Ga naar inhoud

Problemen met Laptop Accu..


Robertwolfy
 Delen

Aanbevolen berichten

Goededag iedereen..

Ik heb een vraagje gaande een Toshiba laptop (Toshiba Satellite L10) die bij mij staat niks te doen, maar ik toch wel weer is aan de gang wil hebben.

Het probleem zal ik hieronder uitleggen. Ik heb een vermoeden dat het iets met de contactjes is maar tot nu toe vertoont hij nog steeds dezelfde problemen die ik hieronder uitleg. Ondertussen zijn al een paar pogingen gemaakt, maar die mochten niet helpen.

De batterij laadt naar 100% als de laptop uitstaat , maar zodra de laptop aangezet is is de batterij binnen 10 a 30 minuten leeg. Ook als hij alleen maar aan staat er niks mee gedaan word verder. Ook als de laptop aangezet word met de adapter eraan, dan geeft windows aan dat de adapter aangesloten is en laad, maar toch loopt de batterij leeg en valt de laptop uit(of gaat in standby). De laptop geeft wel in windows aan dat hij laad, maar dat gebeurd niet.

Naar aanleiding van informatie op het internet en eigen ervaringen had ik de voorzichtige conclusie getrokken dat dit een probleem met de batterij ervan is.

Recent is er is een nieuwe batterij besteld voor de laptop, maar hij vertoond nog alle zelfde problemen. Alleen duurt het langer voor de batterij leeg is als ik de batterij vollaad met laptop uit.

Bij de laptop horen officieel een AC adapter en batterij die hieronder staan.

AC Adapter: PA3396E-1ACA

Batterij: PA3420U-1BRS

In/bij de laptop zitten ook die officiële onderdelen.

Merk: Toshiba Satellite L10-144

Klik hier voor een online pagina met technische details over de laptop

Mijn kennis van laptopsystemen zelf is net niet genoeg om dit probleem op te kunnen lossen.

Alvast bedankt smile.gif,,

Robert

Link naar reactie
Delen op andere sitesIk snap eigenlijk niet wat je wilt zeggen.

Je bedoeld dit:

Je sluit Windows van de Laptop uit en de accu blijft stroom laden.

In dit geval is het normaal.

Als de laptop aan staat, geeft windows aan dat de batterij laad, MAAR de batterij loopt in feite leeg, procenten is alleen maar minder, word niet meer. ALS de laptop uit staat, dan laad de batterij wel.

Probleem is dus dat de laptop niet op netstroom blijft werken, zodra de laptop aan staat loopt de batterij zowiezo leeg

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...