Ga naar inhoud

Zwart scherm !


karen81
 Delen

Aanbevolen berichten

hallo,

ik heb sinds een week een nieuwe laptop, een HP pavillon.

de laatste dagen geeft mijn pc na het opstarten een zwart scherm. er komt op geen enkel moment tekst op. ik hoor wel het geluid van het opstarten.

als ik de computer handmatig uitdoe en opnieuw opstart, geeft hij wel beeld.

daarnet was de pc in standby gegaan (scherm was terug zwart geworden) en het was terug onmogelijk om het beeld terug te krijgen, de pc was niet uitgevallen. ik heb lang op een toets gedrukt, met de muis, niets hielp om het beeld terug te krijgen...

weet iemand aub hoe dit komt??

ter info, er zit een externe muis, logitech op aangekoppeld, heeft dit hier iets mee te maken?

alvast bedankt !!

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor uw antwoord,

ik was van plan om hem terug te dragen, maar ik heb al eerder een pc teruggedragen omdat de boxen niet goed werkten... dit begint omslachtig te worden en is niet echt geruststellend !

ik vroeg me af hoe dit komt? grafische kaart? of heeft het te maken met opstarten met stroom / batterij en anders afsluiten, zoals ik al op dit forum heb gelezen?

kan het installeren van windows 7 hier iets mee te maken hebben?

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het kan van de grafische kaart komen maar het kan ook aan het scherm zelf liggen.

Het kan ook te maken hebben met de batterij of de stroomvoorziening maar in al deze gevallen gaat het om een mankement dat onder garantie moet hersteld worden.

Het is ook een gekend fenomeen (met onbekende oorzaak) dat sommige systemen niet zonder problemen uit stand-by of slaapstand komen. Daarom gebruik ik die opties nooit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.