Ga naar inhoud

vaes

Lid
  • Items

    237
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    vaes ontving reputatiepunten van porrelaar in documenten als bijlage versturen met webmail   
    Ik beloof van in het vervolg wat voorzichtiger te zijn...
     
    Hiermee mag deze rubriek afgesloten worden
     
    Vaes
  2. Vind ik leuk
    vaes ontving reputatiepunten van porrelaar in overblijvende logos van bezochte websites   
    Hallo Passer ! dank voor de reactie.  Bij rechts klikken verschijnt geen "verwijderen".  Wegslepen marcheert wel, maar bij veertig logos is het een beetje omslachtig.  De zoekmachine "startpage" ken ik niet .  Interessanter dan duckduckgo ??
     
    Dan kom ik bij Porrelaar die ik ook dank voor zijn uitgebreide commentaar.  Door jou heb ik begrepen dat mijn fout was van zonder afsluiten van de ene website naar de andere te surfen. Zal ik dus niet meer doen ! Eén troost voor mij is dat je iemand gevonden hebt met 200 openstaande sites....., tegenover mijn 40.
     
    Na wat zoeken heb ik vastgesteld dat ik ook jouw keuze heb aangestipt, nl. "een specifieke pagina of reeks openen" (daar heb ik dan 4 sites als startpagina opgegeven die dan ook telkens openen, naast de 40 andere...   En om van die 40 af te geraken heb ik je suggestie met succes gevolgd : rechts klikken op een van de sites en dan "andere tabbladen sluiten".  Zaak opgelost !!   
     
    In dit forum ben ik al telkens prima geholpen !
     
    Vaes
  3. Vind ik leuk
    vaes ontving reputatiepunten van porrelaar in rechter muisknop   
    Dank voor de uitvoerige uitleg en het geduld. Ik zet mij aan het werk !  De tip om 2 schermen tegelijk te openen is graag meegenomen.  Vaes, leerling-computerfreak.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.