Ga naar inhoud

Hulp!!!


just_me
 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi

Gisteren kreeg ik de melding dat ik enkele windows-updates moest binnenhalen, waaronder internet explorer 8.0. Sinds ik dat allemaal gedaan heb zit ik in de problemen. Onder andere mijn outlook web access om mijn mails van het werk te checken werkt niet meer. Ik kan nog wel inloggen, maar dan krijg ik de melding 'page not found', terwijl ik hier eerder nooit last van had.

Dan is er nog een bijkomend (absoluut minder belangrijk) probleempje. Bij windows live messenger kreeg ik de melding dat ik die ook moest updaten aangezien het anders niet meer zou werken. Dus ik download braaf de nieuwste versie en ik krijg dan steeds foutmelding 81000306 en geraak er dus gewoon niet in.

Iemand een idee wat er juist fout kan gaan? Vooral het webaccess probleem is nogal belangrijk omdat ik echt aan mijn mails moet kunnen. Alvast hartelijk dank aan diegene die hulp kan bieden. Indien er hulp mocht komen, graag een beetje in mensentaal aangezien ik echt een computerleek ben :)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi, 'k heb dit net even geprobeerd en dan krijg ik de melding 'u hebt niet de benodigde bevoegdheden voor deze bewerking'

---------- Post toegevoegd om 12:29 ---------- Vorige post was om 12:26 ----------

Maar de windows live messenger blijkt ondertussen wel te werken zie ik. Super, bedankt!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...