Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

nokiaprox

Lid
  • Aantal items

   315
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over nokiaprox

  • Titel
   Vaste Bezoeker

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Man
  • Land
   België

  PC Specificaties

  • Besturingssysteem
   Windows 7

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Geen Info

  Recente bezoekers van dit profiel

  870 profielweergaven
  1. Schijf vergroten

   Lees hier hoe je eventueel meer plaats kan vrijmaken door schijfopruiming uit te voeren.
  2. Platenspeler aansluiten op pc

   Nog een aanvulling: Indien het enkel gaat om eenmalig gebruik (vb. om je platen op te nemen op je PC), kan je de platenspeler gewoon aansluiten op een audio-versterker met phono-ingang en de uitgang van de versterker (die normaal naar een bandopnemer of cassettespeler gaat) verbinden met de LINE-ingang van je PC. Je hoeft dan geen kosten te maken voor een voorversterker, een kabeltje volstaat dan. Waarschijnlijk zoiets: Rood/wit: uitgang versterker, zwarte mini-jack: line-in van PC
  3. Eigen muziek en Groove

   Aan je screenshot is te zien dat de Windows Update Service al gestopt is. Je kan dus verdergaan met stap 2 in de handleiding die stegisoft in zijn eerste antwoord vermeld heeft.
  4. Platenspeler aansluiten op pc

   Die kant-en-klare voorversterker waarvan sprake is zoiets
  5. USB-stick op bbox-3

   Vreemd. Die mappen zie ik wel in mijn media-apparaten maar niet op de PC's. Enkele vragen: Welk type bbox3 heb je: SagemCom of Technicolor ? Het verschil is te zien aan de achterzijde: bij SagemCom zijn de (gele) LAN-aansluitingen gegroepeerd per 2, bij Technicolor staan ze bij elkaar. SagemCom: Technicolor: Wat gebeurt er als je het pad \\192.168.1.1\Disk_a1 ingeeft in de adresbalk van je browser? Krijg je een foutmelding en zo ja, welke? (Probeer eventueel verschillende browsers) Doe eens volgende test: Zet op de USB-stick (gewoon in de root) een paar audio-bestanden en foto's (en evt. een korte video). Wat gebeurt er als je die stick aansluit op de bbox3? Zie je de bestanden dan in die overeenkomstige mappen onder Bbox3 (music, pictures, movies ), staan ze door elkaar of zie je ze helemaal niet?
  6. USB-stick op bbox-3

   Is de USB-stick zichtbaar in de Modem-interface (192.168.1.1) zoals in deze afbeelding ? Als je erop klikt krijg je de eigenschappen van de USB-stick, o.a. het pad waar je hem moet kunnen benaderen: Hoe is de stick geformatteerd (File System)? Ik meen ergens gelezen te hebben dat het enkel werkt met FAT/FAT32.
  7. USB-stick op bbox-3

   In de bbox-3 moet DLNA en SMB aan staan. Normaal gezien is dit het geval, maar misschien kan je dit best eens controleren: Geef in explorer het adres 192.168.1.1 in en log in met Username: User en als Password: het paswoord dat op de sticker op de achterkant van de modem staat. Klik rechtsboven op My Modem en klik dan in de menubalk op Sharing. DLNA en File Sharing (Samba) moeten op JA staan. (Bij een Technicolor-modem, misschien is de menustructuur bij een Sagem anders) Bij mij is dan de bbox3 in Windows-verkenner zichtbaar onder Netwerk, tussen de andere PC's. Bij het aansluiten van een USB-stick verschijnt die onder de bbox en krijgt de naam Disk_a1 (aangesloten op de front-USB van de modem), en kan ik die vanuit verkenner gebruiken zoals een gewone map (zie afbeelding). De USB veilig verwijderen lukt enkel vanuit de modem-interface.
  8. Internet Snelheid

   Je internetsnelheid is afhankelijk van het type abonnement én de infrastructuur van het Proximus-netwerk in je buurt. Op deze_pagina kan je aan de hand van je telefoonnummer nagaan welke snelheid je kan verwachten.
  9. Thuisnetwerkprobleem

   Meer dan 9 ongelezen mails in je inbox ? (461 zo te zien )
  10. grijze ruimte boven excelkoppen, formulebalk

   Indien dit de beschrijving van je probleem is, zou je de oplossing moeten zoeken in het tabblad 'Gegevens' onder de knop 'Degroeperen' : klik op het neerwaarts pijltje, selecteer 'kolommen' en 'OK' .
  11. Je zou de PC ook op een alternatieve manier kunnen afsluiten: i.p.v. af te sluiten laat je CCleaner lopen en je stelt het programma zo in dat het na afloop zelf de PC afsluit. (Werkt ook met de gratis versie). Kies daartoe in CCleaner in de linkerkolom 'Opties' en ga naar 'geavanceerd'. Zet een vinkje bij 'Computer afsluiten na het schoonmaken'. Je moet dan wel de gewoonte aannemen om de PC niet zélf af te sluiten, maar in plaats daarvan CCleaner te laten lopen.
  12. geluidskaart

   Ik ben geen hardware-specialist, maar deze geluidskaart lijkt mij meer voor gamers, die luisteren met een hoofdtelefoon (er zijn 3 hoofdtelefoonaansluitingen, maar geen lijnuitgang). Bij TS gaat het erom een zo natuurgetrouw mogelijk geluid te bekomen. Daarom zou ik eerder zoeken naar een geluidskaart met een lijnuitgang, om oversturing (en dus vervorming) van de versterker te vermijden. (Er is wel een optische digitale uitgang, maar de Marantz lijkt niet over een optische ingang te beschikken)
  13. Netwerkkaart

   Bij Proximus kan je zelf een lijntest starten. Indien tijdens deze automatische procedure fouten op de lijn geconstateerd worden, kan je een afspraak maken met een technieker. Zo ga je te werk: Log in op MyProximus. (Als je nog geen account hebt, zal je dit eerst moeten aanmaken.) Klik op 'Mijn Support' rechtsboven. Op de volgende pagina staat linksonder 'Test mijn lijn'. Klik daar op 'Start de test'. Ik had een paar maand geleden een gelijkaardig probleem en ben op die manier vlug geholpen (volgens Proximus-normen ).
  14. Opslag vol.

   Misschien heb je iets aan deze_uitleg van Samsung zelf. Zie vooral puntje 3. Apps uitschakelen
  15. ASUS toetsenbord werkt niet volledig

   Dit lijkt toch een hardware-probleem (bevestiging van het toetsenbord ?). Laten herstellen onder garantie is hier de beste optie.
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×