Ga naar inhoud

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  37.142
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kweezie wabbit

 1. Je hoeft geen nieuw topic aan te maken. Je mag gewoon hier verder gaan, dan hebben we de voorgeschiedenis van het probleem ook bij de hand.
 2. Gans de problematiek werd ook reeds op Seniorennet behandeld. Omdat daar de vraag eerder werd gesteld dan op PCH, sluiten wij het topic hier af. Lees ook de forumregels @WillyV Als je toch wil verder gaan jier op PCH, laat dan het topic op seniorennet afsluiten en stuur mijn een berichtje. Dan zal ik je topic heropenen.
 3. We gaan dit nog niet doen. Zo kan je ons op de hoogte houden van het resultaat van je gesprek met de hulplijn. Succes.
 4. Is het probleem opgelost en heb je verder geen vragen meer, geef dan een seintje zodat we de vraag kunnen afsluiten.
 5. Mooi zo. Is er al beterschap merkbaar? Je kan de processorbelasting bekijken in het taakbeheer. Druk gelijktijdig de toetsen Ctrl-Alt en Delete in en kies nu "Taakbeheer starten". Klik nu op de hoofding van de kolom "processor" tot de processen die cpu verbruiken bovenaan staan. Zo zie je welk proces het meeste van je cpu kracht vraagt. Maak nu van je Taakbeheer een afbeelding en voeg dit toe als bijlage in je volgende bericht zodat wij kunnen zien welk Proces (of Processen) zorgt voor de hoge CPU belasting. Een afbeelding kan je maken met het knipprogramma.
 6. Op het eerste zicht geen besmettingen die de oorzaak van de traagheid zouden zijn. Download fixlist.txt uit de bijlage naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. fixlist.txt
 7. Heel goed. In deze logjes is ook niets meer te zien van het probleem met de F schijf. Waarschijnlijk is dat probleem dus opgelost. Volgens de logjes heeft de externe schijf nog steeds de letter Z. Ik stel voor om enkele dagen af te wachten om te zien of het probleem zich opnieuw voordoet.
 8. Mooi zo. Kijk eens in speccy of je nog iets ziet van McAfee. Maak ook nieuwe logjes met Farbar ter controle.
 9. Daar kom ik dan later op terug. Nu gaan we eerst de malware opruiming doen. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST64.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. fixlist.txt
 10. In de logjes is er sprake van een corrupte bestandstructuur op schijf F. Maar de schijf F is onvindbaar. Heb je buiten de schijf Z nog andere apparaten met opslagmogelijkheden aangesloten? Heb je ooit een schijf F gehad?
 11. Kan je een voorbeeldbestand toevoegen als bijlage? Dat is makkelijker voor de helpers. Om privacy redenen mag je de namen anonimiseren of vervangen door fictieve namen. Hoe je een bijlage toevoegt aan een bericht, kan je lezen in deze handleiding.
 12. Bedankt voor de terugkoppeling. Dan kunnen we het probleem afsluiten. Succes nog.
 13. kweezie wabbit

  VBA Onedrive

  En hier staat ook een syntaxfout in. Er moet op het einde een h bij ==> ThisWorkbook.Path
 14. Beste Cherly Welkom op het forum Ik heb de 2 berichten met relevante informatie samengevoegd en de rest verwijderd. Lees zeker eens deze handleidingen. Hoe vind ik mijn geplaatste berichten terug? Hoe post ik een antwoord? Hoe voeg ik een bijlage toe aan mijn bereicht? Zou je een voorbeeldbestandje kunnen toevoegen? Dat is makkelijker voor onze helpers.
 15. Een voorbeeld zegt meer dan duizend woorden. Kan je een voorbeeldbestandje posten? Dat is makkelijker voor onze helpers.
 16. Speccy bestand is te openen met speccy programma. De laatste update dateert van 12/08, dat lijkt dus in orde te zijn.
 17. Dan zetten we er een op. Succes nog.
 18. Is het probleem opgelost en heb je verder geen vragen meer, geef dan een seintje zodat we het topic kunnen afsluiten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...