Ga naar inhoud

Zwart Scherm Probleem


Airandius
 Delen

Aanbevolen berichten

Mijn scherm (17 inch van acer (heb nu de echte naam niet bij me)) word de laatste tijd zwart voor een paar seconden als de inlog scherm er voor komt.

Daarna doet het raar (het lijkt alsof hij van 1200x900 naar 1200x1000 springt terwijl hij al 1200x1000 zit. (Resolutie.))

Dan na het inloggen, als ik net op het bureaublad bent doet hij hetzelfde, hij filkkert een paar keer zwart en gaat dan verder alsof er niets gebeurd is.

Ik heb al bij de virus forum gevraagt en kape zei dat het geen malware of dergelijke was. Mijn vraag is dus aan de hardware specialisten of jullie me verder kunnen helpen met dit probleem.

Ik hoop niet dat mijn scherm kapot is, die is nog maar paar maanden oud (die had ik vervangen nadat mijn vorige scherm ook steeds zwart ging en vervolgens ook zwart bleef om na het uit/aan doen van scherm het pas weer deed.)

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb een nVidea Geforce 9600 GT voor ongeveer een anderhalf jaar nu. En ja ik heb drivers voor mijn videokaart. Dat hou ik regelmatig in de gaten vanwege gamen. :D

Iets wat mij vandaag opviel was dat mijn computer wat langer deed met opstarten (gebeurd de laatste tijd ook wat meer). Waardoor de programmas die starten bij het opstarten ook trager waren. En het zwarte scherm kwam ook wat later.

Je zou echt denken aan een virus ofzo, maar dat was zo goed als uitgesloten. =/

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je onlangs een nieuw programma geïnstalleerd waarmee je instellingen van de pc kan wijzigen of pc-prestaties kan wijzigen? Zo ja, misschien kan het dan opgelost worden door terug te keren naar de laatst werkende configuratie door tijdens het opstarten op F8 te drukken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...