Ga naar inhoud

Windows live messenger & browsers


Neymar
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb een klein probleem

Ik kan surfen op het net met mijn firefox of internetexplorer. Maar als ik msn messenger open, dan kan ik niet meer surfen op het internet omdat het dan geen enkele webpagina's meer kan vinden. Als ik vaak op pagina vernieuwen druk heb ik soms terug verbinding. Maar na een tijdje gaat het terug weg. Als ik messenger sluit, werkt alles terug normaal. Is er een oplossing? Heeft dit iets met de poorten van mijn router te maken?

Link naar reactie
Delen op andere sites


time out denk ik, want als ik vaak op refresh duw, heb ik soms het geluk dat het traagjes gaat laden en bv enkele afbeeldingen van een website toont, maar zeker niet allemaal. Soms krijg ik ook server niet gevonden, maar na een enkele seconden gaat de pagina toch open. Mijn verbinding is uitstekend dus daar ligt het niet aan dnk ik.

Dlink DSL 2740B

aangepast door Neymar
Link naar reactie
Delen op andere sitesWe zullen eens kijken of malware de oorzaak kan zijn.

Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Dubbelklik op HijackThis.msi

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

HijackThis zal openen na het installeren.

Klik op "Do a systemscan and save a logfile".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...