Ga naar inhoud

Flightsimulator X Gold in Windows-7, vreemde vlekken in cockpit paneel


james48

Aanbevolen berichten

Na het opstarten van FSX een Windows melding, het kleurenschema is gewijzigd in Windows-7 Basic? Opvallend is dat het cockpit paneel vlekkerig is, ook bij de hoogste resolutie?

Hieronder enkele suggesties van Windows

  • Het programma dat u uitvoert, is niet compatibel met Aero-thema's. Wanneer dit het geval is, worden sommige visuele elementen automatisch uitgeschakeld. Wanneer het programma niet langer wordt uitgevoerd, worden de visuele elementen die waren uitgeschakeld, opnieuw automatisch ingeschakeld.
  • De hardwareconfiguratie van de computer of de beeldschermresolutie is gewijzigd. Als u de beeldschermresolutie, uw videokaart of de instellingen van het beeldscherm hebt gewijzigd, voldoet de computer mogelijk niet meer aan de minimumvereisten voor het uitvoeren van Aero-thema's.
  • Uw computer beschikt niet over voldoende geheugen om alle programma's uit te voeren die u hebt geopend en tevens een Aero-thema uit te voeren. Als Windows uw thema automatisch heeft gewijzigd in een basisthema en u het opnieuw wilt wijzigen in een Aero-thema, sluit u een aantal vensters om geheugen vrij te maken en volgt u de onderstaande stappen.

Is hier iets aan te doen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.