Ga naar inhoud

vastlopen


Martinus10
 Delen

Aanbevolen berichten

Sinds 24 uur heb ik een pc met Windows 7 Home Premium 64 bits

Na de eerste keer gebruik (een paar uur op oudjaarsdag) geeft windows aan de pc niet af te sluiten omdat hij updates download.

Op nieuwjaarsdag de pc weer opgestart, geen probleem, maar geen enkel programma start op, bij het eerste beste wat je wilt starten komt er -reageert niet-.

Dus afsluiten en herstarten, dan is het nog erger, het cirkeltje blijft in beeld, ook na40 minuten nog steeds hetzelfde, weer herstarten, of een programma start niet of het cirkeltje blijft heel lang.

En dat na amper 24 uur in het bezit.

Daarvoor E-mail instellen is ook niet gelukt, windows live of thunderbird vragen om een wachtwoord, maar dat is onvoldoende, bij mijn provider moet ik accountnaam en wachtwoord ingeven.

Dus dat was me ook nog niet gelukt.

Hoe was het ook al weer? Windows 7 heel stabiel??

Nou mij is het gelukt (onvrijwillig) om aan te tonen dat het niet zo is.

Martinus

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Open Systeemherstel door te klikken op de knop Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33.jpg. Typ Systeemherstel in het zoekvak en klik op Systeemherstel in de lijst met resultaten.* 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b.jpgTyp het wachtwoord of een bevestiging als u wordt gevraagd om het Administrator-wachtwoord of een bevestiging.

Je kan u terug herstellen naar de vorige keer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...