Ga naar inhoud

correos

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

correos's prestaties

  1. Hallo Allemaal, 'k Heb mijn behuizing gekregen en de ssd geplaatst,ging heel gemakkelijk. Alles werkt naar behoren en kan zodoende gebruik maken als back-up . Jullie zijn allemaal nogmaals bedankt. 'k Heb weeral wat bijgeleerd op mijn oude dag(75). Deze topic mag voor mij gesloten worden. Tot volgende keer en de vriendelijke groeten. Correos.😀
  2. Voor p38cyq, Betreft alhier een M - key (5 pins),is maar een kleintje tegen vroeger!! Afwachten als de behuizing komt. In elk geval laat 'k zeker iets weten hier aan jullie. Bedankt en de vriendelijke groeten. Correos.😀
  3. Hallo Allemaal, 'k Heb alles geprobeerd wat jullie zo geduldig vermeld hebben maar zonder resultaat,hij zegt telkens foert. Uit pure frustatie heb 'k de SSD eruit gehaald,zoals de geheugen chip(8gb) en nog enkele chips waarvan de werking 'k niet ken.Voor de SSD heb 'k een behuizing besteld en kan gebruikt worden als back-up media. Daarna uit pure colere alles in mekaar geramd.😡 Van begin af aan waren er problemen met deze laptop tot men een nieuw moederbord gezet heeft en nu na de garantie laat hij het afweten. Nooit koop 'k nog een pc bij Mediamarkt. 'k Gebruik nu de laptop van mijn echtgenote en zij haar tablet. Jullie zijn in elk geval heel erg bedankt voor jullie engelengeduld en gerichte antwoorden,als de behuizing in orde is laat 'k weten of alles werkt(SSD als opslag). Tot dan de vriendelijke groeten. Correos.
  4. Voor p38cyq, De USB stick bevat een opstartprog van Windows media creator. In mijn bios geraak ik gewoon niet in. Als de pc probeer op te starten krijg je eerst LENOVO op het scherm en dan een vierkant met daarin BOOT MENU, verder gaat niet al beweeg 'k hemel en aarde. 😬 Vriendelijke groeten Correos.
  5. Hallo iedereen, Hier ben 'k terug met het nieuws van de dag😄. Met een opstart USB stick lukt niets dus ga 'k mijn SSD uitbouwen en in een omhulsel steken en kan 'k deze als externe opslag gebruiken. De websites die jullie mij gaven ga 'k eens bekijken en dan bestellen. Als er iemand nog een andere oplossing heeft,'k ben altijd bereid om bij te leren(op mijn oude dag)😁 'k Laat zeker nog iets weten als alles uit de voeten is. Vriendelijke groeten. Correos.
  6. Hello allemaal, 'k Heb alles eens rustig doorgenomen wat jullie geschreven hebben maar zoals gezegd ga 'k eerst proberen met een herstel-usb de zaak op te lossen. Daarna laat 'k direct iets weten of het gelukt is of niet. In elk geval ben 'k al blij met de vooropgestelde oplossingen die jullie voorstelden. Zo ziet een leek meer de bomen dan het bos!! Bedankt . Vriendelijke groeten. Correos.
  7. Hallo helpers, Al de filmpjes en commentaar gevolgd nu weet 'k waar die SSD zit. Zoals calvus opperde voor een laptop van twee jaar (ze hebben na het eerste jaar al een nieuw moederbord gestoken) zal 'k misschien proberen een herstel usb op een andere pc aan te maken en deze gebruiken,hopelijk lukt het en is mijn paniekreactie overbodig geweest. 'k Laat zeker het vervolg weten. Vriendelijke groeten. Correos.
  8. Hallo allemaal, 'k heb de laptop open gehad en op de plaats waar normaal een HD zit is leeg. Waar zit die MM2 dan?? De binnenkant op het filmpje van You tube te zien is helemaal zoals bij mij zonder HD. Kan iemand op die foto aanduiden waar de MM2 is?!? . Waarom 'k deze wil uithalen en in een behuizing steken is omdat er op die disc bestanden en documenten staan die nog niet gesafed waren. Voor 'k dit kon doen was de lenovo gecrashd en start langs geen kanten meer op. Bedankt nogmaals. Vriendelijke groet. Correos.
  9. Beste, Sorry, maar het betreft alhier een Lenovo Ideapad 3 15ADA05 ,in september was hij twee jaar oud dus garantie verlopen. 'k Heb hem juist open gehad maar enkel een accu, geheugenchip,processor , een lange chip bovenaan tegen het scherm aan. Mijn kennis is heel beperkt!! Vriendelijke groeten. Correos.
  10. Beste, Bedankt voor de snelle reactie. 'k zou de SSD willen uitbouwen met alle data erop gezien er bestanden opstaan die nodig zijn voor mijn administratie(persoonlijke). Om te zien welke het is moet 'k de laptop nog openmaken en zo verder de behuizing bestellen. De vraag is of de SSD met data mogelijk om te bouwen is?? Nogmaals bedankt. Vriendelijke groeten. Correos.
  11. Hallo allemaal, Een vraagje : 'k zou mijn ssd schijf uit mijn laptop willen halen en als externe gebruiken.Is dit mogelijk en hoe ?? Bedankt op voorhand. Vriendelijke groeten. Correos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.