Ga naar inhoud

Foutmelding dat Outlook niet kan starten


zoro123

Aanbevolen berichten

Foutmelding dat Outlook niet kan starten omdat er fouten zijn opgetreden in

het pst-bestand. Aangeraden wordt het hulpprogramma (scanpst.exe) te

gebruiken om fout op te sporen en te repareren. Maar hoe kom ik bij dit

hulpprogramma want Outlook wordt meteen afgesloten?

Heb deze raad gevolgd maar lukt mij niet, heb dan office uitgewist en dan office 2007 terug installeerd en nog altijd het zelfde outlook opend niet.

Systeemherstel helpt ook niet.

Heb windows 7

Vriendelijke groeten

Eric

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga naar c:\Program Files\Common Files\System\MSMAPI\Map landinstellingen-id

Klik op Scanpst.exe

Lukt het nog niet dan eveneens in dezelfde map

Scanost.exe

  1. Sluit Outlook af als het programma actief is.
  2. Dubbelklik op Scanost.exe. U vindt het bestand in Station:\Program Files\Common Files\System\MSMAPI\Map landinstellingen-id, waarbij landinstellingen-id de LCID (Locale Identifier) is voor de installatie van Microsoft Office. De LCID voor Nederlands is 1043.
  3. Als u in Outlook hebt ingesteld dat u wordt gevraagd een profiel op te geven, wordt u door het controleprogramma ook gevraagd een profiel op te geven. Klik in de lijst Profielnaam op het profiel met het OST-bestand dat u wilt controleren.Als u vervolgens wordt gevraagd Verbinden of Off line werken te kiezen, klikt u op Verbinden.
  4. Selecteer de gewenste opties. Als u wilt dat verschillen die tijdens de controle worden gevonden, automatisch worden verholpen, schakelt u het selectievakje Fouten herstellen in. Als u dit selectievakje uitschakelt, worden de gevonden problemen in een logboekbestand vastgelegd, maar worden ze niet verholpen.
  5. Klik op Controle starten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.