Ga naar inhoud

Skoebidoe

Lid
 • Aantal items

  106
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Skoebidoe

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 25-07-1972
 1. Ik probeer een online video in te sluiten in mijn PP 2016. Van zodra ik echter op de knop 'online video' klik, krijg ik het bericht 'er zijn enkele tijdelijke problemen opgetreden op de server' Tijdelijk is bij MS blijkbaar een nogal rekbaar begrip want het is al een ganse week dat ik dit bericht krijg Offline kan ik wel video invoegen. Ik heb een goed werkende internetverbinding. Ik werk met Windows 10 als besturingssysteem. In bijlage een schermafdruk van het bericht.
 2. Clarkie, zover was ik al. Dit is echter alleen bij de opstart. Als ik daarna een nieuw tabblad open wil ik "google.be" hebben en niet de app store of andere rommel. Wat jij aangeeft, is enkel geldig voor het opstarten.
 3. Ik gebruik sinds kort Google Chrome. Ik werk graag met tabbladen. Ik zou willen dat als ik een nieuw tabblad open; dat ik dan op "google.be" terecht kom. Kan ik dit ergens instellen of definiëren?
 4. Beste, Probeer anders eens Xubuntu. Is licht en razendsnel. Verschilt niet zoveel van Ubuntu. Hier kan je Xubuntu downloaden. Is een heel erg goede website! Er is ook nog een heel erg goed Ubuntu-forum: dit vind je hier Een andere mogelijkheid is dat je niet de juiste driver hebt voor je grafische kaart.
 5. Het gaat inderdaad over dit kabeltje. Het groene lampje achteraan op de PC brandt inderdaad. Ik heb uw raad opgevolgd maar had in eerste instantie schrik dat ik dan geen verbinding meer zou kunnen maken met de laptop. Het lukt echter! Ik wist niet dat het zo simpel was .
 6. Ik heb de volgende situatie: Ik heb een desktop PC en een laptop. Voor de laptop maak ik gebruik van een draadloos netwerk. Onlangs heb ik echter Telenet digitale televisie aangeschaft. Ik was verplicht om met power adapters te werken (heb geen UTP-kabel in huis). Voor mijn internetverbinding heb ik het volgende gedaan: Power adapter ingeplugd aan het stopcontact waar mijn desktop PC staat. Tussen de Power adapter en mijn PC zit mijn router. Vanaf de router vertrekt er een kabeltje naar mijn PC. Als ik op mijn desktop PC verbinding maak met internet, doet hij dat steeds via de draa
 7. Heel mooie linux-distro! Compleet en toch licht! Is eigenlijk Xubuntu 12.04 maar iets meer "aangekleed" Is een LTS-versie! Je kan het downloaden vanop deze pagina. Ik heb het op een USB-staaf gedownload met het programma unetbootin. Daarna vanop USB staaf geïnstalleerd in dualboot met Win 7.
 8. Clarkie, ik heb deze instellingen reeds zo staan maar toch blijft die vervelende vraag gesteld worden.
 9. Ik heb uitgevoerd wat er stond. Het gaat over deze website: Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be
 10. Ik heb ondertussen de laatste versie van Java geïnstalleerd maar het probleem blijft zich voordoen. Heb wel dit gevonden: [font=Arial]Als u niet wilt dat Google Chrome uw toestemming vraagt voor het uitvoeren van minder vaak gebruikte plug-ins, kunt u de volgende opdrachtregelparameter gebruiken: [/font][font=Courier New]--always-authorize-plugins[/font][font=Arial]. U vindt instructies voor het toevoegen van een opdrachtregelparameter op de site van [/font][url="http://www.chromium.org/developers/how-tos/run-chromium-with-flags"]Chromium[/url][font=Arial] (in het Engels)[/font][img=https
 11. Ik gebruik Google Chrome. Op bepaalde pagina's krijg ik telkens de mededeling: "De plugin Java is vereist voor het weergeven van enkele elementen op deze pagina Ik heb dan op de website van Java.com gecontroleerd of ik Java had en blijkbaar was dit niet het geval. In mijn configuratiescherm zie ik het Java-icoon echter wel staan. Als ik er echter op klik, krijg ik de melding dat de toepassing niet gevonden wordt. Heb dan met Revo Uninstaller de versie verwijderd en een nieuwe installatie (jre-6u32- Windows i586) gedaan. Echter met hetzelfde resultaat. Heb ook al de offline versie proberen
 12. Een collega van mij heeft net hetzelfde voor met haar hotmail. Blijkbaar is die gehackt. Ik kreeg via "haar" mailadres een rare engelstalige mail. Zag onmiddellijk dat het niet klopte. De dame in kwestie heeft een andere hotmail aangemaakt maar die werd blijkbaar ook onmiddellijk gehackt. Ze kan zelfs niet meer inloggen. Ik heb haar de raad gegeven om haar AVG free up tot date te houden en eens te laten scannen Verder heb ik haar de raad gegeven om malwarebytes antimalware en antispyware te installeren en te laten scannen. Verder ook nog Ccleaner laten installeren. Ik weet niet of ik er
 13. Ben nu al enkele dagen opnieuw intensief aan het werken met de PC en het geflikker is achterwege gebleven dankzij het gebruik van de muismat. De optische muis had blijkbaar problemen met de structuur van mijn bureau. Opgelost dus!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...