Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  35.829
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kweezie wabbit

 1. Is het probleem opgelost en heb je verder geen vragen meer, geef dan een seintje zodat we het onderwerp kunnen afsluiten.
 2. Ik kan de ledenlijst opvragen en sorteren in elke voorzien optie en dit zonder aan te melden. Geef gewoon een spatie in het zoekvak en gebruik dan de optie rechts klik - meer opties - leden. Je krijgt de ledenlijst en je kan de sorteeropties allemaal gebruiken.
 3. Probleem is dus opgelost. Mogen we het topic sluiten of wil je nog iets toevoegen?
 4. kweezie wabbit

  Hyperlinks

  Mag het topic opnieuw gesloten worden of wil er nog iemand wat toevoegen?
 5. Dan ben ik wat voorbarig geweest met mijn conclusie. Sorry daarvoor. Je kan de externe schijf nog scannen met AVG. Hou de windows knop ingedrukt en druk dan op de letter e Klik nu met rechts op de F schijf en kijk of je iets ziet in de aard van scannen met AVG of scannen op virussen. Klik, op die optie om de scan te starten.
 6. Dan vrees ik dat we ze niet meer kunnen redden. Jammer maar helaas.
 7. Vermoedelijk is de externe schijf inderdaad nog vervuild en heeft AVG deze bestanden of mappen in quarantaine geplaatst omdat ze besmet waren of zijn. Zijn er bestanden of mappen op de externe schijf waar je nog wel bij kan? Probeer dan bij die bestanden of er een "vorige versie" van is maar je moet deze niet terugzetten.
 8. Welk mailprogramma gebruik je? Misschien eens kijken bij de instellingen van de inkomende mail.
 9. kweezie wabbit

  Hyperlinks

  Topic heropend op vraag van bakerman om bijkomende info te plaatsen.
 10. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Reset system settings Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoef je echter niet te plaatsen. Dan gaan we proberen om je data terug te halen. Klik met rechts op de bestanden of mappen die je niet meer kan openen. Kies dan helemaal onderaan voor eigenschappen. Ga dan naar de tab vorige versies. Kies (selecteer) dan een versie van voor de besmetting (moet ongeveer rond 20 juli zijn) Klik op de knop terugzetten. Sluit de eigenschappen en kijk of je nu weer in de mappen of aan de bestanden kan.
 11. kweezie wabbit

  Hyperlinks

  Bijlagen verwijderd en topic gesloten. Succes nog.
 12. Controleeer eens of zijn account voorkomt op have i been pwned
 13. Je kan altijd een andere virusscanner installeren maar dan moet je eerst de huidige verwijderen. Om AVG tee verwijderen kan je de AVG Remover gebruiken. Een goede en gratis virusscanner is Kaspersky Free. Ik ben zelf ook overgestapt van AVG naar Kaspersky omdat AVG te opdringerig werd met overbodige extra's.
 14. Dat zijn waarschijnlijk dezelfde 2 bestanden van voorheen. Omdat ze in de map zetup stonden, is het heel waarschijnlijk dat ze bij de (her)installatie van AVG weer op je pc terechtkomen. Om er vanaf te komen denk ik dat je een andere virusscanner moet nemen. Of je kan de tip van passer proberen. Na de installatie van AVG zijn die bestanden toch niet meer nodig.
 15. Mooi zo. Dan kunnen we hier afsluiten. Succes nog en tot een volgende keer.
 16. Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 17. Niets meer gevonden. Je pc is clean. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoef je echter niet te plaatsen. Daarna kan je eventueel nog een registeropruiming doen met CCleaner en dan zijn we helemaal klaar.
 18. Mooi zo. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 19. Dat mag je doen en ik ben benieuwd naar het resultaat.
 20. Ga je de geheugentest nog doen of mogen we hier afsluiten?
 21. Dat kan je ook proberen. Laat maar weten of het gelukt is.
 22. De logjes zien er nog redelijk proper uit. Enkele "schoonheidsfoutjes" maar geen besmettingen. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt en plaats het bestand op je bureaublad. fixlist.txt fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.