Ga naar inhoud

bucky

Lid
  • Items

    742
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bucky

  1. 23 uren geleden, MarliesD zei:

    Howja meer bepaald een extra blad waar ik mijn andere algemene medicatie kan op invullen wat in de grote doos zit. En daar heb ik geen start en einddatum bij. Maar wel zou ik dan regelmatig invullen op dat bestand als ik  een uithaal op welke datum, waarom en hoeveel. Dan heb ik ergens wel een idee. Hoeveel ik er van in huis moet hebben.

    Als ik je goed begrijp wil je zeggen dat je een grote doos hebt waar je regelmatig een hoeveelheid uithaalt om een andere doos aan te vullen?

     

    22 uren geleden, MarliesD zei:

    Het probleem is dat de meeste dozen al begonnen zijn dus dat dit nu zal verschillen met hoeveel er normaal in een doos zitten. En dat ik niet meer weet wanneer ik met welke medicatie gestart ben.

    Tel hoeveel er nog in de doos met Trzazodone zit, zet deze hoeveelheid in kolom D , en zet in kolom E de datum. In kolom L verschijnt nu de datum dat de doos leeg is.

     

    Wil je anders eens uitleggen hoe je medicijn gebruik in zijn werk gaat, want het is mij niet helemaal duidelijk.

    Als je het niet aan de grote klok wilt hangen doe je het maar in een PB-je

     

    bucky

  2. Als ik jou was, zou ik een moderator vragen om de topic naam en je naam om te wisselen.

    Nu heeft je topic de naam Dhr. en naam is: omgedraaide kolommen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.