Ga naar inhoud

externe harddrive aansluiting usb radio


lcchaos

Aanbevolen berichten

is het mogelijk om een externe harde schijf die nu dient voor back up aan te sluiten op de usb ingang van een autoradio

het lukt me niet om al de opgeslagen muziek over te brengen naar de radio

met een usbstick gaat het wel , maar hij vindt geen muziek terug op de harde schijf.

weet iemand een de oorzaak en een oplossing ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast nebuluchka

Misschien een oplossing? Als de radio wel muziek vindt via de USB stick, zou je misschien eerst met behulp van je PC, ivm met de noodzakelijke software, wat muziek van je externe harde schijf kunnen overzetten naar je PC, daarna naar de USB stick? En daarna weer vanaf de USB stick naar de radio? Dat moet dan misschien in etappes, maar beter dan niets?

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik denk eerder dat dit te maken heeft met de voeding :uw battery van de auto geeft maar max.12volt een hd daareentegen verbruikt ietsje meer(weet niet juist hoeveel ,moet je eens nakijken op je hd ) ,je moet je eens gaan bevragen in een autocenter of er iets besta om 12volt op te hopen tot bv 24 volt :tenslotte moet je hd draaien om er muziek te laten uitkomen via je autoradio vergelijk met een plaatenspeler zonder de motor komt der ook geen muziek van de plaat ...

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 7 maanden later...

Als het een draagbare externe hdd is, heeft die soms niet genoeg aan voeding door één USB-poort. Sommige apparaten beperken het maximale vermogen dat geleverd kan worden door één poort (bijvoorbeeld sommige laptops). Dus het zou wel met de voeding te maken kunnen hebben. Je moet eens goed luisteren of de HDD op normale snelheid draait, als je hem aansluit.

Verder kan het ook zijn dat de radio niet met de bestandsindeling overweg kan. Het zou kunnen dat je HDD in NTFS is geformateerd, en je USB-stick in FAT32. Als de radio enkel met FAT32 overweg kan, kan hij de HDD niet lezen. Dan moet je de harde schijf naar FAT32 formateren, maar dan ben je wel alles op de harde schijf kwijt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.