibliotheek wil toevoegen aan de mappen onder 'Deze PC' in verkenner, bij 'Afbeeldingen', 'Documenten', ... Helaas lijkt zoiets niet eenvoudig mogelijk binnen Windows 10. Hier (<klik) worden 2 methodes aangegeven waarop dit wel zou lukken. De eerste (handmatige) methode zou ik niet gebruiken, wegens te complex en gevaarlijk. Met de 3rd party tool Winaero Tweaker heb ik geen ervaring, maar die kan blijkbaar wel doen wat TS wenst te bereiken.
 3. Die dode toets staat op een AZERTY-klavier rechts van de letter P. Enkel die toets indrukken en daarna de E geeft een accent circonflexe ( "dakje" : ê ). Die toets samen met SHIFT geeft een trema (ë). Overigens kan je andere exotische tekens ook invoegen zonder Word. In Windows 10 hebben ze daarvoor de app 'speciale tekens' uitgevonden, te vinden onder accessoires in het startmenu. Werkt ongeveer zoals in Word.
 4. Zeer mooi speurwerk van porrelaar 👍 Geen enkele standaard-app in Windows 10 kan een DVD (dat zijn .vob-bestanden) afspelen. Daarom zal je bij rechtsklikken op een .vob-bestand nooit 'films en tv' of een andere microsoft-app zien: Windows 10 kan er niet mee overweg. Klik hier voor een lijst van de ondersteunde indelingen van die app. Om diezelfde reden kan je dus ook vanuit 'films en tv' geen .vob-bestanden openen. Daarom is het een goede tip om de gratis VLC media speler te gebruiken.
 5. Misschien even ter verduidelijking: De stekkers met aanduiding P3 en P5 zorgen voor de stroomvoorziening. De dataverbinding gaat via de SATA-kabel. droske gaf reeds aan welke kabel je hiervoor nodig hebt : Aan jouw foto te zien ben je best met een haakse stekker, dan is het zoals deze: https://www.itmediastore.nl/sata-data-kabel-xxl-50cm-(1x-90º-hoek)-(sataxl50) Verdere hulp laat ik aan droske.
 6. Die aangepaste getalnotatie staat correct. Je kan ook een voorbeeldbestandje (A1:D15) met de formules als bijlage bij je volgende post plaatsen, dan kunnen anderen meekijken. Ik ben geen grote Excel-kenner, er zijn hier op het forum wel echte specialisten op dat vlak. Ik zie alvast de oorzaak van dit probleem: het zit in de verwerking van datums/tijden, als die over middernacht (0:00) gaan. Ik voer deze gegevens in : Als ik nu als getalnotatie datum/tijd kies krijg ik dit : Kies ik nu terug de getalno
 7. De oorspronkelijke vraag was om de opgenomen beelden via de pc te kunnen bekijken. Dit zou mogelijk moeten zijn met die eerste link. Nu wil je de beelden van de bandjes verwijderen via de PC. Dat zal onmogelijk zijn. Het wissen van een bandje zal real-time moeten gebeuren, net zoals bij een gewone video-cassette-recorder, dat lukt niet vanuit Windows.
 8. Nochtans doet hij het bij mij juist : Bij jou wordt er 48:00 u (= 2 dagen) afgetrokken. Misschien moet je alle formules eens nakijken of er niet ongewild ergens iets met de datums in rekening gebracht wordt (al zou dat dan wel zichtbaar moeten zijn in de kolom D )?
 9. Nu staat er een fout in de formule : Moet zijn SUM(D3:D15) 😀
 10. Op de website van Sony vond ik : https://www.sony.be/nl/electronics/support/camcorders-tape-camcorders/dcr-trv80e/articles/00142879 Misschien helpt dat je verder. De complete handleiding vind je hier : https://www.sony.com/electronics/support/res/manuals/3080/30801634M.pdf
 11. Selecteer de cel en klik achtereenvolgens op 'opmaak' -> 'getal' -> 'meer notaties' -> 'custom getalnotatie'. Typ (of kopieer) in het vak [h]:mm en klik op toepassen.
 12. Dat klopt helemaal. Die twee koppelingen staan er slechts als voorbeeld, daarom staat er ook: Ikzelf gebruik op één computer POP3, op alle andere toestellen IMAP
 13. Kan je niet switchen tussen [yes] en [no] met de tab-toets ?
 14. Dit commando heb je juist ingegeven. Helaas kan het bestand ...cab niet geopend worden. Waarom dat zo is en hoe je het zou kunnen oplossen kan ik niet meteen vinden. Het spijt me, maar ik kan je hier niet mee verder helpen, mijn inspiratie over dit probleem is op. Over die headset is ook weinig te vinden. Alleen deze review : https://tweakers.net/productreview/230086/fourze-gh500-zwart.html , maar daar ben je weinig mee. De auteur is ook niet positief over de drivers en software, maar bij hem schijnt het wel te werken. Hopelijk heeft iemand anders nog een idee.
 15. Een opmerking vooraf : Aan de foto van het telefoontoestel te zien, zal je als formaat van jouw foto 20mmx25mm (B x H) moeten opgeven en niet 25x20, anders zullen de foto's op hun kant komen te staan. Het afdrukken op het juiste formaat lukt hier niet, omdat het programma ingesteld is om 2 foto's van 13 x 18 cm af te drukken op één pagina (zie 1). De resulterende afdruk zal dus het formaat 13x18 hebben. Je zou een afdrukoptie 'ware grootte' (of zoiets) moeten hebben. Misschien kan je dat instellen via 'opties' (zie 2). Aangezien ik dat programma niet
×
×
 • Nieuwe aanmaken...