Ga naar inhoud

RONALDUS

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RONALDUS

  • Verjaardag 24-02-1949

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

217 profielweergaven

RONALDUS's prestaties

  1. Elke keer vraagt microsoft mij aan te melden bij Outlook,ik meld mij aan en ze blijven zeggen dat mijn wachtwoord niet klopt.Terwijl het bij de wachtwoord manager wel goed staat. Ik ben eigenlijk die dwingelandij een beetje zat. Waarom gebeurd dit. Vast bedankt is er te telefoneren met die mensen?
  2. Deze mail kreeg ik vanmorgen?????
  3. support microsoft die je stuurt geeft een grote 404 melding
  4. Outlook is geloof ik van 2016 met vr gr Ronaldus
  5. Er is een site opgeheven ,en daar zaten mijn mail adressen bij, alles ligt op straat. Allerlei vieze mailtjes enz ik wil het totaal verwjderen en heb nu gmail. Ik geloof zelfs dat het mailtje van u beantwoorden via mijn tel niet aangekomen is .
  6. Ik wil graag weten hoe ik outlook totaal verwijderen kan, incl 2x mail adressen afmelden.
  7. ik heb google chrome als zoekmachine,maar edge blijft bovenaan de pagina maar aangeven dat het mijn zoekmachine niet is. Is dat edge uit te schakelen,word er een beetje kriegelig van dat opdringen. Is dat net zo opdringerig als one drive?
  8. Het is een soort chantage balkje, als jij niet doet wat ik wil, kan ik geen foto,s verwijderen uit de snelle toegang, en ook hele foto verzamelingen, moet ik apart op klikken om ze te openen,als ik geen gebruik maak van? Ook mijn documentjes aan de linkerzijde, downloads enzo staan er nu allemaal 3x in ook niet te volgen
  9. Ik begrijp niet wat ik verkeerd doe. verschillende foto,s zijn niet te openen
  10. Is dit ONE DRIVE uit te zetten, of helemaal te verwijderen?? Heel vervelend,met uitdrukkingen van als u dit niet installeerd,kunt u dit niet verwijderen? Lijkt op chantage,dan gaan alle lampen op rood. Vast bedankt ik word er een beetje kriegelig van.
  11. Moet je dan VPN installeren tegen betaling, om van dat gezeur af te zijn. Elke dag die z.g verslavingsmelding word er doodziek van. Die azijnzeurpieten maken het heel ongezellig,en pesten je gewoon van de PC af, Is er iets waardoor je dat kan omzeilen,als is het maar met een lidmaatschap of zo.
  12. ja dat gaat stukken beter. Ik heb chrome ,waarom zit die microsoft Edge zich dan overal mee te bemoeien,of is het een pot nat. Ik wil eigenlijk helemaal geen Google en al die flauwe kul,En altijd maar check en dubbel check,Of praat ik nou onzin.? Ik wil een browser zonder gezeur,mag ook geld kosten, ook al die bemoeienis op je telefoon, word er doodziek van.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.