Ga naar inhoud

jmn

Lid
  • Items

    234
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    jmn ontving reputatiepunten van Passer in mail wel verzenden/ontvangen, maar niet zichtbaar   
    Het is opgelost ondertussen.
    Het bleek een instelling bij de Ongewenste Email te zijn. Deze stond zo strak afgesteld, dat allen mails van een veilige afzender binnen kwamen (dat bleek er één te zijn...) en de rest was dus 'onveilig', en het vinkje stond aan dat deze mails definitief verwijderd moesten worden.
     
    ...weer wat geleerd!
     
    Groet,
    Johan
  2. Vind ik leuk
    jmn ontving reputatiepunten van Asus in trage opstart nieuwe installatie W10 Education   
    Hallo,
     
    Hoe kan ik achterhalen wat mijn pc doet in de 60 a 75 zwart scherm ná het eerste windows-logo en voor het aanmeldscherm?
    Welke logbestanden kunnen daar uitsluitsel over geven?
    Heb een nieuwe installatie W10 Education uitgevoerd op een gebruikte harde schijf. Daarna ging het een dag goed, en vervolgens kwam hij niet meer uit dat zwarte scherm en leek daarin te blijven hangen. Opstartherstel gaf aan dat er iets niet goed was met opstarten of juist afsluiten, maar kon dat niet oplossen.
    Na veel gedoe heb ik Windows weer compleet vernieuwd. Staat nu weer overeind. Maar dus nog steeds die lange stilte bij het opstarten.
     
    HDD heb ik met HDTune getest, gaf geen error gebieden en ook Crystaldiskinfo gaf 'GOOD' aan. Dus dat lijkt het niet te zijn.
    Spy/Malware lijkt me uitgesluiten omdat het een nieuwe/schone installatie is.
     
    Gr.
    Johan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.