Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  35.352
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kweezie wabbit

 1. kweezie wabbit

  Blijkbaar is er een netwerk probeem.

  OK, dan sluiten we hier af.
 2. kweezie wabbit

  Blijkbaar is er een netwerk probeem.

  Kan je even uitleggen hoe het probleem werd opgelost? Misschien heeft iemand anders er ook nog iets aan.
 3. kweezie wabbit

  Naam ingeven MP3

  Welke tool, app of programma gebruik je om te rippen? Waarschijnlijk hangt het daarvan af of je iets kan instellen wat betreft de naamgeving.
 4. kweezie wabbit

  sorteren van excel

  OK, dan zetten we er een op.
 5. kweezie wabbit

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Kan je het merk en model van die usb hub eens opgeven? Heeft de hub een eigen stroomvoorziening? De hub, heeft die usb 2 of usb 3 poorten? De usb 3 poorten herken je aan de blauwe kleur. De usb stekker waarmee de hub is aangesloten op de pcof laptop, is dat usb 2 of usb 3? De usb poort van de pc of laptop waarop de hub is aangesloten, is dat usb 2 of usb 3? De usb schijven die worden aangesloten, zijn die usb 2 of usb 3? Als je de schijven rechtstreeks op de pc of laptop aansluit, worden ze dan herkend? Het zijn een boel vragen maar de antwoorden kunnen ons wel op weg zetten naar een oplossing.
 6. kweezie wabbit

  Geen afbeeldingen meer...

  Het probleem zat missschien bij de site en niet bij jouw OK,
 7. kweezie wabbit

  Nieuwe accu geeft foutieve informatie

  Is dat om het bios te updaten? Heb je onderstaande procedure uitgevoerd? Wat was het resultaat?
 8. kweezie wabbit

  Hyperlinks mee sturen met word document

  Geen probleem. Dan laten we het nog even open in de hoop dat er nog iemand komt met een andere oplossing.
 9. kweezie wabbit

  Hyperlinks mee sturen met word document

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 10. kweezie wabbit

  Uitvallende en vastlopende ASUS-laptop

  Ik weet niet wat je met deze laptop allemaal hebt gedaan maar ik stel mij toch enkele vragen. Je zegt dat de laptop 4 jaar oud is en dat zal ik niet tegenspreken. Volgens het speccy logje werd er op 16 nov 2018 een (her)installatie gedaan van windows. Installation Date: 16-11-2018 01:58:56 Daarna werd de laptop opgestart op 17 nov 2018 en sindsdien heeft hij altijd aangestaan. (volgens de gegevens in het logje) Current Time: 11-2-2019 16:10:20 Current Uptime: 7.474.633 sec (86 d, 12 h, 17 m, 13 s) Last Boot Time: 17-11-2018 03:53:07 Kan je dit even uitleggen? Verder zie ik dat de processor draait aan 2800 MHz terwijl de standaard snelheid 2000 MHz is. Heb je dit zelf overclockt ? Indien ja, zet dit dan terug op de standaard snelheid. Overclocken kan je systeem onstabiel maken met vastlopen of uitvallen tot gevolg. Ook het geheugen (RAM) geeft rare informatie. Er zou 6 GB Ram aanwezig zijn. 6,00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Maar er wordt slechts 1 module van 2GB herkend. Number Of SPD Modules: 1 Slot #1 Type: DDR3 Size: 2048 MBytes De harde schijf is misschien ook niet meer helemaal in orde. Dat zijn allemaal zaken die moeten nagekeken worden maar we zullen beginnen met wat Stegisoft voorstelt.
 11. kweezie wabbit

  Nieuwe accu geeft foutieve informatie

  Heb je de instructies voor het vervangen van de accu drivers al uitgevoerd? Als daarmee het probleem is opgelost, hoef je niet in het bios te gaan kijken
 12. kweezie wabbit

  clean up ondersteuning gevraagd

  Start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op "Gereedschap". Klik vervolgens op "Opstarten". Selecteer het tabblad Windows. Onderstaande items mag je uitschakelen. ISUSPM Spotify Web Helper AmIcoSinglun64 ArcSoft Connection Service ASUSPRP ATKMEDIA ATKOSD2 IndexSearch OpwareSE4 PaperPort PTD PDF5 Registry Controller PDFHook SSBkgdUpdate PHOTOfunSTUDIO 9.3 PE.lnk Selecteer het item en klik dan achteraan op uitschakelen. Herstart daarna de pc en kijk of het iets heeft opgeleverd.
 13. kweezie wabbit

  machtiging instellen om windows 10 old te verwijderen

  Advanced system care mag je weer verwijderen want verder heb je dat niet nodig en het programma zorgt soms voor problemen.
 14. kweezie wabbit

  clean up ondersteuning gevraagd

  Je hebt dan ook een boel programma's geinstalleerd. Zoals ook Soluto. Daarmee kan je normaal gezien toch de opstarttijd optimaliseren door processen uit te schakelen of uit te stellen bij het opstarten. Hoe je Soluto gebruikt, kan je lezen in dit topic van onze Nederlandse zustersite. Doe ook eens het volgende. Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt) Installeer het (Vink bij de installatie eventueel alle aangeboden extra's uit !!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op "Gereedschap". Klik vervolgens op "Opstarten". Selecteer het tabblad Windows. Klik vervolgens rechtsonder in het programmavenster op "Opslaan als tekstdocument..." Browse naar de door jou gewenste locatie en klik op "Opslaan" Voeg dit tekstbestand als bijlage toe in je volgende bericht.
 15. kweezie wabbit

  Foutmeldingen bij opstart van computer

  @Passer Er is niet echt een vraag. Gilbert ventileert enkel zijn mening over de foutmeldingen bij het opstarten. Ergens heeft hij wel een punt. De foutmeldingen zijn soms zo onduidelijk of algemeen dat je er alle kanten mee uit kan maar er eigenlijks niks wijzer van word. En dan heb ik het niet alleen over de foutmeldingen bij het opstarten maar over de foutmeldingen (bvb bij BSOD) in het algemeen. Jammer genoeg kunnen wij op het forum daat niets aan doen. De oplossing hiervoor moet komen van de software- of hardware producenten maar die zijn niet geneigd om er werk van te maken. Ondertussen blijft het voor de gebruikers zuchten en vloeken en veel googelen om toch een antwoord of oplossing te vinden.
 16. kweezie wabbit

  bericht posten op facebook

  Topic gesloten op vraag van Audass.
 17. kweezie wabbit

  Een nieuwe Windows ergernis

  OK, we horen (lezen) het dan wel als we mogen afsluiten.
 18. kweezie wabbit

  clean up ondersteuning gevraagd

  OK, dan mogen we er van uitgaan dat je systeem vrij is van besmettingen. Hoe is het ondertussen met de snelheid? Al enige verbetering merkbaar?
 19. kweezie wabbit

  Een nieuwe Windows ergernis

  Geen probleem. Hou het even in de gaten en laat maar weten als het topic mag gesloten worden.
 20. kweezie wabbit

  Een nieuwe Windows ergernis

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 21. kweezie wabbit

  waarden uit een bestand overnemen in een ander

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 22. kweezie wabbit

  Axcrypt: geen mogelijkheid om aan te klikken

  Dan kunnen we de vraag afsluiten. Succes nog.
 23. kweezie wabbit

  clean up ondersteuning gevraagd

  Hier werd ook nog een en ander opgeruimd. Je heb Malwarebytes Antimalware al wel maar dat is ook een oude versie. Download MalwareBytes Anti-Malware bij voorkeur naar het bureaublad. Dubbelklik op mb3-setup-consumer-3.7.1.2839-1.0.538-1.0.9172.exe om de installatie van Malwarebytes Anti-Malware te starten. Dit is een proefversie van 14 dagen die (tijdelijk) dezelfde realtime-bescherming biedt als de (betalende) Premiumversie. Na deze periode schakelt deze automatisch over naar de gratis versie, zonder realtime-bescherming. Volg de verdere aanwijzingen tijdens de volledige installatieprocedure. Kies bij de taalinstelling voor "Nederlands". Zie je in het startvenster de mededeling "Updates zijn niet actueel", klik dan op "Controleer op updates". Klik nu op de tab "Scannen". Kies vervolgens voor "Aangepaste scan" en klik op "Stel scan in". Plaats een vinkje bij de optie "Scan naar rootkits". Selecteer in het rechter venster alle aanwezige harde schijven en partities. Klik vervolgens op "Scan Nu" om de aangepaste scan uit te voeren. Wees geduldig want het scannen kan een tijdje duren. Wanneer de scan gereed is en er bedreigingen zijn gedetecteerd, krijg je hier een overzicht van. Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen". Er kan gevraagd worden om de computer terug op te starten. Doe dat dan om het verwijderingsproces te voltooien. Open Malwarebytes opnieuw. Klik nu op de tab "Rapporten". Klik op "Scanrapport". Klik op de knop "Rapport bekijken", daarna op "Exporteer" en kies de optie tekstbestand (*.txt). Geef de naam MB Scanlog als bestandsnaam voor het opslaan van het logbestand en klik op "Opslaan". Sluit de melding "Uw bestand is met succes geëxporteerd" door op OK te klikken en daarna op "Sluiten". Het bestand MB Scanlog.txt is nu op je bureaublad opgeslagen. MalwareBytes' Anti-Malware logbestand plaatsen Voeg het logbestand MB Scanlog.txt (dat je hebt opgeslagen op het bureaublad) als bijlage toe aan het volgende bericht. (Het resultaat van de scan kan je tevens terugvinden in Malwarebytes Anti-Malware bij "Rapporten"). Wil je deze handleiding uitgebreid bekijken, dan kan dit via de PC Helpforum-video op deze locatie.
 24. kweezie wabbit

  clean up ondersteuning gevraagd

  Mooi zo. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.