Ga naar inhoud

Tijdelijke verbreking van internetverbinding


dmhs
 Delen

Aanbevolen berichten

Hey,

Ik heb een nogal vervelend probleem en ik weet niet hoe ik het kan oplossen want het lijkt me pure willekeur.Soms lijkt het alsof mijn internetverbinding tijdelijk wordt verbroken. Meestal gaat het dan als volgt:

Ik ben al een tijdje aan het surfen en opeens stopt een pagina halverwege te laden (foto's worden vb voor de helft weergegeven, andere helemaal niet.), dit is vaak het geval bij bv Facebook. Het kan ook zijn dat ik bv op een zoekresultaat van google klik en de pagina helemaal niet opent. In de statusbalk zie je dan dat je verbinding met de site probeert te maken maar na een tijdje krijg ik de pop-up met de "mogelijk geen verbinding...adres juist ingevoerd?...proxy instellingen..." melding. En dan wilt hij geen enkele site meer openen.

Maar alles wijst erop dat er wel nog verbinding is. Alle lampjes op de modem branden en ik blijf gewoon aangemeld op MSN. Als ik nog niet ben aangemeld op het moment dat het internet 'uitvalt' geraak ik ook op MSN niet meer online en krijg ik hier de foutcode '80072ee7' en de meldingen dat 'DNS geen IP adressen kan lossen' en 'kan geen verbinding maken met service. Oorzaak mogelijk verkeerde proxy of firewall instellingen.

De proxy & firewallinstellingen zijn normaal in orde, hier heb ik al eens naar gegoogled. Maar ik heb geen idee hoe ik het probleem kan verhelpen. Als ik 5-10 minuten wacht zonder iets te doen werkt het internet trouwens weer normaal...voor een tijdje.

Ik zoek al een tijdje naar een oplossing. Hulp is zeer welkom.

Greetz,

Dennis

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...