Ga naar inhoud

Joit2be

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Joit2be

  1. Lees dit even en gebruik regcure, dit pakketje zou het probleem moeten oplossen, laat even weten of dit gelukt is. jaf dll's ben ik nog niet zo vaak tegen gekomen, misschien is het wel van het programma JAF (mobile phone applicatie) en is deze niet goed gedeïnstalleerd, probeer deze met ccleaner even te deïnstalleren
  2. Volgens mij komen die afbeeldingen uit VISIO, een teken en plan pakket van microsoft
  3. Indien je vista als besturingssysteem hebt bekijk dan dit even
  4. De vga of dvi kabel al eens vervangen of getest op een andere pc - scherm? Vooral vga kabels begeven het na een tijdje... (zeker als ze vaak geplooid worden)
  5. Controleer even of je hdmi aansluiting op tv niet naast een audio jack ingang zit, op onze tv zitten 4 hdmi aansluitingen en 1 ervan is hdmi beeld, en geluid audio jack. Had dit ook voor, toen ik die bewuste hdmi gebruikte (soms wel soms geen geluid) Doe ook een update van de drivers van je grafische kaart... Mocht het problemen blijven geven en je hebt een hdmi+audio jack, gebruik deze dan.
  6. Heb je dit probleem ook als je de takenlijst volledig opent (in het middenvenster) als je op takenlijst klikt? Dit kan een sorterings of filter probleem van de Takenlijstbalk zijn, dus probeer deze even aan te passen... (rechtsklikken op gerangschikt op, kies aangepast en controlleer groeperen op, sorteren en filter)
  7. Nee, hij bedoelt waarschijnlijk de portforwarding in je router. Indien je een dbase gestuurde site gebruikt ben het best volgende poorten naar je webserver(ipadres) te forwarden: 8080 80 443 (https) Indien je een degelijke webserver wilt: bitnami.org
  8. Nog een extra tip: mozbackup kan je downloaden voor een complete backup van firefox (ook extensies) en xmarks is een handige extensie om je favorieten op iedere pc in firefox (of chrome/IE/Safari) bij de hand te hebben.
  9. Er staat geen firewall aan die problemen heeft met je VPN? UTP kabel, heb je de netwerk kabel al eens vervangen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.