Ga naar inhoud

Win een licentie van Titanium Security 2011 Internet Security !


 Delen

Aanbevolen berichten

Niks gekregen van Sinterklaas en ziet het er ook voor de kerst niet al te rooskleurig uit? Dan hebben we hier een tip voor jullie !

In samenwerking met Trend Micro geeft Security.nl twintig licenties van Titanium Security 2011 Internet Security weg, waarbij elke licentie op 3 pc's is te gebruiken. Titanium Security 2011 Internet Security is de nieuwe lichtgewicht virusscanner van Trend Micro die systemen tegen spam, malware en datadiefstal beschermt. Daarnaast is de beveiligingssoftware ook van parental control voorzien en kan het kwaadaardige links in e-mails en chatberichten detecteren.

Om kans te maken moet je dit keer geen vraag oplossen, maar laten zien hoeveel je over malware, botnets en exploits weet. De twintig licenties worden namelijk verloot onder de lezers die 100% bij de Botnet Buster Quiz weten te halen. Deze quiz is door Security.nl samen met Certified Secure opgesteld en kun je hier doen. Je kunt de quiz zo vaak opnieuw doen als je wilt, hoewel het natuurlijk verstandig is om te stoppen als je de 100% hebt gehaald !

Het is niet verplicht om je te registreren om aan de quiz mee te doen. Na het beantwoorden van alle multiple choice vragen krijg je een unlockcode, die je naar prijsvraag@security.nl kunt sturen.

De prijsvraag loopt t/m 26 december. Prijswinnaars krijgen op 27 december per e-mail de licentiecode toegestuurd, zodat ze meteen met Titanium Security 2011 Internet Security aan de slag kunnen.

Alles over deze wedstrijd kan je lezen bij Security.nl.

Bron : Security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.