Ga naar inhoud

Vortex

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vortex

  1. Hmm mja, nu je het zegt. Ik weet dat je het met Linux kan mounten. Windows vs windows weet ik niet. Dan is idd de beste optie wel die van Yannick en het virtueel gaan doen denk ik.
  2. Is juist Yannick, maar dan heb je weer VMWare nodig...hmm, I wonder how much that costs, lol.
  3. Je moet, zoals Stegisoft zegt, het IP adres van je default gateway (in jouw geval 192.168.1.1) ingeven in je browser om het configuratieblad van je router te zien. Dit staat los van wat ik je een aantal posts terug vroeg om DNS te testen . Daar vind je wel ergens bij veiligheid of security ofzo "MAC address filtering". Vind je dat? ---------- Post toegevoegd om 16:16 ---------- Vorige post was om 16:15 ---------- Poort 445 wordt gebruikt voor Windows filesharing. Mss staat die service niet aan, maar laat ons beginnen met internet in orde te krijgen.
  4. Kan je proberen om op te starten in veilige modus?
  5. Normaalgezien is er geen communicatie tussen 2 gescheiden boot partities.
  6. Heb je dit probleem bij gelijk welke opmaak? Vet, cursief, lettertype veranderen, enz. Of alleen bij opmaak waaraan een sneltoets is gekoppeld (ctrl-b, ctrl-i, enz.)?
  7. 1) Klik rechts op je bureaublad, kies "Personalize" of "aan uw voorkeur aanpassen" of dergelijk (onder gadgets). 2) Klik onderaan op "Window color" 3) Klik opnieuw onderaan op "advanced appearance settings" ("geavanceerde eigenschappen voor weergave") 4) Hier kan je voor elk onderdeel een bepaald lettertype instellen...! Ik geloof dat voor windows xp de default font "Tahoma" is.
  8. Good thinking kweezie wabbit. En kan je dan consequent de anderen ping in cmd? En omgekeerd?
  9. Op deze site vind je alles uitgelegd over dual-boot van naaldje tot draadje. Het is geen common sense om op zulkse manier software te verkrijgen / gebruiken, baat! Op een dag zul je het je beklagen als je een of ander virus of trojan binnenhaalt die de rest van je systeem ook naar de vaantjes helpt. Trouwens, "minder legale software" bestaat niet, software is ofwel legaal (lees: betaald), ofwel niet...
  10. Hoe staan je BIOS instellingen voor de boot order? Zit er mss een USB stick in of een niet-systeem cd in de lader? Je zegt ook dat de harde schijf in een andere laptop wel werkt, heb je de schijf terug goed aangesloten in je laptop? Zijn er nergens connectors die niet volledig ingeplugd zijn?
  11. Volgens mij vind je hier software voor de webcam bij je notebook. Mss als je deze geïnstalleerd hebt dat de pc dan wel je webcam herkent...? Laat even weten of het werkt! ---------- Post toegevoegd om 15:13 ---------- Vorige post was om 15:03 ---------- Je kan hier proberen om de driver voor de webcam te downloaden. ---------- Post toegevoegd om 15:18 ---------- Vorige post was om 15:13 ---------- En als dat ook niet lukt, dan kan je nog dit proberen...
  12. Gaat het eigenlijk over een desktop of laptop?
  13. Probeer ook eens op te starten van een boot cd (best Linux).
  14. Is er misschien een functie in het beheerprogramma van de printer in de aard van "printkoppen schoonmaken" of "clean print nozzles"? Dit kan helpen. Anders even cartridges uitnemen en voorzichtig met een doekje de printkoppen schoonvegen, er hangt misschien wat verdroogde inkt aan; zelfde doen met de aansluiting in de printer zelf, daar waar de cartridge contact maakt met de printer.
  15. Klinkt als een slecht contact in je connector (jack) voor audio out. Waarschijnlijk krijg je af en toe wel goed geluid als je de connector wat ronddraait of manipuleert in de aansluiting?
  16. Probeer dit eens: 1) Klik "options" rechtsboven in je hotmail account 2) Daarna "message replies" 3) De derde optie is normaal diegene die je nodig hebt: de eerste keuzeoptie is normaal je hotmail adres en anders definieer je het in het vakje eronder... ---------- Post toegevoegd om 21:26 ---------- Vorige post was om 21:22 ---------- Update: 1) Opties rechtsboven in je hotmail account 2) Meer opties 3) Antwoordadres 4) Eerste keuzeoptie is normaal je hotmail adres, in het tweede vakje kan je iets anders definiëren....
  17. Het bestand staat toch niet in read-only? Lijkt mij onwaarschijnlijk, want dan zou je het nog altijd kunnen deleten.... Lukt het renamen in DOS niet?
  18. Ok, dit dan even proberen mss: Start >> run >> cmd Ga naar de directory waar het bestand staat en probeer dan dit: "ren originelenaamvanhetbestanddatjewilverwijderen.extensie nieuwekortenaam.extensie" daarna "delete nieuwekortenaam.extensie"
  19. Indien dit nog niet werkt kan je nog proberen het programma in comptabiliteitsmodus uit te voeren: Klik rechts op de shortcut van GTA IV Kies "eigenschappen" Klik op het tabblad "comptabiliteit" Kies een compatibel operating system, in dit geval Vista of of Xp
  20. Het heeft te maken met "reparse points". Dat zijn een soort "snelkoppelingen" eigen aan het operating system. De exacte details ken ik er ook niet van, maar het komt erop neer dat sommige programma's data wegschrijven naar een andere locatie dan eigenlijk is aangegeven en daar heeft de backup het moeilijk mee. Op de site van Microsoft vind je er hier iets meer informatie over.
  21. Welk afzenderadres staat er vermeld als je een mailtje verstuurt naar iemand? Wat als je een mailtje naar jezelf stuurt en daarop antwoordt? Krijg je dit dan aan?
  22. Wat heel vreemd is, is dat je een IP adres krijgt van de DHCP server, maar geen DNS server adres. Wat staat er vermeld bij "Start >> Configuratiescherm >> Netwerkverbindingen" en dan je lokale LAN adapter? Of je WLAN adapter? En wat geeft volgende opdracht in command (Start >> run >> cmd): tracert 209.85.229.136 Als je niet verder dan 1 hop geraakt, wil dit zeggen dat er een probleem is met je verbinding tav Belgacom: rekening niet betaald of probleem met de verbinding van de local loop (je thuisaansluiting) tot je provider. Kun je het resultaat van de "tracert" even posten?
  23. Als je in dos "ipconfig /all" tikt, zou je normaal output moeten krijgen. Kun je even een screenshot posten van het resultaat? Lijkt me erg vreemd dat hij je het antwoord uit post #5 geeft...
  24. Vanuit de dos prompt uitgevoerd als administrator proberen verwijderen? (Start >> Bureauaccessoires >> Opdrachtprompt (rechts klikken) >> Uitvoeren als administrator, dan naar de directory gaan waar het bestand staat en "delete bestand.extensie")
  25. Laatste drivers van videocard downloaden? Virusscan checken of die niet zo ingesteld staat dat ie alles scant wat in en uitgaat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.