Ga naar inhoud

Fredman

Lid
 • Aantal items

  226
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Fredman

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb het opgelost gekregen door de printer de koppelen aan het netwerk via WPS. Enkel een klein nadeel dat na het inschakelen van de printer het soms een minuut of 5 duurt vooraleer de printer in het netwerk gevonden wordt. Een beetje vreemd dus dat onder Windows 7 ik zo de printer kon koppelen aan de pc via de WIFI en dus ook onmiddellijk kon afdrukken nadat de printer aan stond, dat gaat nu dus iets minder vlot met Windows 10. Maar het probleem is opgelost, dus er kan een slotje op.
 2. Het probleem is opgelost. Ik wist niet precies met wat voor driver hij problemen had, maar hij wou de driver installeren vanaf locatie: C:\Program Files (x86)\Cyanide\Pro Cycling Manager - Seizoen 2010\PCM-Protection.exe Heb dat bestand dan eens manueel uitgevoerd en dan opent zich een venster met volgende opties: Check driver status --> hij geeft de melding dat de driver correct is geïnstalleerd Download from Internet and install driver update -->melding dat de laatste driver op de computer is geïnstalleerd Install driver --> dan zegt hij "
 3. Ik ben enkele maanden geleden overgegaan van Windows 7 naar Windows 10. Nu wou ik enkele dagen geleden een spel installeren dat voordien op Windows 7 gewoon werkte. Het installeren verliep goed, maar bij het willen installeren van de bijhorende patch kreeg ik helemaal op het einde de melding: Unhandled Exception in the Helper Application. De patch wordt dan wel voltooid, maar bij het starten van het spel kreeg ik telkens de melding: To run the application, you need to install driver on your computer. Wanneer ik "ok" klik kom ik terug uit bij de melding Unhandled Exception in the He
 4. Sluit maar, ik heb geen vragen meer
 5. Ik heb hem terug gezet naar fabriekswaarden, maar bij het instellen voor het netwerk gaat telkens het oranje waarschuwingslampje op mijn printer branden. Is er iets mis met het netwerk? ik gebruik wel van die Wifi-boosters in huis...
 6. Hallo, Ik ben onlangs overgeschakeld van Windows 7 naar Windows 10. Bij het installeren van de driver van de printer, kreeg ik de melding dat hij de printer niet vond in het netwerk. De verbinding tussen printer en PC is altijd via Wifi gegaan. Enige tijd na installatie van de driver bleek hij plots soms toch te printer te vinden en kon ik ook wat afdrukken., maar even later was de printer weer uit het netwerk verdwenen. Ik heb de driver ook eens gedeïnstalleerd en toen vond hij plots de printer in het netwerk. Ik heb toen geprobeerd iets af te drukken en toen installee
 7. Als je vaak genoeg volledig formatteerd, gaat dat verrassend vlot. Ik had er geen idee van dat dit allemaal op ene gemakkelijkere en snellere manier kon, omdat ik mijn manier eigenlijk niet zo moeilijk of tijdrovend vond
 8. Als ik deze optie kies in systeemherstel, wat voor invloed heeft dat op de drivers? Worden die mee gewist? Want in dat geval moet ik ze vooraf mss al downloaden.
 9. Ja, dank je wel! Elk half jaar formatteer ik de C:-schijf en zet ik windows er terug op. Zo gaat er regelmatig alle rotzooi af. Ik gebruikte daarvoor altijd de Windows-cd, maar van Windows 10 heb ik geen cd. Daarmee de vraag.
 10. En wat als ik de pc achteraf zou willen formatteren. Kan ik dat dan best doen met mijn Windows 7-cd en dan terug dat upgrade-bestand?
 11. http://speccy.piriform.com/results/NNzuWhzInuFhEuw5EjYmynR
 12. Omdat de updates voor Windows 7 gaan stoppen, wil ik graag overgaan op Windows 10. Hoe kan ik dat het beste doen? En als ik Windows 10 heb, hoe kan ik dan het beste mijn pc formatteren en Windows er terug opzetten (nu doe ik dat met behulp van mijn Windows 7 cd). Ik heb al verschillende mogelijkheden hier gelezen, maar wat is het beste?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...