Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
yoeridn

Harde schijf ...

  Aanbevolen berichten

  Beste,

  Ik heb een vraag ivm mijn externe harde schijf.

  Ik heb thuis veel pc's en laptops waardoor ik mijn externe hardeschijf aan de draadloze router heb geschakeld (via usb aansluiting).

  Maar op de harde schijf staan 4 mappen (elke persoon 1 hoofdmap), deze hoofdmap bevat dan ook nog eens diverse submappen. Ik zou graag elke map kunnen beveiligen met een gebruikersnaam en password of enkel een password. De wachtwoorden mogen niet 4 keer hetzelfde zijn maar moet verschillend zijn (moet kunnen worden ingesteld, persoon kiest zelf zijn password).

  Weet er soms iemand iets waarmee ik dat kan doen ?

  Want wij gaan niet altijd op dezelfde pc's. Maar moet via elke pc/laptop wel zijn map kunnen openen... (via de gebruikersnaam, wachtwoord of enkel wachtwoord).

  Kent er soms iemand een gratis programma daarvoor ?

  Alvast bedankt

  Yoeri

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Alvast bedankt,

  maar moet je dat op elke pc / laptop installeren of gewoon 1 malig op je harde schijf en hoe werkt dat want ik snap er niets meer van ...

  de hoofdmappen (aantal: 4) zijn onze namen... in die 4 hoofdmappen zitten ook nog submappen. De 4 hoofdmappen moeten worden beveiligd met een verschillend paswoord (en eventueel gebruikersnaam) ...

  wat moet ik nu doen ?

  Alvast bedankt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.