Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Fredman

Lid
 • Aantal items

  226
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Fredman

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb het opgelost gekregen door de printer de koppelen aan het netwerk via WPS. Enkel een klein nadeel dat na het inschakelen van de printer het soms een minuut of 5 duurt vooraleer de printer in het netwerk gevonden wordt. Een beetje vreemd dus dat onder Windows 7 ik zo de printer kon koppelen aan de pc via de WIFI en dus ook onmiddellijk kon afdrukken nadat de printer aan stond, dat gaat nu dus iets minder vlot met Windows 10. Maar het probleem is opgelost, dus er kan een slotje op.
 2. Het probleem is opgelost. Ik wist niet precies met wat voor driver hij problemen had, maar hij wou de driver installeren vanaf locatie: C:\Program Files (x86)\Cyanide\Pro Cycling Manager - Seizoen 2010\PCM-Protection.exe Heb dat bestand dan eens manueel uitgevoerd en dan opent zich een venster met volgende opties: Check driver status --> hij geeft de melding dat de driver correct is geïnstalleerd Download from Internet and install driver update -->melding dat de laatste driver op de computer is geïnstalleerd Install driver --> dan zegt hij "driver is installed succesfully" Remove driver De driver lijkt dus in orde, maar het probleem was dus dat wanneer ik de patch installeer die Unhandled Exception foutmelding komt. Als ik voor het installeren bovenstaand bestand uitvoer en klik op Remove driver en vervolgens op Install driver. Dan krijg ik de foutmelding niet en verloopt alles verder naar wens. Probleem opgelost dus, hier kan een slotje op.
 3. Ik ben enkele maanden geleden overgegaan van Windows 7 naar Windows 10. Nu wou ik enkele dagen geleden een spel installeren dat voordien op Windows 7 gewoon werkte. Het installeren verliep goed, maar bij het willen installeren van de bijhorende patch kreeg ik helemaal op het einde de melding: Unhandled Exception in the Helper Application. De patch wordt dan wel voltooid, maar bij het starten van het spel kreeg ik telkens de melding: To run the application, you need to install driver on your computer. Wanneer ik "ok" klik kom ik terug uit bij de melding Unhandled Exception in the Helper Application (fatal error 5.70.016.002, 21.09.10) Ik heb het spel al eens gedeïnstalleerd en terug geïnstalleerd zonder de patch en dan werkt het spel gewoon (het spel is erg buggy zonder de patch). De patch heb ik jaren geleden gedownload en staat sindsdien gewoon op de harde schijf van mijn pc. De dingen die ik al zelf geprobeerd heb na wat googglen: - gezocht naar een recentere versie van de patch maar niet gevonden - junk files en register opgeschoond - via msconfig --> services --> de niet microsoft services uitgeschakeld - gecontrolleerd op nieuwe drivers voor Videokaart en cd-rom station - Windows update nog eens uitgevoerd - zowel het spel zelf als de patch uitgevoerd als administrator, en de compatibiliteit gezet op Windows 7 Geen succes tot dusver. Kan iemand me helpen of me misschien al eens zeggen wat de foutmelding veroorzaakt?
 4. Sluit maar, ik heb geen vragen meer
 5. Ik heb hem terug gezet naar fabriekswaarden, maar bij het instellen voor het netwerk gaat telkens het oranje waarschuwingslampje op mijn printer branden. Is er iets mis met het netwerk? ik gebruik wel van die Wifi-boosters in huis...
 6. Hallo, Ik ben onlangs overgeschakeld van Windows 7 naar Windows 10. Bij het installeren van de driver van de printer, kreeg ik de melding dat hij de printer niet vond in het netwerk. De verbinding tussen printer en PC is altijd via Wifi gegaan. Enige tijd na installatie van de driver bleek hij plots soms toch te printer te vinden en kon ik ook wat afdrukken., maar even later was de printer weer uit het netwerk verdwenen. Ik heb de driver ook eens gedeïnstalleerd en toen vond hij plots de printer in het netwerk. Ik heb toen geprobeerd iets af te drukken en toen installeerde Windows zelf een driver en ging het afdrukken gewoon. Enkele uren later was de printer opnieuw verdwenen uit het netwerk. Kan iemand me helpen om er voor te zorgen dat de printer altijd gevonden wordt (of toch op zijn minst op het moment dat ik wat wil afdrukken)?
 7. Als je vaak genoeg volledig formatteerd, gaat dat verrassend vlot. Ik had er geen idee van dat dit allemaal op ene gemakkelijkere en snellere manier kon, omdat ik mijn manier eigenlijk niet zo moeilijk of tijdrovend vond
 8. Als ik deze optie kies in systeemherstel, wat voor invloed heeft dat op de drivers? Worden die mee gewist? Want in dat geval moet ik ze vooraf mss al downloaden.
 9. Ja, dank je wel! Elk half jaar formatteer ik de C:-schijf en zet ik windows er terug op. Zo gaat er regelmatig alle rotzooi af. Ik gebruikte daarvoor altijd de Windows-cd, maar van Windows 10 heb ik geen cd. Daarmee de vraag.
 10. En wat als ik de pc achteraf zou willen formatteren. Kan ik dat dan best doen met mijn Windows 7-cd en dan terug dat upgrade-bestand?
 11. http://speccy.piriform.com/results/NNzuWhzInuFhEuw5EjYmynR
 12. Omdat de updates voor Windows 7 gaan stoppen, wil ik graag overgaan op Windows 10. Hoe kan ik dat het beste doen? En als ik Windows 10 heb, hoe kan ik dan het beste mijn pc formatteren en Windows er terug opzetten (nu doe ik dat met behulp van mijn Windows 7 cd). Ik heb al verschillende mogelijkheden hier gelezen, maar wat is het beste?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.