Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

nokiaprox

Lid
  • Aantal items

   500
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over nokiaprox

  • Titel
   Vaste Bezoeker

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Man
  • Land
   België

  PC Specificaties

  • Besturingssysteem
   Windows 7

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Geen Info

  Recente bezoekers van dit profiel

  1.522 profielweergaven
  1. nokiaprox

   OpenShot Video Editor.

   Ja, het grote probleem met video-bewerking is meestal de resolutie. Ik ging uit van een 16:9 beeld, terwijl voor jou een 4:3 formaat beter uitkomt. Ik vermoed dat het uiteindelijke bestand nu ook kleiner is ? Toch mooi dat het gelukt is. En, graag gedaan.
  2. nokiaprox

   W10 1809

   Net een melding gekregen van CCleaner. De nieuwste versie is nu 5.52.6967
  3. nokiaprox

   Installatieproblemen bij WINDOWS 10

   Je moet wel de PC nog heropstarten vooraleer de verwijdering definitief is.
  4. nokiaprox

   OpenShot Video Editor.

   Even een klein duwtje in de rug Vooreerst dit: Daar hoef je je geen zorgen over te maken: 'MPEG audio layer 3' is gewoon de officiële benaming van het MP3-formaat. Je schijnt problemen te hebben met het kiezen van het juiste output-formaat. Volg de stappen die Passer hierboven beschrijft. Nadat je op 'Edit profile...' geklikt hebt, krijg je een venster waar je heel wat kan/moet aanpassen. Zet de instellingen als volgt: (Ik ga ervan uit dat het over een breedbeeld TV gaat ?) Video codec: H.264/AVC (is tegenwoordig de meest gebruikte) Width: 1920 Height: 1080 Bij 'Encoder mode' kies je 'Average bitrate' en kies als bitrate 10.000 (de bitrate van je originele film is 9.256 kbps) Framerate: 25 fps Audiocodec: AAC MPEG 2/4 Audio: 192 kbps Frequency: 48.000 (mag je evt. op Original laten staan) Channels: stereo Klik dan op 'Apply profile' en exporteer je film
  5. nokiaprox

   Installatieproblemen bij WINDOWS 10

   Je kan proberen de resten van AntiVir manueel te verwijderen aan de hand van deze_pagina (<klik!) : Selecteer de Windows-versie die op jouw PC staat, klik dan op de blauwe link 'Instructions for manual uninstallation' en volg de instructies. (Het moet in veilige modus gebeuren en is een heel werkje)
  6. nokiaprox

   audio opnemen

   Welke apps heb je gebruikt en wat is de exacte foutmelding (kan misschien helpen bij het zoeken naar een oplossing) ? Alvast een eerste stap: Probeer de geautomatiseerde systeemoplosser van Windows : https://www.windows10help.nl/problemenoplossen/index.html (<klik!) (scroll naar beneden tot onder de rode regel naar 'Problemen met de computer oplossen' -> de uitleg met de afbeeldingen) Wat je ook kan proberen is in de privacy-instellingen de microfoon toegang verlenen tot de apps waarmee je wil opnemen (zie ook https://www.windowscentral.com/windows-10-april-2018-update-common-problems-and-fixes#fix_microphone_problem_windows10_1803 ). Het gaat hier wel over de microfoon, maar misschien blokkeert die instelling de geluidskaart. Je kan maar proberen.
  7. nokiaprox

   vlc mediaplayer afspelen audiobestanden

   ... maar er wordt aan gewerkt: https://forum.videolan.org/viewtopic.php?t=144695 . 't Is wachten op versie 4.0 van VLC. Hopelijk wordt het dan opgelost.
  8. nokiaprox

   Backup

   Die foutmelding heeft niets te maken met plaatsgebrek maar lijkt te wijzen op een corrupt systeembestand. Hier wordt hetzelfde probleem beschreven (het niet kunnen installeren van programma's), met heel veel tips die tot een oplossing kunnen leiden: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-files/ipersist-0x80070002-error/83992e3f-2233-4ed7-a5e0-de8bf52fe035 Een bestandscontrole lijkt mij aangewezen (zie ook het antwoord van SarahKong in deze microsoft-thread). - Open Opdrachtprompt met administratorrechten: klik met rechts op de Startknop > Opdrachtprompt (administrator). - Typt in het zwarte venster de opdracht: sfc /scannow (let op de spatie tussen sfc en /) - Druk op Enter.
  9. nokiaprox

   lossless knippen, plakken en opslaan

   Die licentiesleutel kan je ingeven door bovenaan op 'Activation' te klikken. Zie deze_video (<klik!), vanaf ongeveer 30 sec. Daarna het programma afsluiten en opnieuw opstarten.
  10. nokiaprox

   Bestandsnaam wijzigen

   Het gebeurt ook als je (ongewild) op ESC drukt. Is het niet zo dat er iets op of tegen je toetsenbord kan komen, of je toetsenbord verschuift, zodat per ongeluk die toets gedrukt wordt (zoals bij mij nogal eens gebeurt )
  11. nokiaprox

   Dubbele chrome pagina

   Vergeten vermelden in de vorige post: handleiding_revo_uninstaller
  12. nokiaprox

   Dubbele chrome pagina

   Probeer eens Chrome te verwijderen met Revo_uninstaller (< klik) zodat alle restjes verwijderd zijn ( de free versie zou moeten volstaan). Herstart daarna de PC en herinstalleer Chrome.
  13. Misschien heb je iets aan deze procedure : https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_10-power-winpc/windows-10-gaat-automatisch-uit-slaapstand/227fb17a-6660-471b-8904-30a190e40b8a
  14. nokiaprox

   problemen externe harde schijf

   Je kan eens proberen met EaseUS_Data_Recovery_Wizard of MiniTool_Power_Data_Recovery . De gratis versies van die programma's kunnen maar een beperkte hoeveelheid data herstellen, maar je kan de free versies wel eens gebruiken om te zien of de harde schijf kan benaderd worden en wat er eventueel gerecupereerd kan worden.
  15. nokiaprox

   foto's opslaaan in Google foto's

   Dat weet ik niet, ik gebruik Google Foto's niet. Maar misschien heb je bij het selecteren voor de download een paar foto's over het hoofd gezien? Probeer eens één (of enkele) van die foto's apart te downloaden.
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.