Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  36.385
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kweezie wabbit

 1. Dat betekent dat er geen processen lopen voor WMI provider host. Op dat ogenblik is de pc waarschijnlijk ook niet abnormaal traag. Herhaal bovenstaande op een ogenblik dat de pc traag is of dat de WMI provider host weer veel cpu verbruikt.
 2. Probeer het eens op deze manier. Ga naar start en typ powershell.exe in het zoekvak maar druk nog niet op enter. Klik met rechts op het gevonden resultaat en kies dan voor uitvoeren als administrator.
 3. In dat RAR bestand zit een iso bestand: Elex DVD 1983-1993.iso Wat de afbeelding toont is het venster van RAR met de inhoud van het ISO bestand. Als je het rar bestand echt uitpakt, en je opent dan het bestand start.pdf is de kans groot dat je daarin kan doorklikken naarde gewenste pdf bestanden.
 4. Dat is te proberen maar je kan ook gebruik maken van een virtueel dvd station zoals Virtual Clonedrive. Daarmee kan je het ISO bestand openen (mounten) en dan kan je het gebruiken alsof het op een dvd gebrand was.
 5. Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit topic kunnen afsluiten.
 6. Die optie is er niet voor gewone leden. Als een topic of een vraag mag gesloten worden, zet dit dan in een reactie en een van de moderators zal het dan sluiten.
 7. OK, dan sluiten we af. Succes nog.
 8. Is het probleem opgelost en heb je verder geen vragen meer, geef dan een seintje zodat we het topic kunnen afsluiten.
 9. Dan beschouwen we deze vraag als opgelost en sluiten het topic af. Bij nieuwe vragen, kan je een nieuw topic openen. Succes.
 10. Ik zou het open laten tot het batterijtje vervangen is en je zeker bent dat het probleem verdwenen is.
 11. OK, dan sluiten we hier af. Succes in je zoektocht naar een oplossing.
 12. Vorig jaar vierden we onze verjaardag op 23 mei en toen heeft er niemand een opmerking gemaakt. Met 24 mei kan ik me wel verzoenen. Mischein is het gewoon door een tikfout in de datum dat ik er een dag naast zat.
 13. Weghalen ga ik niet doen maar ik kan het wel afsluiten als je wil.
 14. Bedankt voor het uitzoeken. Dan vieren we onze verjaardag voortaan op 06 juli.
 15. Windows Defender zit standaard in windows 10 en die is ook goed. Met windows 10 heb je dus geen extra virusscanner meer nodig. Je hebt natuurlijk altijd de keuze om een externe virusscanner te gebruiken en dan is Kaspersky geen slechte keuze. Presteert goed en geeft weinig systeembelasting. Panda geeft ook weinig belasting maar scoort iets minder in de tests dan Kaspersky.
 16. Maar het is dan ook al 14 jaar geleden
 17. Tot nu toe weing nuttige respons gehad behalve op https://excelexperts.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=366 Maar de helper daar (haije), is ook hier aktief en dus zal die waarschijnlijk op het andere forum verder willen gaan. Ik zal het topic open laten maar er gaat vermoedelijk nog weing reactie op komen van andere helpers.
 18. We gaan toch niet moeilijk doen over één dag? Vroeger (met de vorige forumsoftware) hadden we ook een rubriek "pers" waarin de artikels stonden die in de pers verschenen. Daar was ook een artikel bij over de oprichting van het forum en daarin werd volgens mij 23 mei als datum van oprichting genoemd. De enige die hierover uitsluitsel kan geven is de oprichter zelf. @karel Was het 23 of 24 mei???
 19. Geen probleem. Beter safe an sorry. Succes nog.
 20. Vandaag wordt het forum jaar. Bij deze gelegenheid wil ik alle medewerkers, ex-medewerkers en leden hartelijk bedanken voor hun inzet om van PC-Helpforum een succes te maken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...